Imprimantă etichete autoadezive

IMPRIMANTA de ETICHETE   

Imprimanta de etichete este o soluție practică și eficientă pentru tipărirea etichetelor direct la sediul companiei dumneavoastră. Când dețineți o imprimantă de etichete, aveți posibilitatea să tipăriți etichete oricând, rapid și la costuri mai reduse. În plus, puteți modifica ușor informațiile din etichetă atunci când este necesar acest lucru.

Prin colaborarea cu CHR electronics, beneficiați de suport profesionist pentru a alege produsele potrivite companiei dumneavoastră: imprimantă etichete color sau monocrome, etichete, consumabile și accesorii de tipărire. Beneficiați astfel de o soluție la cheie pentru tipărirea etichetelor și economisiți timp și bani prin colaborarea cu un singur partener.

Demersul nostru este susținut de experiența de peste 15 ani în domeniul auto-id și al codurilor de bare.

AVANTAJE IMPRIMANTĂ ETICHETE

COST REDUS

Beneficiați de numărul de etichete de care aveți nevoie fără a fi constrânși de o cantitate minima la o comandă de tipărire sau de un cost unitar prea ridicat.

DISPONIBILITATE

Dispuneți de etichetele necesare în orice moment. Nu vă mai faceți griji când rămâneți fără etichete în stoc, lucru care vă poate afecta activitatea de vânzare.

FLEXIBILITATE

Modificați informația (design nou, rebranding, eroare de editare) de fiecare dată când acest lucru este necesar. În plus, puteți tipări orice cantitate vă este necesară.

TESTARE

Imprimați și testați oricât doriți. Pentru toate situațiile în aveți nevoie să faceți mai multe teste pentru a ajunge la forma finală a etichetei (conținut, design).

ȘTIM CÂT DE IMPORTANT ESTE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ SĂ GĂSIȚI IMPRIMANTA DE ETICHETE POTRIVITĂ

De aceea, atunci când recomandăm o imprimantă de etichete, analizăm cu atenție nevoile clientului și ținem cont de următoarele aspecte:

 • conținutul de tipărit;
 • durata de utilizare a etichetei;
 • volumul de imprimare;
 • modul de aplicare;
 • rezoluția imprimantei;
 • spațiul de utilizare al imprimantei;
 • lățimea de tipărire;
 • mărimea rolei de etichete;
 • accesoriile imprimantei;
 • conectivitatea.

 

 

imprimanta TSC etichete CHR
 
SOLUȚII COMPLETE DE TIPĂRIRE pentru IMPRIMANTĂ ETICHETE AUTOADEZIVE   

Soluțiile de tipărire etichete CHR electronics sunt compuse din: 

 • echipamentul hardware reprezentat de imprimantă etichete autocolante; 
 • componenta software ce constă în programul de realizare și tipărire a etichetelor disponibil fie pe calculator, fie direct pe imprimanta;
 • eticheta potrivită necesităților
 • consumabilele necesare: riboane sau alte materiale.

TIPURI DE IMPRIMANTE ETICHETE

imprimanta etichete
IMPRIMANTĂ ETICHETE DESKTOP​
imprimanta zebra industriala patrat
IMPRIMANTĂ INDUSTRIALĂ ETICHETE
imprimanta etichete mobila zebra patrat
IMPRIMANTĂ MOBILĂ PENTRU ETICHETE​
imprimanta etichete color
IMPRIMANTĂ ETICHETE COLOR
imprimanta etichete zebra rfid patrat
IMPRIMANTĂ pentru ETICHETE RFID

IMPRIMANTĂ ETICHETE COLOR 

Imprimanta de etichete color este o soluție utilă atât în zona de producție cât și în retail. Cu ajutorul acesteia printați etichetele de care aveţi nevoie, atunci când aveţi nevoie. 

De asemenea, imprimanta de etichete color este ideală pentru companiile care vor să imprime etichete și să respecte totodată respecte cele mai recente standardele pentru etichetarea substanţelor chimice.

