Scroll Top

IMPRIMANTA EPSON. Tehnologie superioarĂ de imprimare

Activitățile de imprimare – copiere au o importanță ridicată  în modul de funcționare al  sistemului informațional al unei organizații. Optimizarea documentelor, diminuarea costurilor cu imprimarea și reducerea timpilor de lucru cu echipamentele de printing EPSON sunt elemente care facilitează derularea activităților zilnice în cadrul companiilor. 

Închirierea unei imprimante este un serviciu accesibil și inteligent care îi ajută pe cei care lucrează într-un birou să nu-și mai piardă timpul cu probleme legate de înlocuirea tonerului, setări sau reparații ale imprimantei. 

CHR electronics, partener Epson ROMANIA

EPSON este o companie japoneză de referință în domeniul imprimantelor multifuncționale, recunoscută prin prisma calității și a contribuției  la eficientizarea activităților de office din cadrul companiilor.
Prin inovațiile tehnologice implementate, echipamentele multifuncționale  EPSON se diferențiază prin costurile totale de imprimare reduse, viteză de imprimare ridicată și consumul mic de energie electrică.

CHR electronics este partener EPSON Romania și furnizează, în regim de închiriere, echipamente și consultanță specializată în sfera imprimantelor multifuncționale. 

EPSON - IMPRIMANTE PENTRU BUSINESS
Imprimante business pentru companii

Concepută pentru afaceri, gama Epson de imprimante business cu jet de cerneală performante îmbunătățește productivitatea generală fără a face sacrificii în ceea ce privește calitatea. Imprimarea de mare viteză vă permite să imprimați rapid și ușor volume mari de documente, iar tehnologia inovatoare simplifică fluxurile de lucru pentru a asigura un plus de eficiență și de interactivitate la locul dvs. de muncă.

EPSON - IMPRIMANTE pentru sectorul SMB/SME

Sporiți productivitatea și reduceți costurile de exploatare la minimum cu ajutorul tehnologiei rapide și puternice, proiectate pentru a satisface cerințele de afaceri. Gama Epson de imprimante business cu jet de cerneală WorkForce cu numeroase funcții este excelentă pentru birourile cu așteptări ridicate în ceea ce privește volumul și calitatea de imprimare. Fiabile, rapide și durabile, imprimantele cu jet de cerneală oferă calitate, viteză și valoare oricărui birou de dimensiuni mici.

imprimante EPSON
IMPRIMANTE pentru birouri mici

Epson oferă soluții ideale pentru birourile mici  aglomerate, cu o imprimare fără probleme și de calitate superioară, la costuri foarte scăzute. Îmbunătățiți eficiența echipei dvs. datorită operării fiabile și rezultatelor de calitate, care vă ajută să economisiți bani, timp și să reduceți problemele inutile pentru a contribui la dezvoltarea firmei dvs.

BENEFICII ÎNCHIRIERE IMPRIMANTĂ

ALEGEREA ECHIPAMENTULUI 
1. Alegerea echipamentului se face împreună cu un specialist care vă recomandă cel mai potrivit echipament în funcție de nevoile companiei.


COSTURI ȘI CONECTIVITATE
 2. Imprimare rapidă cu intervenţii minime.
3. Consum redus de energie.
4. Imprimare A4 / A3, monocrom / color.
5. Fiabilitate ridicata.
6. Volume foarte mari de printare A4 / A3, monocrom / color.  
7. Caracteristici 4-în-1 avansate de copiere, scanare, fax şi imprimare duplex color.        
8. Conectivitate facilă: Bluetooth, Ethernet, NFC, USB, WLAN.   

 

INSTALARE, ÎNTREȚINERE ȘI SCHIMBARE ECHIPAMENT
9. Asigurăm livrarea si instalarea echipamentului. În prețul chiriei lunare sunt incluse instruirea personalului, consumabilele, suportul tehnic, mentenanța și reparațiile pentru aparatul închiriat.
10. Garantăm siguranța funcționării ireproșabile a echipamentelor și reducerea perioadelor de staționare.
11. Eliberați personalului de sarcini administrative, astfel încât acesta să se poate concentra asupra activității principale.
12. Echipamentul poate fi schimbat pe parcursul derulării contractului, în cazul în care constatați că aveți nevoie de un alt tip de echipament.

 

imprimanta EPSON

UN SINGUR FURNIZOR, O SINGURĂ FACTURĂ, UN PACHET DE AVANTAJE!

Cum puteți închiria o imprimantă EPSON?
1. Luați legătura cu noi. Vom analiza împreună nevoile companiei și vă vom propune soluția optimă.
2. Alegeți pachetul optim de închiriere în funcție de volumul de activitate și de nevoile specifice.
3. Echipa CHR electronics se va deplasa la sediul dumneavoastră pentru livrare, instalare și configurare. 
4. Specialiștii noștri vor realiza un training la sediul dumneavoastră legat de utilizarea echipamentelor.
CHR electronics are o experiență de peste 30 de ani în domeniul echipamentelor și serviciilor de tipărire și copiere, fiind printre primele companii care au lansat serviciul de închiriere al multifuncționalelor.
CLIENȚII NOȘTRI CONSIDERĂ CĂ SUNTEM UN PARTENER DE AFACERI PROFESIONIST ȘI SERIOS.
inchiriere multifunctionale

Aflați mai multe detalii!

