Scroll Top

Etichete autocolante coduri de bare

ETICHETE autocolante POTRIVITE NEVOILOR TALE

Etichetele noastre (etichete autocolante pentru coduri de bare, etichete în rolă, etichete autoadezive pentru medii speciale sau cu proprietăți speciale) sunt singurele produse de acest tip care sunt însoțite de asistență de specialitate.  Acest lucru înseamnă că sunteți consiliați în alegerea soluției optime și nu mai pierdeți timp și bani cu produse nepotrivite care se degradează, desprind, ondulează sau care nu se tipăresc corespunzător. 

Demersul nostru este susținut de experiența de peste 15 ani în domeniul auto-id și al codurilor de bare.

FOLOSIȚI ETICHETE autoadezive ÎN ACTIVITĂȚILE DE ZI CU ZI?

eticheta autocolanta AWB


Atunci știți că o simplă etichetă poate crea multe probleme. Se dezlipește prea repede sau se distruge, dimensiunea aleasă nu e cea potrivită sau poate informația nu se tipărește așa cum vă doriți.

Toate acestea pot însemna timp pierdut, risipă de energie, bani și poate chiar stres. Și până la urmă, vorbim de produse care ar trebui să vă ajute, nu să vă complice activitatea.

Ei bine, ne-am gândit să evităm astfel de probleme și să vă oferim tot suportul necesar pentru a găsi produsele care chiar vă ajută. 

Avem 15 ani de experiență în domeniul sistemelor barcode 

De aceea,  atunci când recomandăm o etichetă, analizăm îndeaproape nevoile dumneavoastră și ținem cont de următoarele aspecte:

 • aria de adresabilitate (produse, echipamente sau persoane);
 • durata de viață și gradul de rezistență (câteva săptămâni sau mai mult de un an);
 • mediul de utilizare (interior, condiții extreme, expunere la agenți chimici);
 • tipul de suprafață unde va fi atașată eticheta;
 • tipul de imprimantă utilizat: este o imprimantă cu ribon (transfer termic) sau fără ribon (direct termică).

Serviciile noastre vă oferă  încredere, certitudine și confort, iar asta înseamnă mai mult timp pentru a vă ocupa de ceea ce contează cu adevărat pentru afacerea dumneavoastră.

 

etichete autocolante
etichete autoadezive coduri de bare CHR
PE BAZA ACESTOR INFORMAȚII, SELECTĂM ETICHETELE POTRIVITE PENTRU AFACEREA DUMNEAVOASTRĂ!

Aveți de ales dintr-o paletă largă de etichete autoadezive din hârtie sau plastic, etichete în rolă, etichete coduri de bare cu forme și culori diverse, non-adezive sau cu adezivi speciali. 

În situația alegerii corecte, eticheta potrivită aderă perfect, durează cât este nevoie și arată impecabil. 

ETICHETEle noastre 

Pentru exterior
standard food-safe
pentru INDUSTRIE
permanente/ detașabile
de tip electrostatic
de tip reflectorizant
FRECVENȚĂ RADIO (RFID)
foto luminiscente

BENEFICII ETICHETE autocolante CHR

 • primiți consultanță pentru identificarea soluției optime de etichetare pentru compania dumneavostră;
 • aveți acces la o gamă variată de etichete, riboane și echipamente de etichetare;
 • rezolvați rapid și sigur problema etichetelor;
 • vă asigurați că nu mai pierdeți timp și bani în activitatea zilnică legată de etichetare.

PENTRU CE DOMENII SUNT INDICATE ETICHETELE NOASTRE? 

DEPOZITE
PRODUCȚIE
TRANSPORT
SĂNĂTATE
HORECA
AGRICULTURĂ

CUM ALEGEM ETICHETELE POTRIVITE PENTRU AFACEREA DUMNEAVOASTRĂ? 

1. Determinăm tipul materialului etichetei autocolante.
2. Identificăm tipul
adezivului etichetei autocolante.
3. Selectăm
tipul
ribonului.
4. Identificăm compatibilitea dintre ribon și etichetă.
5. Stabilim dimensiunea rolelor în funcție de imprimantă.

PRODUSE COMPLEMENTARE CU ETICHETE coduri de bare

etichete coduri de bare

 

Utilizați etichete coduri de bare? Suplimentar, vă punem la dispoziție riboane cu dimensiuni  variabile (color/negre), de ceară (wax), rășină (resin) sau dintr-o combinație de rășina cu ceară pentru imprimante de etichete și de carduri.