IMPRIMANTĂ CODURI DE BARE – TEHNOLOGII DE PRINTARE

Imprimantele termice de coduri de bare se bazează pe două tipuri de tehnologii de tipărire:

1.imprimarea direct termică ce folosește hârtie sensibilă la căldură pentru etichete cu o durată de viață scurtă ( 6 -12 luni). Imprimantele direct termice sunt ușor de utilizat având nevoie doar de hârtie. Imprimarea este de bună calitate, ușor de scanat pentru etichete, bonuri sau tickete de acces utilizate rapid, pe termen scurt.

2.tipărirea prin transfer termic care folosește căldura pentru a transfera cerneala de pe ribon pe etichetă pentru o imprimare clară și durabilă. Etichetele obținute au o durata mai lungă de utilizare și sunt indicate pentru utilizare în producție, inventariere, distribuție. Necesită două tipuri de consumabile: hârtie și ribon.

AVANTAJE IMPRIMANTĂ TERMICĂ ETICHETE

VITEZĂ TIPĂRIRE
COSTURI REDUSE
CALITATE TIPĂRIRE
RENTABILITATE
FIABILITATE
VERSATILITATE

oferim IMPRIMANTE DE ETICHETE pentru 

DEPOZITE
PRODUCȚIE
TRANSPORT
SĂNĂTATE
HORECA
AGRICULTURĂ

CUM ALEGEM IMPRIMANTELE DE ETICHETE POTRIVITE PENTRU AFACEREA DUMNEAVOASTRĂ? 

1. Analizăm împreună nevoile companiei și propunem soluția optimă de tipărire etichete.
2. Alegeți imprimanta de tipărire etichete în funcție de volumul de activitate și de nevoile specifice.
3. Echipa CHR electronics vine la sediul dumneavoastră pentru instalare și configurare.
4. Specialiștii noștri susțin un training cu angajații legat de utilizarea echipamentelor.

PRODUSE COMPLEMENTARE CU imprimanta de etichete

etichete coduri de bare

 

Utilizați imprimante pentru etichete coduri de bare? Suplimentar, vă punem la dispoziție riboane cu dimensiuni  variabile (color/negre), de ceară (wax), rășină (resin) sau dintr-o combinație de rășina cu ceară pentru imprimante de etichete și de carduri.

În plus, pentru că știm care sunt nevoile clienților care utilizează imprimante pentru etichete coduri de bare, avem disponibile soluții complete de tipărire etichete care constau în: 

 • aplicații software pentru realizarea design-ului etichetelor;
 • consumabile: etichete riboane;
 • piese de schimb: cuttere, printhead-uri;
 • rebobinatoare; 
 • opțiuni: peel-off, rewind;
 • aplicatoare;
 • scannere;
 • service și mentenanță.
PARTENERIATE ȘI COLABORĂRI CHR electronics

Zebra este un brand de referință în domeniul echipamentelor barcode / auto id ce  oferă soluții inovatoare și fiabile de peste 30 de ani  în mai mult de 90 de țări din întreaga lume. Ca element de referință suplimentar, există 3 milioane de imprimante Zebra aflate în folosință. CHR electronics este partener Zebra din anul 2017 și prin echipa sa specializată în domeniul barcode oferă asistență și soluții personalizate clienților  bazate pe echipamentele de ultima generație  marca Zebra.

TSC este o companie recunoscută prin diversitatea și calitatea imprimantelor oferite la prețuri competitive, dovadă fiind cele peste 2 milioane de imprimante de etichete aflate în utilizare din 1991, anul lansării pe piață. CHR electronics este partener TSC din anul 2021. 

 În portofoliul de soluții de imprimare etichete pe care CHR electronics este în măsură să le pună la dispoziție clienților există și alte mărci renumite precum:  Honeywell, Toshiba, SATO, Brother, Citizen.

Soluții de etichetare la cheie

CHR electronics are o experiență de peste 15 ani în domeniul echipamentelor și serviciilor auto-id și pentru coduri de bare, fiind printre primele companii care au dezvoltat acest domeniu.
CLIENȚII NOȘTRI CONSIDERĂ CĂ SUNTEM UN PARTENER DE AFACERI PROFESIONIST ȘI SERIOS.
inchiriere multifunctionale
Doriți să aflați mai multe informații despre IMPRIMANTELE DE etichete?
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU NOI!

