Evenimente

APLICAȚII PENTRU EVENIMENTE

Soluțiile CHR electronics vă ajută să organizați în cele mai bune condiții evenimente de mici sau mari dimensiuni. Fie că vorbim de conferințe, petreceri, lansări de produse, transmisiuni live sau concerte, suntem alături de tine cu echipamente profesionale. 

SISTEME AUDIO&VIDEO

Comunicați eficient în cadrul evenimentului pe care îl organizați!
Vă oferim sisteme moderne de proiecție și afișare, precum și servicii și echipamente profesionale audio & video.

videoproiector patrat 500x500 1
video proiectoare

Alegeți videoproiectoarele profesionale oferite de CHR electronics.
Pentru conferințe, discuții și întâlniri de mari sau mici dimensiuni. Specialiștii noștri vă oferă consultanță pentru alegerea celei mai potrivite soluții.

aplicatii evenimente ecrane proiecte patrat 500x500 1
ECRANE DE proiecȚIE

Alegeți ecranele de proiecție profesionale oferite de CHR.
Pentru conferințe, discuții și întâlniri de mari sau mici dimensiuni. Specialiștii noștri vă oferă consultanță pentru alegerea celei mai potrivite soluții.

aplicatii evenimente proiectie interactiva patrat 500x500 1
SISTEME PROIECȚIE INTERACTIVĂ

Transformați monitorul PC-ului într-un ecran de mari dimensiuni. Imaginea de pe PC este proiectată pe suprafaţa touch-sensitive a ecranului Smart făcând posibilă accesarea, modificarea, salvarea sau chiar transmiterea documentelor, imaginilor sau paginilor Web.

aplicatii productie tourr guide patrat 450x450 1
sisteme TOUR GUIDE

Sisteme Tour Guide sunt eficiente atunci când este necesară adresarea către un număr mare de oameni în cazul delegațiilor și a vizitelor oficiale.
Explicațiile se transmit prin emițător către membrii grupului de vizitatori echipați cu receptoarele cu căști.  

aplicatii video conferinta patrat 500x500 1
SISTEME DE VIDEOCONFERINȚĂ

În cazul întâlnirilor online de business, optați pentru sisteme profesionale de videonconferință! Veți beneficia de o calitate superioară pe partea de sunet și imagine. În plus, sistemele profesionale sunt integrate cu platformele de videoconferințe online (Zoom, Google Meeting, Skype etc).

sisteme de sonorizare patrat 400x400 1
sisteme de sonorizare

Un eveniment perfect are nevoie de un sistem de sonorizare potrivit. Sistemele noastre sunt portabile sau fixe, adaptabile pentru diferite locaţii şi evenimente. Pot include microfoane wireless sau fixe. Specialiștii noștri vă oferă consultanță pentru alegerea celei mai potrivite soluții.

digital signage patrat 500x500 1
MONITOARE ȘI DISPLAY-URI

Monitoare și display-uri care care prezintă informații către participanții la eveniment. 
Se pot fixa pe masă, perete sau podea. Se pretează pentru prezentări video, expoziţii sau promoţii.

aplicatii evenimente sisteme discutii patrat 500x500 1
SISTEME DE DISCUȚII

Sunt potrivite pentru întâlniri de mari dimensiuni și pot fi dimensionate în funcție de numărul de participanți. Conțin console cu difuzor încorporat, microfoane cu gât flexibil, unitate de comandă si control.

video streaming patrat 500x500 1
ECHIPAMENTE STREAMING

Acum, evenimentul pe care îl organizați poate ajunge la mii sau chiar milioane de oameni interesați. 
Cu echipamentele de streaming transmiteți live evenimentul către diverse platforme online. 

ECHIPAMENTE SCRIERE ȘI CITIRE

CODURI DE BARE

Stabiliți limite de acces pentru evenimentele pe care le organizați. În plus, puteți monitoriza comportamentul celor care intră sau ies prin punctele de control.

aplicatii evenimente imprimanta bilete patrat 500x500 1
IMPRIMANTE TICHETE/ BILETE ACCES

Prin imprimarea tichetelor / biletelor de acces, participanții la evenimente beneficiază de un grad înalt de securitate prin utilizarea unor bilete ce nu pot fi falsificate, prin utilizarea hologramelor, a tiparului vizibil in spectrul ultraviolet, a codurilor de bare și înserierii  numerotate. Biletul este util atât pentru verificare, cât și pentru acțiuni de promovare prin posibilitatea imprimării logo-urilor și mesajelor publicitare.

aplicatii evenimente imprimanta badge patrat 500x500 1
IMPRIMANTE CARDURI/ LEGITIMAȚII

Imprimantele de carduri / legitimații conferă afacerii dumneavoastra valențe de securitate sporită și  imprimări de calitate la costuri reduse. Imprimantele de carduri dispun de conectivitate Ethernet si permit realizarea de carduri inteligente, codare in banda magnetica și laminare. Cu ajutorul imprimantelor de carduri puteți tipări carduri de plată, carduri de membru, legitimații de identificare a angajatilor sau carduri cadou.

aplicatii evenimente furnizare turnicheti 500x500 1
TURNICHEȚI CITIRE CARDURI/ CARTELE ACCES

Sistemul de control acces cu turnicheți și porți rotative facilitează accesul persoanelor în incinte sau în spații amenajate pentru evenimente în mod controlat, persoană cu persoană,  nepermițând folosirea multiplă a cartelei de acces. Prin sistemul de control acces veți controla mișcarea persoanelor în perimetrul unor arii definite prin verificarea autorizației de trecere la solicitarea accesului în anumite puncte. 

cliențIi NOȘTRI consideră că suntem un partener de afaceri profesionist și serios.
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU NOI!

    V-ar putea inteREsa și