Scroll Top

Scaner cod de bare

SCANER COD DE BARE

Consumați resurse și energie cu operațiunile de recepție, inventariere și vânzare?

Cu scanerul de cod de bare optimizati activitățile din depozitul, secția de producție sau spațiul de vânzare atât din punct de vedere operațional, cât și financiar.

Cititorul de coduri de bare este un dispozitiv optic care preia informațiile expuse sub formă de cod de bare pe etichetele produselor, le recunoaște și le transferă pe un computer, terminal POS, imprimantă de etichete sau casă de marcat.

Prin colaborarea cu CHR electronics, beneficiați de suport profesionist pentru a identifica scanerele potrivite companiei dumneavoastră care sa contribuie la creșterea productivității și eficienței activităților derulate. 
Demersul nostru este susținut de experiența de peste 15 ani în domeniul auto-id și al codurilor de bare.

scaner barcode CHR

ȘTIM CÂT DE IMPORTANT ESTE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ SĂ UTILIZAȚI ScaNERUL DE COD DE BARE POTRIVIT

scaner Zebra cod de bare CHR

De aceea, atunci când recomandăm un scaner, analizăm cu atenție nevoile beneficiarului și ținem cont de următoarele aspecte:

 • condițiile de utilizare ( obișnuite sau în medii cu condiții extreme – umezeala ridicată, temperaturi foarte scăzute sau cu mult praf);
 • durata de utilizare zilnică;
 • tipurile de coduri de bare utilizate;
 • modalitatea de operare;
 • conectarea la dispozitivele de calcul, de tipărire, POS, de marcat;
 • capacitatea de citire a codurilor de bare;
 • tehnologia de scanare;
 • suprafața de scanare;
 • mobilitatea;
 • viteza de scanare.

Terminalele sunt indicate pentru lucrul în mișcare, permitand operatorilor colectarea rapidă a datelor, accesul la informații, la aplicații și gestionarea în mod eficient a muncii pe teren. 

Paleta CHR electronics de soluții de citire a codurilor de bare cuprinde scanere ce se pot diferentia in functie de tehnologie:

 1. scanere laser capabile pentru a scana, chiar și în mișcare, coduri de bare liniare de tip 1D de la distanțe mari (10 – 12 m). Oferă mobilitate și funcționează ideal în spații mari, deschise, chiar și în situația unei lumini ambientale puternica.
 1. scanere imager ce incorporeaza o camera digitală pentru a scana de la o distanță de până la 45 cm,  chiar și codurile de bare deteriorate sau tipărite neconform. Cu un scaner imager se evita problemele cu codurile prea mici ori cu cele tipărite pe etichete laminate. Scanerele de acest tip acoperă formatele de coduri de bare 1D  si 2D putand identifica codul de bare de pe telefonul mobil sau de pe ecranul computerului.O alta caracteristică importantă este faptul ca sunt omni-directionale putand citi cu acuratețe și viteza crescute coduri de bare situate în orice poziție, și pe orice tip de suprafata.

Modelele de scanere oferite pot fi cu fir sau wireless, cu cerințe de rezistență sporită la șocuri sau capacitate ridicată de decodare a diferitelor tipuri de coduri de bare. 

Terminalele sunt caracterizate de versatilitate putand fi utilizate în diverse medii de lucru atât interioare cât și exterioare cu diverse grade de complexitate și periculozitate.

AVANTAJE UTILIZARE SCANER COD DE BARE

REDUCERE COSTURI
UȘURINȚA ÎN UTILIZARE
ACCES LA INFORMAȚII
MOBILITATE ÎN OPERARE
PREVENIRE
ERORI
ECONOMIE
TIMP
scaner CHR

Tipuri de date captate de scanerele noastre:

 • coduri de bare:1D, 2D;
 • DIGIMARC;
 • imagini;
 • semnaturi;
 • MICR – Magnetic Ink Character Recognition;
 • OCR – Optical Character Recognition;
 • DPM – Direct Part Marking;
 • coduri de bare pe telefoane mobile sau ecranele computerelor;
 • RFID – Radio Frequency Identification Card.

oferim SCANERE CODURI DE BARE pentru 

DEPOZITE
CURIERAT
INDUSTRIE
TRANSPORT
SĂNĂTATE
COMERT
HORECA

PARTENERIATE ȘI COLABORĂRI CHR ELECTRONICS

Zebra este un brand de referință în domeniul echipamentelor de scanare ce  oferă soluții inovatoare și fiabile de peste 30 de ani  în mai mult de 90 de țări din întreaga lume. CHR electronics este partener Zebra din anul 2017 și prin echipa sa specializată în domeniul barcode oferă asistență și soluții personalizate clienților  bazate pe echipamentele de ultima generație  marca Zebra.


