Servicii de asistență tehnică

SERVICII DE ASISTENȚĂ TEHNICĂ ȘI MENTENANȚĂ

Soluții la cheie

CHR electronics își propune sa fie un partener al operatorilor economici și nu doar un furnizor de echipamente.
Din acest motiv, suntem implicați în fazele de proiectare, instalare şi întreţinere a sistemelor tehnice pentru a furniza soluții la cheie care să acopere nevoile afacerii dumneavoastră.

CHR electronics asigură asistență tehnică la cerere și pe bază de abonament pentru toate tipurile de echipamente furnizate.

Echipă experimentată

Ne bazăm pe o echipă de ingineri și tehnicieni certificați și oferim de 29 de ani servicii de mentenanță și suport tehnic pentru echipamentele necesare afacerii dumneavoastră (print & copy, securitate, audio-video profesionale, bardcode / auto-id). Echipa CHR numără în prezent 30 de angajați, dintre care 17 sunt direct implicați în proiecte de instalare echipamente, asigurând și activitatea de service.

Serviciile CHR electronics vă oferă încredere, certitudine și confort, iar asta înseamnă mai mult timp pentru a vă ocupa de ceea ce contează cu adevărat pentru o afacere de succes.

*Contractele de asistență tehnică se încheie numai cu persoanele juridice.

service imprimante CHR
service CHR

CUM VĂ OFERIM ASISTENȚa TEHNICĂ? 

asistenta tehnica imprimanta CHR
sedinta tehnica CHR
display-uri productie
sisteme de securitate CHR

Pentru buna desfășurare a activităților de asistență tehnică și mentenanță, ne bazăm pe  procedura internă dezvoltată pentru a deveni operativi.

Această procedură se derulează astfel:

1.Preluarea sesizărilor
Preluarea cu acuratețe a detaliilor problemei de natură tehnică semnalate de clienți este asigurată și gestionată de către coordonatorul activității de service din cadrul CHR electronics.
Sesizările de natura tehnică sunt recepționate telefonic sau prin e-mail.

2.Înregistrarea sesizărilor în aplicația informatică dedicată activității de service
Solicitările de asistență sunt înregistrate în programul de gestiune a activității de service avandu-se in vedere elementele sesizate de clienți și aspectele ce definesc natura intervenției tehnice.
Fiecărei solicitări de intervenție tehnică i se aloca un tichet pentru facilitarea urmaririi stadiului de solutionare a sesizarii.

3.Analiza gradului de dificultate al intervenției
Aspectul de natura tehnica sesizat este analizat în cadrul echipei de tehnicieni ce asigura activitatea de service. Se stabilesc echipele de lucru și modalitățile de intervenție pentru a gestiona cu succes toate tichetele înregistrate.

4.Soluționarea sesizărilor:

 • telefonic;
  Identificarea problemei sesizate este realizată telefonic, iar soluționarea se asigură prin ghidarea utilizatorului inspre rezolvarea interactiva a acesteia.
 • prin asistența remote;
  Solutionarea sesizarilor primite telefonic sau online se poate realiza prin conectarea pe calculatoarele utilizatorilor sau pe serverele centralizate. Specialistii nostri rezolvă incidentele ca și cum s-ar afla langa dumneavoastra putând observa in timp real, pe propriul ecran cum se rezolvă situația sesizată.
 • on – site;
  Rezolvarea aspectului tehnic semnalat se realizează prin deplasarea echipei de tehnicieni la sediul clientului unde se va interveni direct pentru aducerea echipamentului la parametrii optimi de funcționare.

5.Urmărirea statusului cererii de asistență
Coordonatorul echipei de service asigura activitatea de management a cererilor de asistență tehnica verificand în timp real statusul realizării intervențiilor planificate. Urmarirea modului de îndeplinire a task-urilor de asistență tehnica se realizeaza în timp real, prin vizualizarea pe un display a dispunerii în teren a echipelor de intervenție și prin menținerea contactului telefonic cu tehnicienii implicați în acțiunile de depanare.
Statusul intervențiilor tehnice este permanent actualizat în cadrul sistemului de ticketing.

6.Analiza modului de realizare a intervențiilor
Analiza statusului intervențiilor tehnice se realizează punctual pentru fiecare solicitare. Se urmărește obținerea feed-back-ului pozitiv din partea clienților pentru ca un tichet de acordare a asistenței tehnice să fie înregistrat cu statusul soluționat / închis.

Serviciile de mentenanță

Pentru a asigura funcționarea optimă a echipamentelor și a preveni defectarea lor este indicată asigurarea mentenanței corespunzătoare conform recomandărilor producătorilor, dar și legislației în vigoare.

Reducerea costurilor
Serviciile de mentenanță reduc substanțial costurile necesare repunerii sistemelor în funcțiune în caz de avarie, precum și cheltuielile colaterale ce pot apărea prin afectarea altor operațiuni ale afacerii dumneavoastră. Mentenanța reprezintă elementul cheie ce garantează calitatea, eficienţa şi funcţionarea perfectă a oricărui sistem. Întreţinerea preventivă şi mentenanță periodică sunt componente cheie ale asigurării functionarii in parametrii proiectați ai investiţiei.

