Scroll Top

Triaj epidemiologic

SOLUȚII PROFESIONALE PENTRU TRIAj EPIDEMIOLOGIC

Cadrul pandemic actual impune găsirea de soluții de triaj epidemiologic în cazul operatorilor economici, al profesioniștilor, al instituțiilor sau autorităților publice. 

Aveți un spațiu mare, un număr mare de angajați sau un trafic mare de persoane? Vă propunem soluții automatizate care vă vor fi de un real folos în activitatea zilnică, oferindu-vă toată siguranța de care aveți nevoie în aceste condiții. 

Ce este triajul epidemiologic? 

În legislație sunt mai multe definiții ale triajului epidemiologic:

  • Conform legislației actuale, “triajul epidemiologic constă în măsurarea temperaturii prin termometru noncontact” (art. 13, lit b din Legea nr. 55/2020).
  • Pe lângă măsurarea temperaturii, prin triaj epidemiologic se observa semnele și simptomele respiratorii (punctul II, art. 2, lit. a si b din Anexa la Ordinul nr. 874/2020).
  • La începutul programului de lucru sau ori de câte ori este necesar, se va efectua triajul observațional al angajaților prin verificarea temperaturii acestora (punctul II, art. 3 din Anexa la Ordinul nr. 874/2020).
triaj epidemiologic

CE SOLUȚII VĂ PROPUNEM PENTRU TRIAJ EPIDEMIOGIC? 

1.TERMOMETRUL DE PERETE CU INFRAROȘU

 

TERMOMETRU DE PERETE CU INFRAROȘU cu comanda deschidere turnichet / ușă

Termometrul propus este un termometru care citește rapid cu ajutorul tehnologiei infraroșu temperatura corpului fără să existe atingere directă dintre termometru și persoana măsurată.

Termometrul pentru triaj epidemiologic poate fi instalat pe perete, în apropierea intrării în spațiile interioare.

Dacă temperatura masurată este sub nivelul impus, se emite un semnal sonor simplu și se aprind ledurile verzi. Dacă temperatura este peste nivelul impus, dispozitivul emite un semnal de alarmă prelungit și se aprind ledurile roșii.

termometru de perete

2.TERMOGRAFIA CU INFRAROȘU

camera termoviziune mobotix

CE ESTE TERMOGRAFIA PENTRU TRIAJ EPIDEMIOLOGIC? 

Termografia cu infraroșu este SINGURA TEHNOLOGIE SENZORIALĂ de avertizare care trebuie aplicată pentru detectarea de la distanță a temperaturii anormale a omului în scenarii de screening cu febră.

Camerele termale de la MOBOTIX măsoară energia infraroșie emisă de corpul uman de la distanță, fără contact fizic cu senzorul sau fără să fie necesară prezența personalului.

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

                                            SPECIALIȘTII NOȘTRI ASIGURĂ:

  • configurarea sistemului necesar tipului de obiectiv;
  • instalarea, punerea în funcțiune și programarea echipamentelor;
  • asistenţa tehnică şi întreţinerea sistemului, în garanție și post garanție.

                      GARANȚIA CHR

PENTRU O COLABORARE FĂRĂ GRIJI

GARANȚIA 
funcționării produsului

GARANȚIA 
soluției corecte

GARANȚIA 
lucrării efectuate

GARANȚIA de înlocuire a produselor nefuncționale

GARANȚIA unui Partener care rezolvă problemele clientului

CE SPUN cliențiI DESPRE NOI
Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Sorin
Companie din industria automotive
Manager Securitate

Apreciez CHR electronics pentru ca reușesc sa mă încadrez în termenele de execuție a lucrărilor în domeniul securității impuse de companie.

Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Cornel
Companie distribuție produse lactate
Director

Suntem mulțumiți de relația cu CHR. Rapiditatea și priceperea cu care răspund solicitărilor noastre legate de imprimante, ne-au convins să-i abordăm și pentru alte soluții tehnice. Ne-am dori că toți colaboratorii noștri să fie ca cei de la CHR electronics.

Radu
Firmă importatoare si distribuitoare de echipament pentru ciclism
Manager

Suntem foarte mulțumiți de soluțiile de securitate oferite de echipa CHR electronics. Apreciem calitatea lucrărilor subliniind faptul că s-a lucrat bine și curat.

Ionuț,
Companie producătoare de dispozitive metalice de conexiune pentru fire si cabluri electrice si electronice
Manager logistică

Apreciez CHR electronics pentru deschiderea de care a dat dovadă, ținând cont de toate « micile » modificări care au survenit pe parcursul execuției.

Vlad
Companie producătoare lubrifianți
Responsabil SSM

Legat de colaborarea mea cu firma CHR electronics  pot expune câteva cuvinte: profesionalism, promptitudine, sinceritate, rezultate pozitive, atenție, implicare, caldură. Pot spune ca în întreaga colaborare cu CHR, am dat mereu peste oameni plăcuți, care îți pot oferi o soluție pe măsura așteptărilor tale. 

Marius
Companie producătoare de echipamente electrice
IT manager

Avem o experiență foarte bună cu CHR electronics. Lucrările executate sunt făcute meticulos și cu profesionalism. Îi recomand!

Mariana
Firmă transporturi
Director logistică

Lucrăm foarte bine cu echipa de la CHR electronics de peste 10 ani. Suntem mulțumiți de calitatea soluțiilor oferite, mai ales că echipamentele și serviciile sunt de top. Avem încredere în experiența lor și ne bazăm pe sugestiile pe care ni le fac.

Claudiu
Companie din industria automotive
Director producție

Soluția de securitate instalată de cei de la CHR s-a dovedit cea mai bună alegere. Am reușit să evităm situații neplăcute datorită priceperii lor în alegerea dispozitivelor potrivite pentru compania noastră. Suntem mulțumiți de modul în care lucrăm cu echipa CHR și apreciem competențele lor în domeniu.

Răzvan
Companie producătoare de rulmenți
IT manager

Recomandăm echipa de la CHR electronics. Sunt atenți la detalii și pricepuți în găsirea celor mai bune soluții tehnice pentru cerințele noastre specifice. Ne răspund repede dacă avem nevoie de suport.

Virgil
Companie producătoare de electrocasnice
IT manager

Respectarea termenelor de execuție și suportul oferit ne-au convins că am ales corect când am apelat la specialiștii CHR electronics. Atuurile lor sunt seriozitatea și profesionalismul. Când întâmpinăm dificultăți de ordin tehnic sunt alături de noi.

Lucia
Beneficiar sisteme de securitate

Lucrare excelent executată. Va mulțumesc si vă felicit pentru ceea ce ați facut. Sunt super mulțumită.

 

 

cliențIi NOȘTRI consideră că suntem un partener de afaceri profesionist și serios.
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU NOI!

Vezi politica de confidențialitate

V-ar putea inteREsa și
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.