Scroll Top

7 avantaje concrete ale închirierii unui plotter

plotter inchiriat CHR

BENEFICII ÎNCHIRIERE PLOTTER 

În contextul tehnic al designului, arhitecturii și producției, imprimantele de format mare, cunoscute și sub denumirea de plottere, reprezintă o componentă esențială pentru profesioniștii care lucrează cu imagini și documente la scară mare.
Principalul avantaj al plotterelor este capacitatea lor de a imprima pe formate mari, cum ar fi A0+, A0 sau A1.  Această capacitate de operare  permite proiectanților să creeze planuri arhitecturale, desene tehnice, hărți, planuri, schițe, diagrame și alte materiale grafice de mari dimensiuni fără a compromite calitatea sau claritatea detaliilor.

 

Pentru a beneficia de posibilitatile imprimării la scară mare și a evita costurile ridicate ale achiziționării unui plotter, aveți la îndemână soluția practică și modernă a închirierii echipamentului.
Varianta închirierii plotter-ului aduce atât avantaje financiare, cât și beneficii legate de utilizarea curentă:

 1. Costuri inițiale reduse
  În loc să achiziționați un plotter, care însemna o investiție semnificativă, închirierea unui plotter implică doar plata unui abonament periodic, ceea ce poate fi mai accesibil din punct de vedere financiar, în special pentru afacerile mici sau pentru proiectele cu buget redus.
 2. Instalarea plotter-ului
  Prin serviciul de închiriere beneficiați de suportul unei echipe specializate la alegerea, instalarea și asigurarea bunei funcționări a plotter-ului.
 3. Perioadă de utilizare flexibilă
  Închirierea unui plotter oferă flexibilitate în ceea ce privește perioada de utilizare. Puteți opta pentru un contract de închiriere pe termen scurt sau pe termen lung, în funcție de nevoile dumneavoastră sau de durata proiectului.
 4.  Service și asistență tehnică
  Multe servicii de închiriere a plotterelor includ și servicii de service și asistență tehnică. Acest lucru poate fi util în cazul în care întâmpinați probleme tehnice sau aveți nevoie de întreținere regulată a echipamentului. Nu mai trebuie să vă faceți griji în privința costurilor suplimentare pentru service.
 5. Upgrade facil
  Dacă tehnologia se schimbă sau cerințele dumneavoastră de afaceri se modifică, închirierea unui plotter vă permite să faceți ușor upgrade echipamentului. Puteți opta pentru un alt model sau o altă configurație care să se potrivească mai bine nevoilor dvs. fără a trebui să faceți o investiție suplimentară semnificativă.
 6. Evitarea deprecierii valorii echipamentului
  Echipamentele tehnologice, cum ar fi plotterele, se depreciază în timp. Prin închiriere, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu valoarea de revânzare a echipamentului în viitor sau cu deprecierea activului pe durata utilizării sale.
 7. Echipamente de backup
  În situația în care echipamentul de format mare pe care îl utilizați nu poate fi depanat, atunci se procedează la înlocuirea acestuia în cel mai scurt timp pentru ca activitatea biroului sa nu fie afectată.

Suplimentar, în completarea functionalitatilor plotter-ului, puteți opta și pentru un scaner de format mare disponibil, de asemenea, prin serviciul de închiriere.

plotter de inchiriat CHR
plotter A0+ de inchriat
plottere CHR

În concluzie, imprimantele de format mare reprezintă o piesă esențială în arsenalul profesioniștilor din diverse domenii, oferindu-le capacitatea de a crea și reproduce lucrări de dimensiuni mari cu precizie și claritate remarcabile. Oferind flexibilitate, varianta de închiriere a plotterelor poate fi o opțiune avantajoasă pentru cei care caută să aducă la viață proiecte și idei.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.