  CE SPUN cliențiI DESPRE NOI
  Steffen
  Obiectiv turistic Brașov
  Organizator evenimente

  Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

  Marius
  Companie producătoare de instalații de ridicat
  Brand Manager

  Fie ca vorbim de achiziții de echipamente sau servicii de închirieri, apreciem comunicarea promptă și profesionalismul echipei CHR electronics. Toate aceste elemente s-au concretizat într-o colaborare de durată și se încadrează în standardele noastre de calitate. Suntem convinși că ne putem baza pe acest partener de încredere și în proiectele noastre viitoare.

  Oana
  Companie din industria aeronautica
  Manager Achiziții

  CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

  Sorin
  Companie din industria automotive
  Manager Securitate

  Apreciez CHR electronics pentru ca reușesc sa mă încadrez în termenele de execuție a lucrărilor în domeniul securității impuse de companie.

  Cătălin Olar
  Selgros Cash&Carry
  Director IT

  CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă. CHR electronics este pentru compania noastră mai mult decât un furnizor de servicii. Este un partener de încredere care este constant alături de noi cu idei și soluții adaptate cerințelor noastre, în special atunci când este necesară expertiză și experiență tehnică de specialitate. Soluția proiectată  pentru sălile noastre de conferințe corespunde întocmai  necesităților companiei noastre. Comunicarea directă și facilă cu managerul de proiect a avut un rol decisiv în dezvoltarea parteneriatului durabil dintre Selgros si CHR electronics. O echipă profesionistă din toate punctele de vedere, dedicată în ceea ce face zi de zi și focusată pe problemele clienților. Felicitări echipei CHR, țineți-o tot așa!

  Steffen
  Obiectiv turistic Brașov
  Organizator evenimente

  Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

  Marius
  Companie producătoare de instalații de ridicat
  Brand Manager

  Fie ca vorbim de achiziții de echipamente sau servicii de închirieri, apreciem comunicarea promptă și profesionalismul echipei CHR electronics. Toate aceste elemente s-au concretizat într-o colaborare de durată și se încadrează în standardele noastre de calitate. Suntem convinși că ne putem baza pe acest partener de încredere și în proiectele noastre viitoare.

  Oana
  Companie din industria aeronautica
  Manager Achiziții

  CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

  Cornel
  Companie distribuție produse lactate
  Director

  Suntem mulțumiți de relația cu CHR. Rapiditatea și priceperea cu care răspund solicitărilor noastre legate de imprimante, ne-au convins să-i abordăm și pentru alte soluții tehnice. Ne-am dori că toți colaboratorii noștri să fie ca cei de la CHR electronics.

  Vlad
  Companie producătoare lubrifianți
  Responsabil SSM

  Legat de colaborarea mea cu firma CHR electronics  pot expune câteva cuvinte: profesionalism, promptitudine, sinceritate, rezultate pozitive, atenție, implicare, caldură. Pot spune ca în întreaga colaborare cu CHR, am dat mereu peste oameni plăcuți, care îți pot oferi o soluție pe măsura așteptărilor tale. 

  Adriana
  Companie producătoare de textile
  HR manager

  Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu CHR electronics. Cu soluția furnizată de ei am reușit să optimizăm activitatea departamentului nostru de resurse umane.

  Marius
  Companie producătoare de echipamente electrice
  IT manager

  Avem o experiență foarte bună cu CHR electronics. Lucrările executate sunt făcute meticulos și cu profesionalism. Îi recomand!

  Mariana
  Firmă transporturi
  Director logistică

  Lucrăm foarte bine cu echipa de la CHR electronics de peste 10 ani. Suntem mulțumiți de calitatea soluțiilor oferite, mai ales că echipamentele și serviciile sunt de top. Avem încredere în experiența lor și ne bazăm pe sugestiile pe care ni le fac.

  Claudiu
  Companie din industria automotive
  Director producție

  Soluția de securitate instalată de cei de la CHR s-a dovedit cea mai bună alegere. Am reușit să evităm situații neplăcute datorită priceperii lor în alegerea dispozitivelor potrivite pentru compania noastră. Suntem mulțumiți de modul în care lucrăm cu echipa CHR și apreciem competențele lor în domeniu.

