Scroll Top

Control acces și pontaj

SISTEME CONTROL ACCES ȘI PONTAJ

Un sistem de control acces și pontaj reprezinta una din cele mai sigure metode de control și monitorizare a resurselor și bunurilor companiei dumneavoastră. Acesta permite gestionarea automată a intrării/ieșirii personalului în anumite zone în funcție de permisiunile sau restricțiile pe care le stabiliți dumneavoastră. 

CONTROLUL ACCESULUI ESTE O PARTE IMPORTANTĂ A SECURITĂȚII INTERNE

Sistemele de control acces şi pontaj moderne sunt gestionate de un controler, care comunică cu un computer în care sunt transmise toate evenimentele din sistem. Informațiile primite de la cititoarele de proximitate sunt prelucrate cu aplicații software specializate de control şi pontaj care au și funcții grafice pentru analiza activității fiecarui angajat sau departament în parte. Sistemul de control acces poate restricționa sau permite accesul în diferite zone ale unei instituții în funcție de dată, oră, perioada de concedii etc.

Punctele de control acce pot fi amplasate în locuri de interes cum ar fi:

 • căi de acces;
 • magazii;
 • casierii;
 • spații cu acces restricționat.

Componentele unui sistem de control acces/ sistem pontaj sunt:

 • centrala de comandă a punctului de control acces;
 • cititoare electromagnetice (alte tipuri de cititoare), carduri de proximitate, butoane cerere de ieșire, dispozitive de blocare/deblocare controlată a ușii, amortizor;
 • bariere, turnicheți, porți automate;
 • dispozitive de înregistrare astfel încât gestionarea sistemului să  poată fi monitorizată direct de la calculator, interfețe de comunicare în sistem.
control acces

AVANTAJE SISTEME CONTROL ACCES

control acces CHR
carduri acces CHR
 • Evidența zilnică a perioadei lucrate pentru fiecare angajat.

 • Grafice şi analize periodice (lunare, zilnice) pe fiecare angajat, departament etc.

 • Restricția intrării în instituții folosind turnicheți pentru persoane sau bariere automate pentru autovehicule, cu acces condiționat în funcție de oră, zi a săptmânii, perioada de concedii etc.

 • Controlul intrării în anumite spații interioare a persoanelor neautorizate, atunci când se montează cititoare la intrările diferitelor camere sau clădiri din interior (contabilitate, proiectare, arhivă).

 • Codurile conținute de cartele sunt asignate unor nivele de securitate, posesorii lor putând avea acces în diferitele zone ale instituției în funcție de poziția avută în conducerea companiei.

 • Cititoarele pot conține şi o tastatură cu coduri numerice accesul fiind permis atât cu cartela cât şi introducând un cod valid pentru acea zonă şi acea perioadă.

 • Dacă se pierde un card, acesta se invalidează, accesul nemaifiind permis.

 • Pe cartele se poate imprima emblema companiei, fotografia posesorului şi datele lui de identificare (nume, funcție etc). Cardul poate servi şi ca legitimație de serviciu.

 • Un sistem de control acces poate fi folosit cu succes impreuna cu un sistem de supraveghere crescand astfel nivelul de securitate. 

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

                                            SPECIALIȘTII NOȘTRI ASIGURĂ:

 • configurarea sistemelor de control acces și pontaj necesar tipului de obiectiv;
 • instalarea, punerea în funcțiune și programarea echipamentelor;
 • asistenţa tehnică şi întreţinerea sistemului, în garanție și post garanție.

                      GARANȚIA CHR

PENTRU O COLABORARE FĂRĂ GRIJI

GARANȚIA 
funcționării produsului

GARANȚIA 
soluției corecte

GARANȚIA 
lucrării efectuate

GARANȚIA de înlocuire a produselor nefuncționale

GARANȚIA unui Partener care rezolvă problemele clientului

CE SPUN cliențiI DESPRE NOI
Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Sorin
Companie din industria automotive
Manager Securitate

Apreciez CHR electronics pentru ca reușesc sa mă încadrez în termenele de execuție a lucrărilor în domeniul securității impuse de companie.

Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Cornel
Companie distribuție produse lactate
Director

Suntem mulțumiți de relația cu CHR. Rapiditatea și priceperea cu care răspund solicitărilor noastre legate de imprimante, ne-au convins să-i abordăm și pentru alte soluții tehnice. Ne-am dori că toți colaboratorii noștri să fie ca cei de la CHR electronics.

Radu
Firmă importatoare si distribuitoare de echipament pentru ciclism
Manager

Suntem foarte mulțumiți de soluțiile de securitate oferite de echipa CHR electronics. Apreciem calitatea lucrărilor subliniind faptul că s-a lucrat bine și curat.

Ionuț,
Companie producătoare de dispozitive metalice de conexiune pentru fire si cabluri electrice si electronice
Manager logistică

Apreciez CHR electronics pentru deschiderea de care a dat dovadă, ținând cont de toate « micile » modificări care au survenit pe parcursul execuției.

Vlad
Companie producătoare lubrifianți
Responsabil SSM

Legat de colaborarea mea cu firma CHR electronics  pot expune câteva cuvinte: profesionalism, promptitudine, sinceritate, rezultate pozitive, atenție, implicare, caldură. Pot spune ca în întreaga colaborare cu CHR, am dat mereu peste oameni plăcuți, care îți pot oferi o soluție pe măsura așteptărilor tale. 

Marius
Companie producătoare de echipamente electrice
IT manager

Avem o experiență foarte bună cu CHR electronics. Lucrările executate sunt făcute meticulos și cu profesionalism. Îi recomand!

Mariana
Firmă transporturi
Director logistică

Lucrăm foarte bine cu echipa de la CHR electronics de peste 10 ani. Suntem mulțumiți de calitatea soluțiilor oferite, mai ales că echipamentele și serviciile sunt de top. Avem încredere în experiența lor și ne bazăm pe sugestiile pe care ni le fac.

Claudiu
Companie din industria automotive
Director producție

Soluția de securitate instalată de cei de la CHR s-a dovedit cea mai bună alegere. Am reușit să evităm situații neplăcute datorită priceperii lor în alegerea dispozitivelor potrivite pentru compania noastră. Suntem mulțumiți de modul în care lucrăm cu echipa CHR și apreciem competențele lor în domeniu.

Răzvan
Companie producătoare de rulmenți
IT manager

Recomandăm echipa de la CHR electronics. Sunt atenți la detalii și pricepuți în găsirea celor mai bune soluții tehnice pentru cerințele noastre specifice. Ne răspund repede dacă avem nevoie de suport.

Virgil
Companie producătoare de electrocasnice
IT manager

Respectarea termenelor de execuție și suportul oferit ne-au convins că am ales corect când am apelat la specialiștii CHR electronics. Atuurile lor sunt seriozitatea și profesionalismul. Când întâmpinăm dificultăți de ordin tehnic sunt alături de noi.

Lucia
Beneficiar sisteme de securitate

Lucrare excelent executată. Va mulțumesc si vă felicit pentru ceea ce ați facut. Sunt super mulțumită.

 

 

CHR electronics are o experiență de peste 17 ani în domeniul echipamentelor și serviciilor de securitate
CLIENȚII NOȘTRI CONSIDERĂ CĂ SUNTEM UN PARTENER DE AFACERI PROFESIONIST ȘI SERIOS.
inchiriere multifunctionale
cliențIi NOȘTRI consideră că suntem un partener de afaceri profesionist și serios.
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU NOI!

Vezi politica de confidențialitate

V-ar putea inteREsa și
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.