În plus, pentru că știm care sunt nevoile clienților care utilizează etichete autocolante și etichete coduri de bare, avem disponibile soluții complete de etichetare care constau în: 

 • imprimante (ZebraTSC și alți producători); 
 • aplicatoare;
 • scannere;
 • aplicații software pentru realizarea design-ului etichetelor;
 • service și mentenanță;
 • riboane.
 

Lăsați etichetele în grija noastră! 

CHR electronics are o experiență de peste 17 ani în domeniul echipamentelor și serviciilor auto-id și pentru coduri de bare, fiind printre primele companii care au dezvoltat acest domeniu.
CLIENȚII NOȘTRI CONSIDERĂ CĂ SUNTEM UN PARTENER DE AFACERI PROFESIONIST ȘI SERIOS.
inchiriere multifunctionale
CE SPUN cliențiI DESPRE NOI
Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Cornel
Companie distribuție produse lactate
Director

Suntem mulțumiți de relația cu CHR. Rapiditatea și priceperea cu care răspund solicitărilor noastre legate de imprimante, ne-au convins să-i abordăm și pentru alte soluții tehnice. Ne-am dori că toți colaboratorii noștri să fie ca cei de la CHR electronics.

Andreea
Magazin online
Product Manager

Imprimanta de AWB-uri e exact ce aveam nevoie. Nu numai ca ne-a scurtat considerabil  timpul de procesare si împachetare a comenzilor, dar ne-a scăpat de nenorocirile alea de buzunare de plastic pe care le lipeam pe colete si care ajungeau lipite de degete, de haine, de păr, de fișele de comandă și de nervii nostri. Asadar, echipa noastră de împachetare comenzi vă este recunoscătoare pentru ca ați scapat-o de frustrări și ați contribuit la reducerea stresului cu care plecam acasă.

 

 

 

Vlad
Companie producătoare lubrifianți
Responsabil SSM

Legat de colaborarea mea cu firma CHR electronics  pot expune câteva cuvinte: profesionalism, promptitudine, sinceritate, rezultate pozitive, atenție, implicare, caldură. Pot spune ca în întreaga colaborare cu CHR, am dat mereu peste oameni plăcuți, care îți pot oferi o soluție pe măsura așteptărilor tale. 

Marius
Companie producătoare de echipamente electrice
IT manager

Avem o experiență foarte bună cu CHR electronics. Lucrările executate sunt făcute meticulos și cu profesionalism. Îi recomand!

Mariana
Firmă transporturi
Director logistică

Lucrăm foarte bine cu echipa de la CHR electronics de peste 10 ani. Suntem mulțumiți de calitatea soluțiilor oferite, mai ales că echipamentele și serviciile sunt de top. Avem încredere în experiența lor și ne bazăm pe sugestiile pe care ni le fac.

Răzvan
Companie producătoare de rulmenți
IT manager

Recomandăm echipa de la CHR electronics. Sunt atenți la detalii și pricepuți în găsirea celor mai bune soluții tehnice pentru cerințele noastre specifice. Ne răspund repede dacă avem nevoie de suport.

Virgil
Companie producătoare de electrocasnice
IT manager

Respectarea termenelor de execuție și suportul oferit ne-au convins că am ales corect când am apelat la specialiștii CHR electronics. Atuurile lor sunt seriozitatea și profesionalismul. Când întâmpinăm dificultăți de ordin tehnic sunt alături de noi.

Ioana
Companie producătoare de mobilă
Manager vânzări

Apreciem că cei de la CHR ne-au asistat în alegerea sistemului de tipărire a etichetelor cu coduri de bare. Ne-au ajutat să identificăm corect imprimanta de care aveam nevoie, dar și etichetele potrivite produselor noastre.

Florin M.
Companie producătoare de scule industriale
Warehouse manager

Cu soluția de tipărire a etichetelor AWB de la CHR, am redus la jumătate timpul de pregătire al coletelor pentru livrarea către clienții noștri. Astfel, am devenit mai operativi în desfășurarea activităților din depozite. În plus, avem parte de asistența tehnică și expertiza celor de la CHR electronics.

INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU NOI!

Vezi politica de confidențialitate

V-ar putea inteREsa și
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.