De ce Epson?

Adăugaţi flexibilitate şi interactivitate lecţiilor prin intermediul unei dimensiuni scalabile de afişare de până la 100 de ţoli (254 cm) şi al unei game de caracteristici sofisticate. Pătrundeţi într-o uimitoare lume nouă a educaţiei prin crearea unui mediu de studiu în care studenţii beneficiază de o vizibilitate perfectă de oriunde din clasă, pot aduce contribuţii pe ecran şi chiar pot lua parte folosind propriile dispozitive inteligente.

Soluţiile de predare interactivă de la Epson oferă profesorilor libertatea de a crea experienţe de studiu digital care satisfac aşteptările studenţilor şi profesorilor din ziua de azi, familiarizaţi cu dezvoltările tehnologice, pentru a promova participarea şi studiul eficient.

pen and finger

În domeniul educaţiei, Epson are o cotă de
piaţă interactivă de 72,1% în cadrul EMEAR.

Îmbunătăţirea studiului prin interactivitate

În sălile de clasă sau în amfiteatre, prin intermediul interactivităţii tactile sau a celor două creioane, soluţiile de predare interactive Epson facilitează afişarea şi editarea unei game largi de conţinut, adnotarea în timp real a prezentărilor, scrierea, desenarea şi adăugarea comentariilor şi răspunsurilor direct pe ecran, precum şi salvarea şi partajarea lucrărilor rezultate în urma colaborării.

Noile noastre creioane interactive sunt mai confortabile, cu vârfuri tari sau moi şi cu o durată de viaţă a acumulatorului de trei ori mai mare decât modelele anterioare. Anumite proiectoare dispun şi de control tactil pentru o implicare şi mai uşoară.

Mai multă colaborare
advanced interactive solution
Soluţie de predare interactivă avansată

Proiectoarele Epson pentru educaţie oferă interactivitate prin intermediul a două creioane (exclusiv EB-710Ui, EB-696Ui, EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi, EB-675Wi), cu un design nou de creion şi o gamă de vârfuri tari sau moi pentru un scris confortabil, precum şi interactivitate tactilă (exclusiv EB-710Ui, EB-696Ui, EB-695Wi, EB-680Wi).

Toate modelele dispun de funcţii extinse de adnotare fără a fi nevoie de o conexiune la PC şi de funcţia îmbunătăţită de moderator, precum şi de funcţionalităţi de împărţire a ecranului şi de modalităţi de interactivitate pentru mai multe ecrane foarte late. De asemenea, utilizatorii pot controla echipamentul adiţional, precum o cameră pentru documente, direct de la proiector, iar toate modelele sunt echipate cu intrări HDMI, difuzor integrat de 16 W şi intrare pentru microfon.

encourage imagination
Încurajează imaginaţia

Studiile academice au arătat că echipamentele interactive pentru sălile de curs, precum gama de proiectoare Epson pentru domeniul educaţiei, pot ajuta studenţii să-şi dezvolte o creativitate, flexibilitate şi originalitate semnificativ mai mari, precum şi să îmbunătăţească motivaţia de a învăţa şi să permită profesorilor să creeze materiale de curs captivante şi relevante.

intuitive
Intuitiv şi uşor de utilizat

Toate soluţiile noastre de predare interactive prezintă opţiuni extinse de conectivitate, uşor de configurat şi utilizat, cu caracteristici şi aplicaţii cuprinzătoare pentru a facilita şi antrena împărtăşirea informaţiilor. De la conexiune rapidă la computerele studenţilor până la acces wireless pentru dispozitive smartphone şi tablete, acestea adaugă implicare şi interes oricărui mediu de studiu.