Extinderea duratei de utilizare

Prin derularea verificărilor periodice efectuate de CHR electronics veți minimiza costurile de funcţionare, veți putea monitoriza performanța sistemului şi extinde durata sa de utilizare.

Asigurarea pieselor de schimb
Toate componentele care alcătuiesc o soluție implementată de CHR electronics respecta standardele de calitate pentru a asigura functionarea optima a solutiilor proiectate. Acest lucru înseamnă că, în cazul în care o componentă este înlocuită de un tehnician, aveți siguranța că sistemul își va menține eficiența și performanța de top.
Piesele de schimb și consumabilele sunt asigurate de CHR electronics în cel mai scurt timp pentru a reduce timpii de inactivitate ale echipamentelor ce sustin procesele dumneavoastra de afaceri.

sistem securitate CHR
asistenta tehnica CHR
WhatsApp Image 2022 09 23 at 08.27.49 e1670396994131

AVANTAJE SERVICII DE ASISTENȚĂ TEHNICĂ 

RĂSPUNS RAPID

EXPERIENȚĂ CONSOLIDATĂ

EXPLICAȚII CLARE

CONSUMABILE ȘI PIESE DE SCHIMB

.

ok13 crop

Contractul de Suport Tehnic și Mentenanță  asigură și garantează:

 • revizii periodice conform recomandărilor producatorilor și/sau normelor legale;
 • intervenții în cel mai scurt timp pentru remedierea defecțiunilor ce pot apărea la unele echipamente și repunerea imediată în funcțiune a sistemelor;
 • furnizarea consumabilelor, pieselor de schimb, subansamblelor sau echipamentelor care se impun;
 • posibilitatea monitorizarii la distanța a sistemelor critice pentru a depista în timp real erorile de funcționare și pentru a asigura un răspuns prompt din partea echipei noastre tehnice.
GARANȚIA CHR

PENTRU O COLABORARE FĂRĂ GRIJI

GARANȚIA 
funcționării produsului

GARANȚIA 
soluției corecte

GARANȚIA 
lucrării efectuate

GARANȚIA de înlocuire a produselor nefuncționale

GARANȚIA unui Partener care rezolvă problemele clientului

CE SPUN cliențiI DESPRE NOI
Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Marius
Companie producătoare de instalații de ridicat
Brand Manager

Fie ca vorbim de achiziții de echipamente sau servicii de închirieri, apreciem comunicarea promptă și profesionalismul echipei CHR electronics. Toate aceste elemente s-au concretizat într-o colaborare de durată și se încadrează în standardele noastre de calitate. Suntem convinși că ne putem baza pe acest partener de încredere și în proiectele noastre viitoare.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Sorin
Companie din industria automotive
Manager Securitate

Apreciez CHR electronics pentru ca reușesc sa mă încadrez în termenele de execuție a lucrărilor în domeniul securității impuse de companie.

Cătălin Olar
Selgros Cash&Carry
Director IT

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă. CHR electronics este pentru compania noastră mai mult decât un furnizor de servicii. Este un partener de încredere care este constant alături de noi cu idei și soluții adaptate cerințelor noastre, în special atunci când este necesară expertiză și experiență tehnică de specialitate. Soluția proiectată  pentru sălile noastre de conferințe corespunde întocmai  necesităților companiei noastre. Comunicarea directă și facilă cu managerul de proiect a avut un rol decisiv în dezvoltarea parteneriatului durabil dintre Selgros si CHR electronics. O echipă profesionistă din toate punctele de vedere, dedicată în ceea ce face zi de zi și focusată pe problemele clienților. Felicitări echipei CHR, țineți-o tot așa!

Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Marius
Companie producătoare de instalații de ridicat
Brand Manager

Fie ca vorbim de achiziții de echipamente sau servicii de închirieri, apreciem comunicarea promptă și profesionalismul echipei CHR electronics. Toate aceste elemente s-au concretizat într-o colaborare de durată și se încadrează în standardele noastre de calitate. Suntem convinși că ne putem baza pe acest partener de încredere și în proiectele noastre viitoare.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Cornel
Companie distribuție produse lactate
Director

Suntem mulțumiți de relația cu CHR. Rapiditatea și priceperea cu care răspund solicitărilor noastre legate de imprimante, ne-au convins să-i abordăm și pentru alte soluții tehnice. Ne-am dori că toți colaboratorii noștri să fie ca cei de la CHR electronics.

Vlad
Companie producătoare lubrifianți
Responsabil SSM

Legat de colaborarea mea cu firma CHR electronics  pot expune câteva cuvinte: profesionalism, promptitudine, sinceritate, rezultate pozitive, atenție, implicare, caldură. Pot spune ca în întreaga colaborare cu CHR, am dat mereu peste oameni plăcuți, care îți pot oferi o soluție pe măsura așteptărilor tale. 

Adriana
Companie producătoare de textile
HR manager

Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu CHR electronics. Cu soluția furnizată de ei am reușit să optimizăm activitatea departamentului nostru de resurse umane.