În baza parteneriatului dezvoltat cu 
Honeywell, furnizăm echipamente versatile pentru susținerea eficientă a activităților de urmărire a activelor, realizare a inventarului și gestionare a punctului de vânzare.

În portofoliul de soluții de imprimare etichete pe care CHR electronics este în măsură să le pună la dispoziție clienților, sunt disponibile echipamente de scanare aparținand unor mărci precum: Datalogic, Unitech, CUSTOM.

CUM ALEGEM SCANERELE  POTRIVITE PENTRU AFACEREA DUMNEAVOASTRĂ? 

1. Analizăm împreună nevoile companiei și propunem soluția optimă de scanare.
2. Alegeți scanerele de coduri de bare în funcție de volumul de activitate și de nevoile specifice.
3. Echipa CHR electronics vine la sediul dumneavoastră pentru instalare și configurare.
4. Specialiștii noștri susțin un training cu angajații legat de utilizarea echipamentelor.
CHR electronics are o experiență de peste 17 ani în domeniul echipamentelor și serviciilor auto-id și pentru coduri de bare, fiind printre primele companii care au dezvoltat acest domeniu.
CLIENȚII NOȘTRI CONSIDERĂ CĂ SUNTEM UN PARTENER DE AFACERI PROFESIONIST ȘI SERIOS.
inchiriere multifunctionale
CE SPUN cliențiI DESPRE NOI
Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Cornel
Companie distribuție produse lactate
Director

Suntem mulțumiți de relația cu CHR. Rapiditatea și priceperea cu care răspund solicitărilor noastre legate de imprimante, ne-au convins să-i abordăm și pentru alte soluții tehnice. Ne-am dori că toți colaboratorii noștri să fie ca cei de la CHR electronics.

Vlad
Companie producătoare lubrifianți
Responsabil SSM

Legat de colaborarea mea cu firma CHR electronics  pot expune câteva cuvinte: profesionalism, promptitudine, sinceritate, rezultate pozitive, atenție, implicare, caldură. Pot spune ca în întreaga colaborare cu CHR, am dat mereu peste oameni plăcuți, care îți pot oferi o soluție pe măsura așteptărilor tale. 

Marius
Companie producătoare de echipamente electrice
IT manager

Avem o experiență foarte bună cu CHR electronics. Lucrările executate sunt făcute meticulos și cu profesionalism. Îi recomand!

Mariana
Firmă transporturi
Director logistică

Lucrăm foarte bine cu echipa de la CHR electronics de peste 10 ani. Suntem mulțumiți de calitatea soluțiilor oferite, mai ales că echipamentele și serviciile sunt de top. Avem încredere în experiența lor și ne bazăm pe sugestiile pe care ni le fac.

Răzvan
Companie producătoare de rulmenți
IT manager

Recomandăm echipa de la CHR electronics. Sunt atenți la detalii și pricepuți în găsirea celor mai bune soluții tehnice pentru cerințele noastre specifice. Ne răspund repede dacă avem nevoie de suport.

Virgil
Companie producătoare de electrocasnice
IT manager

Respectarea termenelor de execuție și suportul oferit ne-au convins că am ales corect când am apelat la specialiștii CHR electronics. Atuurile lor sunt seriozitatea și profesionalismul. Când întâmpinăm dificultăți de ordin tehnic sunt alături de noi.

Ioana
Companie producătoare de mobilă
Manager vânzări

Apreciem că cei de la CHR ne-au asistat în alegerea sistemului de tipărire a etichetelor cu coduri de bare. Ne-au ajutat să identificăm corect imprimanta de care aveam nevoie, dar și etichetele potrivite produselor noastre.

Florin M.
Companie producătoare de scule industriale
Warehouse manager

Cu soluția de tipărire a etichetelor AWB de la CHR, am redus la jumătate timpul de pregătire al coletelor pentru livrarea către clienții noștri. Astfel, am devenit mai operativi în desfășurarea activităților din depozite. În plus, avem parte de asistența tehnică și expertiza celor de la CHR electronics.

Doriți să aflați mai multe informații despre IMPRIMANTELE DE etichete?
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU NOI!

Vezi politica de confidențialitate

V-ar putea inteREsa și
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.