critical thinking
Promovează gândirea critică

Soluţiile de predare interactive oferă mai multe instrumente pentru captivarea întregii clase şi pentru a permite studenţilor să-şi exercite aptitudinile critice, în comparaţie cu metodele de predare tradiţionale. Studenţii îşi pot folosi tabletele, laptop-urile sau dispozitivele smartphone pentru a răspunde la întrebările cu răspunsuri multiple, pentru a vota în cadrul sondajelor sau pentru a oferi feedback, cu rezultate afişate instantaneu pe ecran. Acest lucru contribuie la implicarea întregii clase la discuţie, deosebit de util în cazul claselor de dimensiuni mari, în timp ce implicarea personală şi anonimitatea relativă încurajează o mai mare interacţiune din partea mult mai multor studenţi.

technology skills
Îmbunătăţeşte abilităţile tehnologice

Abilităţile tehnologice sunt vitale pentru locul de muncă modern, indiferent de sectorul de activitate, iar produsele interactive contribuie la înzestrarea profesorilor şi studenţilor cu abilităţile de care aceştia au nevoie, aproape asemenea unui produs secundar al interacţiunii cu sarcinile şi materialele de studiu. Soluţiile de afişare interactive de la Epson încurajează studenţii să interacţioneze cu sarcinile creative şi să-şi prezinte munca pe marele ecran, dezvoltând competenţe informatice şi încurajând familiaritatea cu tehnologia wireless şi cu cea a proiectorului.

Conectare şi colaborare

Prezentare interactivă fără probleme

Concentraţi-vă asupra modului de adnotare fără PC pentru acces instantaneu la funcţiile tablei albe şi preluaţi controlul camerei pentru documente direct de la proiector.

proiectoare epson
connect collaborate 2

Conectivitate îmbunătăţită

Realizaţi conexiuni la computere, playere DVD, camere pentru documente şi nu numai, cu ajutorul intrărilor multiple HDMI. Schimbaţi repede sursa şi menţineţi fluiditatea lecţiei cu ajutorul noului ecran de pornire care vă oferă acces la comenzile şi funcţiile cheie ale proiectorului. În acelaşi timp, funcţia opţională Wi-Fi vă oferă o libertate şi mai mare de mişcare, deoarece prezentatorii nu sunt limitaţi de lungimea cablului.

Inspiraţie prin implicare

Adăugaţi o dimensiune nouă predării prin scrierea, desenarea şi adăugarea comentariilor şi răspunsurilor direct pe ecran. Noile creioane interactive sunt mai confortabile, cu vârfuri tari sau moi şi cu o durată de viaţă a acumulatorului de trei ori mai mare. Anumite proiectoare dispun şi de control tactil pentru o implicare şi mai uşoară.

connect collaborate 3
proiectoare epson

O varietate largă de colaboratori

Partajaţi conţinut între membrii clasei cu ajutorul funcţiei Multi-PC care permite partajarea conţinutului de pe computerele a peste 50 de persoane. Funcţia de moderator îmbunătăţită oferă profesorului o modalitate uşoară de a alege până la patru dintre acestea pentru a le afişa pe ecran în acelaşi timp.

Prezentare interactivă la scară largă

Creaţi o suprafaţă interactivă uriaşă pe un ecran foarte lat cu ajutorul a două proiectoare care funcţionează perfect împreună. Interactivitatea pe ecrane multiple permite ca zona pentru imaginea completă să poată fi folosită în continuare pentru caracteristici interactive.

connect collaborate 5
connect collaborate 6

Două ecrane pentru unul singur

Adăugaţi profunzime studiului cu ajutorul caracteristicii de împărţire a ecranului care poate afişa conţinut din două surse diferite, cum ar fi un plan de curs de pe PC şi un instantaneu sau clip video de la o cameră pentru documente.

Dimensiunea de afişare contează

size matters

58% dintre studenţi nu pot citi conţinutul de pe un afişaj cu ecran plat de 70 de ţoli

O dimensiune mai mare a ecranului permite o vizibilitate şi o lizibilitate mai bune până în spatele încăperii. De asemenea, proiectoarele Epson oferă o conectivitate facilă şi sunt mai uşor de manipulat şi instalat. Un ecran plat de 70 de ţoli poate cântări 73 kg, în timp ce proiectorul EB-696Ui Full HD WUXGA cântăreşte doar 8,3 kg.