Doriți să aflați mai multe informații despre serviciul de închiriere echipamente multifuncționale de la Epson? Luați legătura cu noi!
Completați formularul de mai jos și un reprezentant CHR Electronics vă va contacta pentru a vă oferi mai multe detalii.

REDEFINIM VIITORUL IMPRIMĂRII PRIN TEHNOLOGIA HEAT‑FREE

Creșteți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător, fără compromisuri.

CE SPUN cliențiI DESPRE NOI
Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Marius
Companie producătoare de instalații de ridicat
Brand Manager

Fie ca vorbim de achiziții de echipamente sau servicii de închirieri, apreciem comunicarea promptă și profesionalismul echipei CHR electronics. Toate aceste elemente s-au concretizat într-o colaborare de durată și se încadrează în standardele noastre de calitate. Suntem convinși că ne putem baza pe acest partener de încredere și în proiectele noastre viitoare.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Cornel
Companie distribuție produse lactate
Director

Suntem mulțumiți de relația cu CHR. Rapiditatea și priceperea cu care răspund solicitărilor noastre legate de imprimante, ne-au convins să-i abordăm și pentru alte soluții tehnice. Ne-am dori că toți colaboratorii noștri să fie ca cei de la CHR electronics.

Vlad
Companie producătoare lubrifianți
Responsabil SSM

Legat de colaborarea mea cu firma CHR electronics  pot expune câteva cuvinte: profesionalism, promptitudine, sinceritate, rezultate pozitive, atenție, implicare, caldură. Pot spune ca în întreaga colaborare cu CHR, am dat mereu peste oameni plăcuți, care îți pot oferi o soluție pe măsura așteptărilor tale. 

Adriana
Companie producătoare de textile
HR manager

Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu CHR electronics. Cu soluția furnizată de ei am reușit să optimizăm activitatea departamentului nostru de resurse umane.

Mariana
Firmă transporturi
Director logistică

Lucrăm foarte bine cu echipa de la CHR electronics de peste 10 ani. Suntem mulțumiți de calitatea soluțiilor oferite, mai ales că echipamentele și serviciile sunt de top. Avem încredere în experiența lor și ne bazăm pe sugestiile pe care ni le fac.

Virgil
Companie producătoare de electrocasnice
IT manager

Respectarea termenelor de execuție și suportul oferit ne-au convins că am ales corect când am apelat la specialiștii CHR electronics. Atuurile lor sunt seriozitatea și profesionalismul. Când întâmpinăm dificultăți de ordin tehnic sunt alături de noi.

Mihai
Companie producție industrială
Director IT

Prin închirierea imprimantelor multifuncționale de la CHR ne-am asigurat că nu apar blocaje în activitatea din birourile noastre. Suntem mulțumiți de flexibilitatea arătată de cei de la CHR atunci când avem nevoie de imprimante cu capacitate mai mare sau funcții suplimentare.

Mirela
Dezvoltator imobiliar
Director vânzări

Am avut de gestionat situații mai complicate, cu modificări ale volumului de activitate,  și am găsit răspunsuri din partea celor de la CHR. Când a fost nevoie, ne-au furnizat aparate cu funcții noi sau au înlocuit echipamentele care au avut probleme. Amabilitatea personalului și faptul că răspund rapid ne-au convins să continuăm relația de colaborare.

Otilia
Companie de construcții
Manager de proiect

Activitatea pe bază de proiecte necesită o flexibilitate sporită. Cei de la CHR au identificat rapid soluții atunci când nevoile noastre de tipărire s-au modificat. Un mare plus al colaborării cu CHR electronics a fost faptul că nu există o perioadă minimă contractuală specificată în contract.

Paul
Magazin online
Manager

Sistemul de închiriere imprimante de la CHR s-a dovedit benefic pentru noi. Am scăpat de bătăile de cap avute cu imprimantele, nu mai pierdem timp cu consumabilele și factura o primim după transmiterea automată a contoarelor. Pentru orice problema legată de imprimante îi sunăm pe cei de la CHR. 

Tudor
Companie de construcții
Inginer

Ca și companie de construcții am căutat o firmă care să ne pună la dispoziție imprimante pentru fiecare șantier. Colaboratorii noștri de la CHR ne furnizează rapid echipamente multifuncționale la fiecare deschidere de șantier. Ne bucurăm că avem pe cine să sunăm  când avem orice problemă cu imprimanta. Cu CHR am scăpat de necazurile cu achiziția de imprimante la care de obicei nu aveam suport tehnic.

Ștefania
Furnizor servicii de securitate și sănătate în muncă
Asistent manager

Apreciem deschiderea manifestată pentru oferirea unei soluții potrivite birourilor firmei noastre. Informațiile furnizate ne-au ajutat să ne facem o imagine completă asupra avantajelor serviciului de închiriere imprimante multifuncționale. Ne bucură faptul că putem colabora cu CHR.

cliențIi NOȘTRI consideră că suntem un partener de afaceri profesionist și serios.
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU NOI!

Vezi politica de confidențialitate

V-ar putea inteREsa și
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.