  Răzvan
  Companie producătoare de rulmenți
  IT manager

  Recomandăm echipa de la CHR electronics. Sunt atenți la detalii și pricepuți în găsirea celor mai bune soluții tehnice pentru cerințele noastre specifice. Ne răspund repede dacă avem nevoie de suport.

  Virgil
  Companie producătoare de electrocasnice
  IT manager

  Respectarea termenelor de execuție și suportul oferit ne-au convins că am ales corect când am apelat la specialiștii CHR electronics. Atuurile lor sunt seriozitatea și profesionalismul. Când întâmpinăm dificultăți de ordin tehnic sunt alături de noi.

  Mircea
  Companie producătoare de instalații de ridicat
  Director

  Echipa CHR a fost foarte atentă la observațiile și sugestiile noastre. Am apreciat răbdarea și atenția în conceperea soluției pentru sala noastră de conferințe. Sunt amabili și profesioniști de fiecare dată când îi solicităm.

  Mihai
  Companie producție industrială
  Director IT

  Prin închirierea imprimantelor multifuncționale de la CHR ne-am asigurat că nu apar blocaje în activitatea din birourile noastre. Suntem mulțumiți de flexibilitatea arătată de cei de la CHR atunci când avem nevoie de imprimante cu capacitate mai mare sau funcții suplimentare.

  Mirela
  Dezvoltator imobiliar
  Director vânzări

  Am avut de gestionat situații mai complicate, cu modificări ale volumului de activitate,  și am găsit răspunsuri din partea celor de la CHR. Când a fost nevoie, ne-au furnizat aparate cu funcții noi sau au înlocuit echipamentele care au avut probleme. Amabilitatea personalului și faptul că răspund rapid ne-au convins să continuăm relația de colaborare.

  Otilia
  Companie de construcții
  Manager de proiect

  Activitatea pe bază de proiecte necesită o flexibilitate sporită. Cei de la CHR au identificat rapid soluții atunci când nevoile noastre de tipărire s-au modificat. Un mare plus al colaborării cu CHR electronics a fost faptul că nu există o perioadă minimă contractuală specificată în contract.

  Paul
  Magazin online
  Manager

  Sistemul de închiriere imprimante de la CHR s-a dovedit benefic pentru noi. Am scăpat de bătăile de cap avute cu imprimantele, nu mai pierdem timp cu consumabilele și factura o primim după transmiterea automată a contoarelor. Pentru orice problema legată de imprimante îi sunăm pe cei de la CHR. 

  Ioana
  Companie producătoare de mobilă
  Manager vânzări

  Apreciem că cei de la CHR ne-au asistat în alegerea sistemului de tipărire a etichetelor cu coduri de bare. Ne-au ajutat să identificăm corect imprimanta de care aveam nevoie, dar și etichetele potrivite produselor noastre.

  Tudor
  Companie de construcții
  Inginer

  Ca și companie de construcții am căutat o firmă care să ne pună la dispoziție imprimante pentru fiecare șantier. Colaboratorii noștri de la CHR ne furnizează rapid echipamente multifuncționale la fiecare deschidere de șantier. Ne bucurăm că avem pe cine să sunăm  când avem orice problemă cu imprimanta. Cu CHR am scăpat de necazurile cu achiziția de imprimante la care de obicei nu aveam suport tehnic.

  Lucia
  Beneficiar sisteme de securitate

  Lucrare excelent executată. Va mulțumesc si vă felicit pentru ceea ce ați facut. Sunt super mulțumită.

   

   

  Florin M.
  Companie producătoare de scule industriale
  Warehouse manager

  Cu soluția de tipărire a etichetelor AWB de la CHR, am redus la jumătate timpul de pregătire al coletelor pentru livrarea către clienții noștri. Astfel, am devenit mai operativi în desfășurarea activităților din depozite. În plus, avem parte de asistența tehnică și expertiza celor de la CHR electronics.

  V-ar putea inteREsa și