Fără reflexii

Numeroase modele cu ecran plat au ecrane foarte lucioase, fapt care duce la estomparea conţinutului de către ferestre sau lămpile de tavan. Acest lucru nu afectează proiectorul Epson, deoarece acesta proiectează conţinutul direct pe perete, panou sau tablă albă, fapt care elimină reflexiile deranjante. De asemenea, proiectoarele Epson sunt suficient de luminoase pentru a putea fi folosite pe timp de zi fără reducerea lizibilităţii.

no reflection

Ecran plat

Proiector

unrestricted viewing
Vizualizare fără restricţii

Unele ecrane plate au unghiuri de vizualizare limitate, făcând dificilă vizionarea conţinutului de pe ecran din lateral. Acest lucru nu este valabil în cazul proiectoarelor Epson, care nu au astfel de unghiuri moarte, fapt care permite tuturor celor din încăpere să vizualizeze conţinutul în mod clar.

Protejează ochii

Ecranele plate RGB pot părea pixelate atunci când sunt privite din imediata apropiere pentru perioade lungi de timp, cum ar fi în timpul prezentărilor interactive sau al colaborărilor prelungite, solicitând în mod excesiv ochii. Proiectoarele prezintă un efect de pixelare mai redus decât ecranele plate şi, datorită reglării automate a luminii, pot fi privite pentru perioade de timp mai lungi, fără a solicita vederea.

Ecran plat

Proiector

gentle on the eye

Aflaţi dimensiunea de ecran ideală pentru sala dvs. de curs

Instrumentul nostru interactiv pentru distanţa de vizualizare vă permite să calculaţi dimensiunea ideală de ecran pentru proiectorul dvs., în baza dimensiunilor, configuraţiei şi numărului de scaune din încăpere.

Gamă de produse
PROIECTOR HD-READY CU CREIOANE INTERACTIVE
EB-685Wi

Afişaj de până la 100 de inci şi calitate excepţională:
Rezoluţie WXGA HD-ready cu tehnologie Epson 3LCD

Adnotare cu două creioane:
Doi utilizatori pot adnota în acelaşi timp cu ajutorul creioanelor incluse

Fiabil:
Fiabilitate îmbunătăţită şi o durată de viaţă mai lungă pentru lampă

Interactivitate pe ecrane multiple:
Combinaţi două proiectoare pentru a crea un afişaj interactiv de mari dimensiuni

Conectivitate wireless (opţional):
Permite afişarea conţinutului de la o gamă largă de dispozitive

7
PROIECTOR INTERACTIV CU INTERFAŢĂ TACTILĂ
EB-695Wi

Afişaj de până la 100 de inci şi calitate excepţională:
Rezoluţie WXGA HD-ready cu tehnologie Epson 3LCD

Interactivitate tactilă şi două creioane:
Utilizaţi degetele pentru a adnota direct pe ecran

Foarte fiabil:
Fiabilitate îmbunătăţită şi o durată de viaţă mai lungă pentru lampă

Interactivitate pe ecrane multiple:
Combinaţi două proiectoare pentru a crea un afişaj interactiv de mari dimensiuni

Conectivitate wireless (opţional):
Permite afişarea conţinutului de la o gamă largă de dispozitive

9

contact

Pentru mai multe informaţii despre soluţiile Epson pentru conferinţe, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant CHR Electronics vă va contacta.

  SUNT INTERESAT DE
  PRENUME*
  NUME*
  COMPANIE*
  STRADA
  LOCALITATE/ORAŞ
  COD POŞTAL
  ADRESĂ DE E-MAIL *
  TELEFON *
  AVEŢI CERINŢE SUPLIMENTARE?