Marius
Companie producătoare de echipamente electrice
IT manager

Avem o experiență foarte bună cu CHR electronics. Lucrările executate sunt făcute meticulos și cu profesionalism. Îi recomand!

Mariana
Firmă transporturi
Director logistică

Lucrăm foarte bine cu echipa de la CHR electronics de peste 10 ani. Suntem mulțumiți de calitatea soluțiilor oferite, mai ales că echipamentele și serviciile sunt de top. Avem încredere în experiența lor și ne bazăm pe sugestiile pe care ni le fac.

Claudiu
Companie din industria automotive
Director producție

Soluția de securitate instalată de cei de la CHR s-a dovedit cea mai bună alegere. Am reușit să evităm situații neplăcute datorită priceperii lor în alegerea dispozitivelor potrivite pentru compania noastră. Suntem mulțumiți de modul în care lucrăm cu echipa CHR și apreciem competențele lor în domeniu.

Răzvan
Companie producătoare de rulmenți
IT manager

Recomandăm echipa de la CHR electronics. Sunt atenți la detalii și pricepuți în găsirea celor mai bune soluții tehnice pentru cerințele noastre specifice. Ne răspund repede dacă avem nevoie de suport.

Virgil
Companie producătoare de electrocasnice
IT manager

Respectarea termenelor de execuție și suportul oferit ne-au convins că am ales corect când am apelat la specialiștii CHR electronics. Atuurile lor sunt seriozitatea și profesionalismul. Când întâmpinăm dificultăți de ordin tehnic sunt alături de noi.

Mircea
Companie producătoare de instalații de ridicat
Director

Echipa CHR a fost foarte atentă la observațiile și sugestiile noastre. Am apreciat răbdarea și atenția în conceperea soluției pentru sala noastră de conferințe. Sunt amabili și profesioniști de fiecare dată când îi solicităm.

Mihai
Companie producție industrială
Director IT

Prin închirierea imprimantelor multifuncționale de la CHR ne-am asigurat că nu apar blocaje în activitatea din birourile noastre. Suntem mulțumiți de flexibilitatea arătată de cei de la CHR atunci când avem nevoie de imprimante cu capacitate mai mare sau funcții suplimentare.

Mirela
Dezvoltator imobiliar
Director vânzări

Am avut de gestionat situații mai complicate, cu modificări ale volumului de activitate,  și am găsit răspunsuri din partea celor de la CHR. Când a fost nevoie, ne-au furnizat aparate cu funcții noi sau au înlocuit echipamentele care au avut probleme. Amabilitatea personalului și faptul că răspund rapid ne-au convins să continuăm relația de colaborare.

Otilia
Companie de construcții
Manager de proiect

Activitatea pe bază de proiecte necesită o flexibilitate sporită. Cei de la CHR au identificat rapid soluții atunci când nevoile noastre de tipărire s-au modificat. Un mare plus al colaborării cu CHR electronics a fost faptul că nu există o perioadă minimă contractuală specificată în contract.

Paul
Magazin online
Manager

Sistemul de închiriere imprimante de la CHR s-a dovedit benefic pentru noi. Am scăpat de bătăile de cap avute cu imprimantele, nu mai pierdem timp cu consumabilele și factura o primim după transmiterea automată a contoarelor. Pentru orice problema legată de imprimante îi sunăm pe cei de la CHR. 

Ioana
Companie producătoare de mobilă
Manager vânzări

Apreciem că cei de la CHR ne-au asistat în alegerea sistemului de tipărire a etichetelor cu coduri de bare. Ne-au ajutat să identificăm corect imprimanta de care aveam nevoie, dar și etichetele potrivite produselor noastre.

Tudor
Companie de construcții
Inginer

Ca și companie de construcții am căutat o firmă care să ne pună la dispoziție imprimante pentru fiecare șantier. Colaboratorii noștri de la CHR ne furnizează rapid echipamente multifuncționale la fiecare deschidere de șantier. Ne bucurăm că avem pe cine să sunăm  când avem orice problemă cu imprimanta. Cu CHR am scăpat de necazurile cu achiziția de imprimante la care de obicei nu aveam suport tehnic.

Lucia
Beneficiar sisteme de securitate

Lucrare excelent executată. Va mulțumesc si vă felicit pentru ceea ce ați facut. Sunt super mulțumită.

 

 

Florin M.
Companie producătoare de scule industriale
Warehouse manager

Cu soluția de tipărire a etichetelor AWB de la CHR, am redus la jumătate timpul de pregătire al coletelor pentru livrarea către clienții noștri. Astfel, am devenit mai operativi în desfășurarea activităților din depozite. În plus, avem parte de asistența tehnică și expertiza celor de la CHR electronics.

Ștefania
Furnizor servicii de securitate și sănătate în muncă
Asistent manager

Apreciem deschiderea manifestată pentru oferirea unei soluții potrivite birourilor firmei noastre. Informațiile furnizate ne-au ajutat să ne facem o imagine completă asupra avantajelor serviciului de închiriere imprimante multifuncționale. Ne bucură faptul că putem colabora cu CHR.

cliențIi NOȘTRI consideră că suntem un partener de afaceri profesionist și serios.
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU NOI!

  V-ar putea inteREsa și