Imprimantă AWB

SERVICIUL DE ÎNCHIRIERE IMPRIMANTă AWB   

Transmiteți zilnic colete prin firme de curierat?

Probabil ați întâmpinat situații în care AWB-ul s-a lipit cu dificultate, s-a desprins sau deteriorat. Toate aceasta v-au consumat timp prețios.

Vă propunem o soluție care vă ajută să simplificați procesul de atașare al AWB-urilor pe colete, și anume închirierea unei imprimante termice de etichete pentru AWB. 

Cu aceasta imprimantă, tipăriți AWB-uri autoadezive direct din platformele de curierat și reduceți semnificativ timpul alocat acestei activități. AWB-urile tipărite sunt rezistente la diverse condiții de depozitare și transport, permițând eliminarea obișnuitelor plicuri de plastic.

Cu un abonament lunar accesibil, dispuneți de o imprimantă de etichete pentru AWB-uri, instalare si instruire utilizatori.

 
 
imprimanta awb

ÎNCHIRIERE IMPRIMANTĂ AWB CU DOAR 12 EURO / LUNĂ 

AVANTAJE IMPRIMANTĂ ETICHETE AWB

VITEZA DE IMPRIMARE

Viteză mare de imprimare ce acoperă volume ridicate de tipărire pentru o productivitate crescută si economii de timp.

UȘURINȚA ÎN UTILIZARE

Utilizare facilă datorită simplității operării imprimantei, fără funcționalități care să vă dea bătăi de cap.

REZISTENȚA IMPRIMĂRII

Imprimare de calitate cu rezistență sporită la temperaturile scăzute și la condițiile nefavorabile de depozitare și transport.

COSTURI TOTALE REDUSE

Funcționare optimă cu consum redus de energie și lipsa costurilor pentru consumabilele specifice imprimantelor clasice.

SISTEM DE TIPĂRIRE AWB-URI AUTOADEZIVE

SIMPLU, RAPID ȘI DIRECT DIN PLATFORMELE DE CURIERAT 

imprimanta termica etichete awb
imprimanta etichete awb cutie

ÎNCHIRIERE IMPRIMANTĂ AWB CU DOAR 12 EURO / LUNĂ 

                                                

                                                                              

                                                                                                AFLAȚI MAI MULTE DETALII DESPRE OFERTA NOASTRĂ.

INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU NOI!

  CHR electronics are o experiență de peste 15 ani în domeniul echipamentelor și serviciilor auto-id și pentru coduri de bare, fiind printre primele companii care au dezvoltat acest domeniu.
  CLIENȚII NOȘTRI CONSIDERĂ CĂ SUNTEM UN PARTENER DE AFACERI PROFESIONIST ȘI SERIOS.
  inchiriere multifunctionale
  CE SPUN cliențiI DESPRE NOI
  Steffen
  Obiectiv turistic Brașov
  Organizator evenimente

  Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

  Oana
  Companie din industria aeronautica
  Manager Achiziții

  CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

  Steffen
  Obiectiv turistic Brașov
  Organizator evenimente

  Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

  Marius
  Companie producătoare de instalații de ridicat
  Brand Manager

  Fie ca vorbim de achiziții de echipamente sau servicii de închirieri, apreciem comunicarea promptă și profesionalismul echipei CHR electronics. Toate aceste elemente s-au concretizat într-o colaborare de durată și se încadrează în standardele noastre de calitate. Suntem convinși că ne putem baza pe acest partener de încredere și în proiectele noastre viitoare.

  Oana
  Companie din industria aeronautica
  Manager Achiziții

  CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

  Cornel
  Companie distribuție produse lactate
  Director

  Suntem mulțumiți de relația cu CHR. Rapiditatea și priceperea cu care răspund solicitărilor noastre legate de imprimante, ne-au convins să-i abordăm și pentru alte soluții tehnice. Ne-am dori că toți colaboratorii noștri să fie ca cei de la CHR electronics.

  Vlad
  Companie producătoare lubrifianți
  Responsabil SSM

  Legat de colaborarea mea cu firma CHR electronics  pot expune câteva cuvinte: profesionalism, promptitudine, sinceritate, rezultate pozitive, atenție, implicare, caldură. Pot spune ca în întreaga colaborare cu CHR, am dat mereu peste oameni plăcuți, care îți pot oferi o soluție pe măsura așteptărilor tale. 

  Adriana
  Companie producătoare de textile
  HR manager

  Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu CHR electronics. Cu soluția furnizată de ei am reușit să optimizăm activitatea departamentului nostru de resurse umane.

  Mariana
  Firmă transporturi
  Director logistică

  Lucrăm foarte bine cu echipa de la CHR electronics de peste 10 ani. Suntem mulțumiți de calitatea soluțiilor oferite, mai ales că echipamentele și serviciile sunt de top. Avem încredere în experiența lor și ne bazăm pe sugestiile pe care ni le fac.

  Virgil
  Companie producătoare de electrocasnice
  IT manager

  Respectarea termenelor de execuție și suportul oferit ne-au convins că am ales corect când am apelat la specialiștii CHR electronics. Atuurile lor sunt seriozitatea și profesionalismul. Când întâmpinăm dificultăți de ordin tehnic sunt alături de noi.

  Mihai
  Companie producție industrială
  Director IT

  Prin închirierea imprimantelor multifuncționale de la CHR ne-am asigurat că nu apar blocaje în activitatea din birourile noastre. Suntem mulțumiți de flexibilitatea arătată de cei de la CHR atunci când avem nevoie de imprimante cu capacitate mai mare sau funcții suplimentare.

  Mirela
  Dezvoltator imobiliar
  Director vânzări

  Am avut de gestionat situații mai complicate, cu modificări ale volumului de activitate,  și am găsit răspunsuri din partea celor de la CHR. Când a fost nevoie, ne-au furnizat aparate cu funcții noi sau au înlocuit echipamentele care au avut probleme. Amabilitatea personalului și faptul că răspund rapid ne-au convins să continuăm relația de colaborare.

  Otilia
  Companie de construcții
  Manager de proiect

  Activitatea pe bază de proiecte necesită o flexibilitate sporită. Cei de la CHR au identificat rapid soluții atunci când nevoile noastre de tipărire s-au modificat. Un mare plus al colaborării cu CHR electronics a fost faptul că nu există o perioadă minimă contractuală specificată în contract.

  Paul
  Magazin online
  Manager

  Sistemul de închiriere imprimante de la CHR s-a dovedit benefic pentru noi. Am scăpat de bătăile de cap avute cu imprimantele, nu mai pierdem timp cu consumabilele și factura o primim după transmiterea automată a contoarelor. Pentru orice problema legată de imprimante îi sunăm pe cei de la CHR. 

  Tudor
  Companie de construcții
  Inginer

  Ca și companie de construcții am căutat o firmă care să ne pună la dispoziție imprimante pentru fiecare șantier. Colaboratorii noștri de la CHR ne furnizează rapid echipamente multifuncționale la fiecare deschidere de șantier. Ne bucurăm că avem pe cine să sunăm  când avem orice problemă cu imprimanta. Cu CHR am scăpat de necazurile cu achiziția de imprimante la care de obicei nu aveam suport tehnic.

  V-ar putea inteREsa și

  Privacy Preferences
  When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.