IMPRIMANTA EPSON. Tehnologie superioarĂ de imprimare

Activitățile de imprimare – copiere au o importanță ridicată  în modul de funcționare al  sistemului informațional al unei organizații. Optimizarea documentelor, diminuarea costurilor cu imprimarea și reducerea timpilor de lucru cu echipamentele de printing EPSON sunt elemente care facilitează derularea activităților zilnice în cadrul companiilor. 

Închirierea unei imprimante este un serviciu accesibil și inteligent care îi ajută pe cei care lucrează într-un birou să nu-și mai piardă timpul cu probleme legate de înlocuirea tonerului, setări sau reparații ale imprimantei. 

CHR electronics, partener Epson ROMANIA

EPSON este o companie japoneză de referință în domeniul imprimantelor multifuncționale, recunoscută prin prisma calității și a contribuției  la eficientizarea activităților de office din cadrul companiilor.
Prin inovațiile tehnologice implementate, echipamentele multifuncționale  EPSON se diferențiază prin costurile totale de imprimare reduse, viteză de imprimare ridicată și consumul mic de energie electrică.

CHR electronics este partener EPSON Romania și furnizează, în regim de închiriere, echipamente și consultanță specializată în sfera imprimantelor multifuncționale. 

EPSON IMPRIMANTE PENTRU BUSINESS
Imprimante business pentru companii

Concepută pentru afaceri, gama Epson de imprimante business cu jet de cerneală performante îmbunătățește productivitatea generală fără a face sacrificii în ceea ce privește calitatea. Imprimarea de mare viteză vă permite să imprimați rapid și ușor volume mari de documente, iar tehnologia inovatoare simplifică fluxurile de lucru pentru a asigura un plus de eficiență și de interactivitate la locul dvs. de muncă.

EPSON - IMPRIMANTE pentru sectorul SMB/SME

Sporiți productivitatea și reduceți costurile de exploatare la minimum cu ajutorul tehnologiei rapide și puternice, proiectate pentru a satisface cerințele de afaceri. Gama Epson de imprimante business cu jet de cerneală WorkForce cu numeroase funcții este excelentă pentru birourile cu așteptări ridicate în ceea ce privește volumul și calitatea de imprimare. Fiabile, rapide și durabile, imprimantele cu jet de cerneală oferă calitate, viteză și valoare oricărui birou de dimensiuni mici.

imprimante EPSON
IMPRIMANTE pentru birouri mici

Epson oferă soluții ideale pentru birourile mici  aglomerate, cu o imprimare fără probleme și de calitate superioară, la costuri foarte scăzute. Îmbunătățiți eficiența echipei dvs. datorită operării fiabile și rezultatelor de calitate, care vă ajută să economisiți bani, timp și să reduceți problemele inutile pentru a contribui la dezvoltarea firmei dvs.

BENEFICII ÎNCHIRIERE IMPRIMANTĂ
ALEGEREA ECHIPAMENTULUI

1. Alegerea echipamentului se face împreună cu un specialist care vă recomandă cel mai potrivit echipament în funcție de nevoile companiei.

COSTURI ȘI CONECTIVITATE

2. Imprimare rapidă cu intervenţii minime.
3. Consum redus de energie.
4. Imprimare A4 / A3, monocrom / color.
5. Fiabilitate ridicata.
6. Volume foarte mari de printare A4 / A3, monocrom / color.  
7. Caracteristici 4-în-1 avansate de copiere, scanare, fax şi imprimare duplex color.        
8. Conectivitate facilă: Bluetooth, Ethernet, NFC, USB, WLAN.                

 

INSTALARE, ÎNTREȚINERE ȘI SCHIMBARE ECHIPAMENT

9. Asigurăm livrarea si instalarea echipamentului. În prețul chiriei lunare sunt incluse instruirea personalului, consumabilele, suportul tehnic, mentenanța și reparațiile pentru aparatul închiriat.
10. Garantăm siguranța funcționării ireproșabile a echipamentelor și reducerea perioadelor de staționare.
11. Eliberați personalului de sarcini administrative, astfel încât acesta să se poate concentra asupra activității principale.
12. Echipamentul poate fi schimbat pe parcursul derulării contractului, în cazul în care constatați că aveți nevoie de un alt tip de echipament.

Aflați mai multe detalii

Doriți să aflați mai multe informații despre serviciul de închiriere echipamente multifuncționale  EPSON? Luați legătura cu noi!

Completați formularul de mai jos și un reprezentant CHR electronics vă va contacta pentru a vă oferi mai multe detalii.

Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii

  NUME*
  ADRESĂ DE E-MAIL *
  TELEFON *
  MESAJ
  Cum puteți închiria o imprimantă EPSON?
  1. Luați legătura cu noi. Vom analiza împreună nevoile companiei și vă vom propune soluția optimă.
  2. Alegeți pachetul optim de închiriere în funcție de volumul de activitate și de nevoile specifice.
  3. Echipa CHR electronics se va deplasa la sediul dumneavoastră pentru livrare, instalare și configurare. 
  4. Specialiștii noștri vor realiza un training la sediul dumneavoastră legat de utilizarea echipamentelor.
  Un singur furnizor, o singură factură, un pachet de avantaje!
  CHR electronics are o experiență de peste 28 de ani în domeniul echipamentelor și serviciilor de tipărire și copiere, fiind printre primele companii care au lansat serviciul de închiriere al multifuncționalelor.
  CLIENȚII NOȘTRI CONSIDERĂ CĂ SUNTEM UN PARTENER DE AFACERI PROFESIONIST ȘI SERIOS.
  inchiriere multifunctionale

  Alte soluții Epson:

  Servicii și soluții CHR:

  Aflați mai multe detalii!

  Doriți să aflați mai multe informații despre serviciul de închiriere echipamente multifuncționale de la Epson? Luați legătura cu noi!
  Completați formularul de mai jos și un reprezentant CHR Electronics vă va contacta pentru a vă oferi mai multe detalii.

  REDEFINIM VIITORUL IMPRIMĂRII PRIN TEHNOLOGIA HEAT‑FREE

  Creșteți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător, fără compromisuri.