Scroll Top

Imprimantă etichete autoadezive

IMPRIMANTA de ETICHETE   

        Imprimanta de etichete este o soluție practică și eficientă pentru tipărirea etichetelor direct la sediul companiei dumneavoastră. Când dețineți o imprimantă de etichete, aveți posibilitatea să tipăriți etichete oricând, rapid și la costuri mai reduse. În plus, puteți modifica ușor informațiile din etichetă atunci când este necesar acest lucru.

Prin colaborarea cu CHR electronics, beneficiați de suport profesionist pentru a alege produsele potrivite companiei dumneavoastră: imprimantă etichete color sau monocrome, etichete, consumabile și accesorii de tipărire. Beneficiați astfel de o soluție la cheie pentru tipărirea etichetelor și economisiți timp și bani prin colaborarea cu un singur partener.

Demersul nostru este susținut de experiența de peste 15 ani în domeniul auto-id și al codurilor de bare.

AVANTAJE IMPRIMANTĂ ETICHETE

COST REDUS

Beneficiați de numărul de etichete de care aveți nevoie fără a fi constrânși de o cantitate minima la o comandă de tipărire sau de un cost unitar prea ridicat.

DISPONIBILITATE

Dispuneți de etichetele necesare în orice moment. Nu vă mai faceți griji când rămâneți fără etichete în stoc, lucru care vă poate afecta activitatea de vânzare.

FLEXIBILITATE

Modificați informația (design nou, rebranding, eroare de editare) de fiecare dată când acest lucru este necesar. În plus, puteți tipări orice cantitate vă este necesară.

TESTARE

Imprimați și testați oricât doriți. Pentru toate situațiile în aveți nevoie să faceți mai multe teste pentru a ajunge la forma finală a etichetei (conținut, design).

ȘTIM CÂT DE IMPORTANT ESTE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ SĂ GĂSIȚI IMPRIMANTA DE ETICHETE POTRIVITĂ

De aceea, atunci când recomandăm o imprimantă de etichete, analizăm cu atenție nevoile clientului și ținem cont de următoarele aspecte:

 • conținutul de tipărit;
 • durata de utilizare a etichetei;
 • volumul de imprimare;
 • modul de aplicare;
 • rezoluția imprimantei;
 • spațiul de utilizare al imprimantei;
 • lățimea de tipărire;
 • mărimea rolei de etichete;
 • accesoriile imprimantei;
 • conectivitatea.

 

imprimanta TSC etichete CHR
 
SOLUȚII COMPLETE DE TIPĂRIRE pentru IMPRIMANTĂ ETICHETE AUTOADEZIVE   

Soluțiile de tipărire etichete CHR electronics sunt compuse din: 

 • echipamentul hardware reprezentat de imprimantă etichete autocolante; 
 • componenta software ce constă în programul de realizare și tipărire a etichetelor disponibil fie pe calculator, fie direct pe imprimanta;
 • eticheta potrivită necesităților
 • consumabilele necesare: riboane sau alte materiale.

TIPURI DE IMPRIMANTE ETICHETE

imprimanta etichete
IMPRIMANTĂ ETICHETE DESKTOP​
imprimanta zebra industriala patrat
IMPRIMANTĂ INDUSTRIALĂ ETICHETE
imprimanta etichete mobila zebra patrat
IMPRIMANTĂ MOBILĂ PENTRU ETICHETE​
imprimanta etichete color
IMPRIMANTĂ ETICHETE COLOR
imprimanta etichete zebra rfid patrat
IMPRIMANTĂ pentru ETICHETE RFID

IMPRIMANTĂ ETICHETE COLOR 

Imprimanta de etichete color este o soluție utilă atât în zona de producție cât și în retail. Cu ajutorul acesteia printați etichetele de care aveţi nevoie, atunci când aveţi nevoie. 

De asemenea, imprimanta de etichete color este ideală pentru companiile care vor să imprime etichete și să respecte totodată respecte cele mai recente standardele pentru etichetarea substanţelor chimice.

IMPRIMANTĂ CODURI DE BARE – TEHNOLOGII DE PRINTARE

Imprimantele termice de coduri de bare se bazează pe două tipuri de tehnologii de tipărire:

1.imprimarea direct termică ce folosește hârtie sensibilă la căldură pentru etichete cu o durată de viață scurtă ( 6 -12 luni). Imprimantele direct termice sunt ușor de utilizat având nevoie doar de hârtie. Imprimarea este de bună calitate, ușor de scanat pentru etichete, bonuri sau tickete de acces utilizate rapid, pe termen scurt.

2.tipărirea prin transfer termic care folosește căldura pentru a transfera cerneala de pe ribon pe etichetă pentru o imprimare clară și durabilă. Etichetele obținute au o durata mai lungă de utilizare și sunt indicate pentru utilizare în producție, inventariere, distribuție. Necesită două tipuri de consumabile: hârtie și ribon.

AVANTAJE IMPRIMANTĂ TERMICĂ ETICHETE

VITEZĂ TIPĂRIRE
COSTURI REDUSE
CALITATE TIPĂRIRE
RENTABILITATE
FIABILITATE
VERSATILITATE

oferim IMPRIMANTE DE ETICHETE pentru 

DEPOZITE
PRODUCȚIE
TRANSPORT
SĂNĂTATE
HORECA
AGRICULTURĂ

CUM ALEGEM IMPRIMANTELE DE ETICHETE POTRIVITE PENTRU AFACEREA DUMNEAVOASTRĂ? 

