Triaj epidemiologic

SOLUȚII PROFESIONALE PENTRU TRIAJUL EPIDEMIOLOGIC

Cadrul pandemic actual impune găsirea de soluții pentru triajul epidemiologic în cazul operatorilor economici, al profesioniștilor, al instituțiilor sau autorităților publice. 

Aveți un spațiu mare, un număr mare de angajați sau un trafic mare de persoane? Vă propunem soluții automatizate care vă vor fi de un real folos în activitatea zilnică, oferindu-vă toată siguranța de care aveți nevoie în aceste condiții. 

Ce este triajul epidemiologic? 

 

În legislație sunt mai multe definiții ale triajului epidemiologic:

  • Conform legislației actuale, “triajul epidemiologic constă în măsurarea temperaturii prin termometru noncontact” (art. 13, lit b din Legea nr. 55/2020).
  • Pe lângă măsurarea temperaturii, triajul epidemiologic mai poate consta și în observarea semnelor și simptomelor respiratorii (punctul II, art. 2, lit. a si b din Anexa la Ordinul nr. 874/2020).
  • La începutul programului de lucru sau ori de câte ori este necesar, se va efectua triajul observațional al angajaților prin verificarea temperaturii acestora (punctul II, art. 3 din Anexa la Ordinul nr. 874/2020).
banner triaj epidemiologic 2

CE SOLUȚII VĂ PROPUNEM PENTRU TRIAJUL EPIDEMIOGIC? 

1.TERMOMETRUL DE PERETE CU INFRAROȘU

TERMOMETRU DE PERETE CU INFRAROȘU cu comanda deschidere turnichet / ușă

Termometrul propus este un termometru care citește rapid cu ajutorul tehnologiei infraroșu temperatura corpului fără să existe atingere directă dintre termometru și persoana măsurată.

Termometrul poate fi instalat pe perete, în apropierea intrării în spațiile interioare.

Dacă temperatura masurată este sub nivelul impus, se emite un semnal sonor simplu și se aprind ledurile verzi. Dacă temperatura este peste nivelul impus, dispozitivul emite un semnal de alarmă prelungit și se aprind ledurile roșii.

termometru de perete

2.TERMOGRAFIA CU INFRAROȘU

CE ESTE TERMOGRAFIA? 

Termografia cu infraroșu este SINGURA TEHNOLOGIE SENZORIALĂ de avertizare care trebuie aplicată pentru detectarea de la distanță a temperaturii anormale a omului în scenarii de screening cu febră.

Camerele termale de la Mobotix măsoară energia infraroșie emisă de corpul uman de la distanță, fără contact fizic cu senzorul sau fără să fie necesară prezența personalului.

 

termografie

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

                                            SPECIALIȘTII NOȘTRI ASIGURĂ:

  • configurarea sistemului necesar tipului de obiectiv;
  • instalarea, punerea în funcțiune și programarea echipamentelor;
  • asistenţa tehnică şi întreţinerea sistemului, în garanție și post garanție.

                      GARANȚIA CHR

PENTRU O COLABORARE FĂRĂ GRIJI

GARANȚIA 
funcționării produsului

GARANȚIA 
soluției corecte

GARANȚIA 
lucrării efectuate

GARANȚIA de înlocuire a produselor nefuncționale

GARANȚIA unui Partener care rezolvă problemele clientului

cliențIi NOȘTRI consideră că suntem un partener de afaceri profesionist și serios.
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU NOI!

    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.