Scroll Top

Detecție și alarmare incendiu

PROTECȚIA ÎMPOTRIVA INCENDIILOR – O PRIORITATE!

Un sistem de detectare și alarmare la incendiu are scopul de a detecta și emite avertizări în cazul izbucnirii unui incendiu în spațiile aflate sub supraveghere, pentru a se interveni cu scopul eliminării pericolului și limitării efectelor negative ce se pot produce.

Compania noastră vă oferă următoarele servicii legate de prevenirea producerii incendiilor:

 • proiectarea sistemului de detecție și alarmare la incendiu pe baza reglementărilor legislative în vigoare și a riscurilor evidențiate;    
 • configurarea sistemului de detecție a incendiului;
 • instalarea și reglarea echipamentelor de detecție a incendiului; 
 • mentenanța și verificarea periodică a echipamentelor de detecție; 
 • training pentru personalul alocat supravegherii și utilizării sistemelor de alarmare.

Sistemele noastre de detecție  incendiu sunt alcătuite din:

 • centrala de detecție incendiu unde se conectează toate dispozitivele periferice;
 • rețeaua de cabluri;
 • detectorii de fum, de temperatură, de gaz și de flacără;
 • butonul de avertizare ce se acționează manual în caz de incendiu;
 • sirena și indicatorii optici de semnalizare ce asigură avertizarea sonoră și luminoasă în cazul izbucnirii unui incendiu și lansarea procedurii de evacuare.
detectie incendii CHR
detectie incendii CHR
detectie incendii

Centrala de detecție  incendiu

Ca și mod de funcționare, centrala de detecție incendiu declanșează alarma în cazul în care senzorii detectează apariția unui incendiu. Centrala de incendiu poate fi convențională sau adresabilă, cea din urmă oferind facilități de programare și posibilitatea localizării exacte a detectorului aflat în stare de alarmă. Centralele adresabile se preteaza a fi utilizate în cazul imobilelor cu suprafețe mari și multe încăperi ce necesită localizarea rapidă a sursei de semnal. 

În cazul în care dețineți un sistem intern de sonorizare, sistemul de detecție incendiu poate fi interconectat cu acesta pentru difuzarea unor anunțuri de evacuare specifice.

BENEFICII SOLUȚII DETECȚIE ȘI ALARMARE INCENDIU
 • detectarea fumului din fazele incipiente ale incendiului;
 • diminuarea timpilor de intervenție în caz de incendiu;
 • contribuția la salvarea de vieți și de bunuri;
 • funcționarea fără întrerupere;
 • indicarea exactă a punctului de alarmă în cazul sistemelor de detecție incendiu adresabile.
detectie incendiu CHR
centrala aspiratie CHR
SISTEMUL DE ANALIZĂ VIDEO AVANSATĂ PENTRU PREVENIREA INCENDIILOR MOBOTIX

Sistemul inteligent de supraveghere bazat pe platforma MOBOTIX 7 și camera MOBOTIX M73, asigură detecția timpurie și localizarea incendiilor pentru spațiile de dimensiuni mari, atât interioare, cât și exterioare. Sistemul este de ultimă generație și se bazează pe inteligența artificială. Spre deosebire de clasicele sisteme antiincendiu, acesta permite detectarea mai rapidă și mai precisă a incendiilor.

Sistemele antiincendiu MOBOTIX permit supravegherea:

 • spațiilor de interior înalte din fabrici, depozite, centre comerciale; 
 • spațiilor exterioare precum parcările, parcurile, tunelurile, benzinăriile, aeroporturile, gările, zonele de gestionare a deșeurilor, pădurile sau zonele de depozitare
camere inteligente MOBOTIX

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

                                            SPECIALIȘTII NOȘTRI ASIGURĂ:

 • configurarea și proiectarea sistemului necesar în funcție de obiectiv;
 • instalarea și punerea în funcțiune a sistemului;
 • asistenţa tehnică şi întreţinerea sistemului, în garanție și post garanție.

