Distrugatoare de documente

Documente aruncate la întâmplare ?

…contracte, facturi, extrase CF, certificate, copii după acte personale, extrase de cont, declarații, documente fiscale, sentințe, înștiințări, CD-uri, carduri… sunt doar o parte din documentele importante cu care lucrați.

Nu puteți să le rupeți și să le aruncați la gunoi, nu puteți să le duceți la centrul de colectare hârtie, nu puteți să le dați foc…

Fie că este vorba de documente rezultate în lucrul de zi cu zi, fie că este vorba de arhiva ajunsă la finalul perioadei de păstrare, aveți nevoie de o soluție profesională și eficientă de distrugere a documentelor.

În urma unei analize a necesităților Dvs., CHR electronics vă poate recomanda și furniza sistemul optim de distrugere a documentelor, în funcție de:

 • tipul documentelor de distrus
 • volumul documentelor de distrus
 • nivelul de securitate dorit, în funcție de importanța documentelor

Rețineți că alegerea unui echipament nepotrivit poate însemna un cost suplimentar semnificativ !

formular de contact

  principii

  Creșterea și dezvoltarea companiei au la bază principii simple: ascultare, consecvență, respect, responsabilitate.

  0
  Clienți
  0
  Angajați
  0
  Echipamente în contracte de asistență
  Privacy Preferences
  When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.