1. Analizăm împreună nevoile companiei și propunem soluția optimă de tipărire etichete.
2. Alegeți imprimanta de tipărire etichete în funcție de volumul de activitate și de nevoile specifice.
3. Echipa CHR electronics vine la sediul dumneavoastră pentru instalare și configurare.
4. Specialiștii noștri susțin un training cu angajații legat de utilizarea echipamentelor.

PRODUSE COMPLEMENTARE CU imprimanta de etichete

etichete coduri de bare

 

Utilizați imprimante pentru etichete coduri de bare? Suplimentar, vă punem la dispoziție riboane cu dimensiuni  variabile (color/negre), de ceară (wax), rășină (resin) sau dintr-o combinație de rășina cu ceară pentru imprimante de etichete și de carduri.

În plus, pentru că știm care sunt nevoile clienților care utilizează imprimante pentru etichete coduri de bare, avem disponibile soluții complete de tipărire etichete care constau în: 

 • aplicații software pentru realizarea design-ului etichetelor;
 • consumabile: etichete riboane;
 • piese de schimb: cuttere, printhead-uri;
 • rebobinatoare; 
 • opțiuni: peel-off, rewind;
 • aplicatoare;
 • scannere;
 • service și mentenanță.
PARTENERIATE ȘI COLABORĂRI CHR electronics

Zebra este un brand de referință în domeniul echipamentelor barcode / auto id ce  oferă soluții inovatoare și fiabile de peste 30 de ani  în mai mult de 90 de țări din întreaga lume. Ca element de referință suplimentar, există 3 milioane de imprimante Zebra aflate în folosință. CHR electronics este partener Zebra din anul 2017 și prin echipa sa specializată în domeniul barcode oferă asistență și soluții personalizate clienților  bazate pe echipamentele de ultima generație  marca Zebra.

TSC este o companie recunoscută prin diversitatea și calitatea imprimantelor oferite la prețuri competitive, dovadă fiind cele peste 2 milioane de imprimante de etichete aflate în utilizare din 1991, anul lansării pe piață. CHR electronics este partener TSC din anul 2021. 

 În portofoliul de soluții de imprimare etichete pe care CHR electronics este în măsură să le pună la dispoziție clienților există și alte mărci renumite precum:  Honeywell, Toshiba, SATO, Brother, Citizen.

Soluții de etichetare la cheie

CHR electronics are o experiență de peste 17 ani în domeniul echipamentelor și serviciilor auto-id și pentru coduri de bare, fiind printre primele companii care au dezvoltat acest domeniu.
CLIENȚII NOȘTRI CONSIDERĂ CĂ SUNTEM UN PARTENER DE AFACERI PROFESIONIST ȘI SERIOS.
inchiriere multifunctionale
CE SPUN cliențiI DESPRE NOI
Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Cornel
Companie distribuție produse lactate
Director

Suntem mulțumiți de relația cu CHR. Rapiditatea și priceperea cu care răspund solicitărilor noastre legate de imprimante, ne-au convins să-i abordăm și pentru alte soluții tehnice. Ne-am dori că toți colaboratorii noștri să fie ca cei de la CHR electronics.

Vlad
Companie producătoare lubrifianți
Responsabil SSM

Legat de colaborarea mea cu firma CHR electronics  pot expune câteva cuvinte: profesionalism, promptitudine, sinceritate, rezultate pozitive, atenție, implicare, caldură. Pot spune ca în întreaga colaborare cu CHR, am dat mereu peste oameni plăcuți, care îți pot oferi o soluție pe măsura așteptărilor tale. 

Marius
Companie producătoare de echipamente electrice
IT manager

Avem o experiență foarte bună cu CHR electronics. Lucrările executate sunt făcute meticulos și cu profesionalism. Îi recomand!

Mariana
Firmă transporturi
Director logistică

Lucrăm foarte bine cu echipa de la CHR electronics de peste 10 ani. Suntem mulțumiți de calitatea soluțiilor oferite, mai ales că echipamentele și serviciile sunt de top. Avem încredere în experiența lor și ne bazăm pe sugestiile pe care ni le fac.

Răzvan
Companie producătoare de rulmenți
IT manager

Recomandăm echipa de la CHR electronics. Sunt atenți la detalii și pricepuți în găsirea celor mai bune soluții tehnice pentru cerințele noastre specifice. Ne răspund repede dacă avem nevoie de suport.

Virgil
Companie producătoare de electrocasnice
IT manager

Respectarea termenelor de execuție și suportul oferit ne-au convins că am ales corect când am apelat la specialiștii CHR electronics. Atuurile lor sunt seriozitatea și profesionalismul. Când întâmpinăm dificultăți de ordin tehnic sunt alături de noi.

Ioana
Companie producătoare de mobilă
Manager vânzări

Apreciem că cei de la CHR ne-au asistat în alegerea sistemului de tipărire a etichetelor cu coduri de bare. Ne-au ajutat să identificăm corect imprimanta de care aveam nevoie, dar și etichetele potrivite produselor noastre.

Florin M.
Companie producătoare de scule industriale
Warehouse manager

Cu soluția de tipărire a etichetelor AWB de la CHR, am redus la jumătate timpul de pregătire al coletelor pentru livrarea către clienții noștri. Astfel, am devenit mai operativi în desfășurarea activităților din depozite. În plus, avem parte de asistența tehnică și expertiza celor de la CHR electronics.

cliențIi NOȘTRI consideră că suntem un partener de afaceri profesionist și serios.
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU NOI!

Vezi politica de confidențialitate

V-ar putea inteREsa și
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.