REDEFINIM VIITORUL IMPRIMĂRII PRIN TEHNOLOGIA HEAT‑FREE

Imprimantele Epson cu jet de cerneală consumă mai puțină energie, fiind economice.

© Jasper Gibson

Tehnologie Heat‑Free

Nu putem nega faptul că ne confruntăm cu o criză climatică la nivel global. Dacă nu luăm măsuri, vom vedea în curând schimbări drastice ale ecosistemelor planetei noastre. Unul dintre lucrurile pe care le putem schimba este modul în care consumăm energie.

Arderea combustibililor fosili pentru a produce electricitate generează cantități enorme de CO2. În prezent, atât la nivel de companie, cât și individual, trebuie să acționăm pentru a economisi energie și a începe să folosim surse regenerabile. Alegerea unei soluții sustenabile este acum esențială, nu opțională.

Soluția este: TURN DOWN THE HEAT. Treceți la tehnologia Heat‑Free, pentru a reduce consumul de energie. Chiar și o mică schimbare poate fi de un real ajutor. Dacă fiecare locuitor al planetei face o mică schimbare, impactul pozitiv poate fi considerabil. Pagină cu pagină, putem schimba întreaga poveste împreună.

1232

TURN DOWN THE HEAT

Epson și National Geographic colaborează pentru a promova ideea potrivit căreia conservarea căldurii este o modalitate excelentă de a ne minimiza impactul asupra mediului. În acest scurt videoclip, exploratorul National Geographic, Katey Walter Anthony, explică modul în care „căldura distruge permafrostul. Conservarea căldurii este una dintre cele mai bune modalități de a minimiza impactul nostru asupra mediului. Alegerea tehnologiei Heat‑Free pentru a reduce consumul de energie va diminua emisiile de gaze cu efect de seră și va contribui la încetinirea dezghețării permafrostului din zona arctică.”

logo NatGeo CW

© Jasper Gibson

Comparație între procesele de imprimare

Imprimantele laser și cele cu jet de cerneală pot arăta la fel pe dinafară. Important, însă, este ceea ce se află în interior. Imprimantele cu tehnologia Epson Heat‑Free nu necesită căldură în procesul de evacuare a cernelii. În schimb, se aplică o presiune pe elementul Piezo, care se flexează înapoi și înainte, evacuând cerneala din capul de imprimare.

img printing process new RO

Avantajele tehnologiei Heat‑Free

Creșteți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător, fără compromisuri.

icon use less power
Consumul redus de energie înseamnă economie de energie și de bani
Imprimantele Epson cu tehnologia Heat‑Free utilizează cu până la 83% mai puțină energie, deoarece nu folosesc căldură pentru încălzire. Deoarece imprimantele cu jet de cerneală nu au rezistență electrică pentru încălzire, consumul lor energetic este mult mai mic.
Mai puține piese de schimb, un impact mai mic asupra mediului înconjurător
icon fewer replacement
Imprimantele laser au, de obicei, mai multe consumabile și, în general, necesită înlocuirea periodică a tamburului, a curelei de transfer și fuserului. Datorită tehnologiei Heat‑Free, imprimantele noastre cu jet de cerneală produc cu până la 96% mai puține deșeuri de consumabile decât imprimantele laser.
Economisiți timp datorită vitezei mari de imprimare
icon save time
Imprimantele cu tehnologia Heat‑Free nu necesită căldură pentru încălzirea la pornire sau la activarea din starea de repaus. Prin urmare, imprimarea poate începe imediat, activarea fiind cu până la 50% mai rapidă decât în cazul imprimantelor laser.
Mai puține intervenții înseamnă o productivitate mai mare
icon less intervention
Datorită structurii Heat‑Free a imprimantelor Epson cu jet de cerneală, există mai puține piese care se pot defecta, deci numărul intervențiilor necesare scade.

Consum energetic cu până la

83%

mai mic decât la imprimantele laser

Deșeuri de consumabile cu până la

96%

mai puține decât la imprimantele laser

Activare cu până la

50% 

mai rapidă decât la imprimantele laser

Descoperiți avantajele tehnologiei Epson Heat‑Free

Găsiți imprimanta ideală cu ajutorul instrumentului nostru de căutare a imprimantelor.

discover the benefits mobile
wf c8190 2

Descoperiţi cât de mult CO2 şi electricitate puteţi economisi

În testele independente, modelele WorkForce Pro de la Epson au utilizat cu până la 83% mai puţină energie decât imprimantele şi copiatoarele laser.

contact

Pentru mai multe informaţii, completaţi detaliile dumneavoastră şi un reprezentant CHR Electronics vă va contacta.

  SUNT INTERESAT DE
  PRENUME*
  NUME*
  COMPANIE*
  STRADA
  LOCALITATE/ORAŞ
  COD POŞTAL
  ADRESĂ DE E-MAIL *
  TELEFON *
  AVEŢI CERINŢE SUPLIMENTARE?