                      GARANȚIA CHR

PENTRU O COLABORARE FĂRĂ GRIJI

GARANȚIA 
funcționării produsului

GARANȚIA 
soluției corecte

GARANȚIA 
lucrării efectuate

GARANȚIA de înlocuire a produselor nefuncționale

GARANȚIA unui Partener care rezolvă problemele clientului

CE SPUN cliențiI DESPRE NOI
Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Sorin
Companie din industria automotive
Manager Securitate

Apreciez CHR electronics pentru ca reușesc sa mă încadrez în termenele de execuție a lucrărilor în domeniul securității impuse de companie.

Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Cornel
Companie distribuție produse lactate
Director

Suntem mulțumiți de relația cu CHR. Rapiditatea și priceperea cu care răspund solicitărilor noastre legate de imprimante, ne-au convins să-i abordăm și pentru alte soluții tehnice. Ne-am dori că toți colaboratorii noștri să fie ca cei de la CHR electronics.

Radu
Firmă importatoare si distribuitoare de echipament pentru ciclism
Manager

Suntem foarte mulțumiți de soluțiile de securitate oferite de echipa CHR electronics. Apreciem calitatea lucrărilor subliniind faptul că s-a lucrat bine și curat.

Ionuț,
Companie producătoare de dispozitive metalice de conexiune pentru fire si cabluri electrice si electronice
Manager logistică

Apreciez CHR electronics pentru deschiderea de care a dat dovadă, ținând cont de toate « micile » modificări care au survenit pe parcursul execuției.

Vlad
Companie producătoare lubrifianți
Responsabil SSM

Legat de colaborarea mea cu firma CHR electronics  pot expune câteva cuvinte: profesionalism, promptitudine, sinceritate, rezultate pozitive, atenție, implicare, caldură. Pot spune ca în întreaga colaborare cu CHR, am dat mereu peste oameni plăcuți, care îți pot oferi o soluție pe măsura așteptărilor tale. 

Marius
Companie producătoare de echipamente electrice
IT manager

Avem o experiență foarte bună cu CHR electronics. Lucrările executate sunt făcute meticulos și cu profesionalism. Îi recomand!

Mariana
Firmă transporturi
Director logistică

Lucrăm foarte bine cu echipa de la CHR electronics de peste 10 ani. Suntem mulțumiți de calitatea soluțiilor oferite, mai ales că echipamentele și serviciile sunt de top. Avem încredere în experiența lor și ne bazăm pe sugestiile pe care ni le fac.

Claudiu
Companie din industria automotive
Director producție

Soluția de securitate instalată de cei de la CHR s-a dovedit cea mai bună alegere. Am reușit să evităm situații neplăcute datorită priceperii lor în alegerea dispozitivelor potrivite pentru compania noastră. Suntem mulțumiți de modul în care lucrăm cu echipa CHR și apreciem competențele lor în domeniu.

Răzvan
Companie producătoare de rulmenți
IT manager

Recomandăm echipa de la CHR electronics. Sunt atenți la detalii și pricepuți în găsirea celor mai bune soluții tehnice pentru cerințele noastre specifice. Ne răspund repede dacă avem nevoie de suport.

Virgil
Companie producătoare de electrocasnice
IT manager

Respectarea termenelor de execuție și suportul oferit ne-au convins că am ales corect când am apelat la specialiștii CHR electronics. Atuurile lor sunt seriozitatea și profesionalismul. Când întâmpinăm dificultăți de ordin tehnic sunt alături de noi.

Lucia
Beneficiar sisteme de securitate

Lucrare excelent executată. Va mulțumesc si vă felicit pentru ceea ce ați facut. Sunt super mulțumită.

 

 

cliențIi NOȘTRI consideră că suntem un partener de afaceri profesionist și serios.
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU NOI!

Vezi politica de confidențialitate

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.