Scroll Top

Certificări ISO

CERTIFICĂRI ISO

CHR electronics a obținut recent certificarea ISO 14001:2015, standardul de management al mediului și certificarea ISO 45001:2018, standardul de management al sănătății și securității în muncă.

Implementarea standardelor ISO 14001:2015 și ISO 45001:2018 vine în completarea efortului de îmbunătățire continuă a proceselor interne, marcat de certificarea anterioara cu standardul ISO 9001:2015.

Standardul ISO 9001:2015 reprezintă o recunoaștere a angajamentului nostru de a oferi echipamente și servicii de cea mai înaltă calitate. Demersul nostru de certificare ISO ne ajută să ne concentrăm, prin îmbunătățirea continuă a modului în care ne desfășurăm activitatea, asupra implementării soluțiilor care să răspundă nevoilor partenerilor noștri.

ISO 14001:2015 subliniază efortul nostru în activitatea curentă de a proteja mediul înconjurător.
Ne asumăm responsabilitatea pentru impactul asupra mediului și ne străduim să utilizăm resursele naturale în mod responsabil, să reducem poluarea și să promovăm sustenabilitatea.

Prin standardul ISO 45001:2018, ca și certificare a managementul securității în munca, punem în prim-plan siguranța și sănătatea angajaților și a partenerilor noștri.

Ne angajăm să asigurăm condiții de muncă sigure, sănătoase și motivante, promovând o cultură a securității și implicându-ne în îmbunătățirea continuă a condițiilor de muncă pentru resursele umane din organizația noastră.
Urmărim constant ca serviciile noastre să ofere încredere, certitudine și confort, pentru ca partenerii noștri să poată valorifica corect timpul și să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat pentru afacerile derulate.

echipa CHR
CHR photo collage services
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.