3 avantaje majore ale serviciului de închiriere multifuncționale

3 AVANTAJE MAJORE ALE ÎNCHIRIERII MULTIFUNCȚIONALELOR 

Imprimantele multifuncționale, prin structura lor compactă și capacitățile versatile, sunt echipamente cheie de înaltă productivitate în cadrul companiilor. Acum este posibil să imprimați, să copiați și să scanați de pe un singur dispozitiv. 

Necesitatea acestui echipament polivalent este indiscutabilă, dar se ridică întrebarea: este achiziționarea singură opțiune?

Închirierea echipamentului multifuncțional este soluția modernă de rezolvare a necesităților de procesare a documentelor care vă asigură un pachet de beneficii prin plata unui abonament lunar.

Evitați o investiție într-un echipament costisitor care să nu poată răspunde cerințelor curente ale afacerii dumneavoastră sau să antreneze costuri suplimentare pe termen lung.

Avantajele majore ale serviciului de închiriere furnizat de CHR electronics sunt:

1.Suportul experților în alegerea optimă a echipamentului 

Alegerea multifuncționalei potrivite necesităților dumneavoastră se poate dovedi o provocare prin prisma diversității ofertelor și caracteristicilor tehnice. Echipa de experți de la CHR electronics va fi alături de dumneavoastră pentru analiza cerințelor de imprimare, copiere și scanare specifice afacerii dumneavoastră și va identifica soluția optimă.

2.Timpul economisit

Prin închirierea multifuncționalei de la CHR electronics evitați pierderile de timp beneficiind cu operativitate de: 

  • asigurarea transportului echipamentului;
  • instalare și configurare; 
  • livrarea rapidă a consumabilelor
  • înlocuirea multifuncționalei în caz de schimbare a cerințelor sau defecțiune;
  • intervenții sau reparații.       

3.Controlul costurilor

În cazul serviciului de închiriere a multifunctionalelor costurile totale de operare sunt cu până la jumătate mai mici decât cele ale folosirii imprimantelor achiziționate. 

În plus, cunoscând valoarea abonamentului lunar, aveți posibilitatea de a monitoriza costurile pe echipamente și locații, precum și de a face estimări și bugetări pe termen lung.

            Un singur furnizor, o singură factură, un pachet de avantaje!

inchiriere imprimanta chr
inchiriere copiatoare

Leave a comment