Scroll Top

Display interactiv

DISPLAY INTERACTIV

 

Display-ul interactiv este echipamentul care permite interacțiunea directă a utilizatorului cu conținutul afișat pe un ecran sau o suprafață digitală prin atingeri, gesturi și alte forme de interacțiune tactile.

Prin colaborarea cu CHR electronics, beneficiați de suport profesionist pentru a alege ecranul interactiv potrivit  pentru susținerea prezentărilor, desfășurarea intâlnirilor de afaceri sau derularea trainingurilor din compania dumneavoastră.

Demersul nostru este susținut de experiența de peste 15 ani în domeniul echipamentelor audio – video profesionale.

display interactiv chr

CARE SUNT BENEFICIILE UTILIZĂRII unui display interactiv? 

Interacțiune directă

Desenați, evidențiați și navigați direct pe ecran pentru a implica audiența într-un mod inovator

Controlul conținutului

Precizie extraordinară în detectarea atingerilor, acces facil la informațiile din prezentare

Luminozitate remarcabilă

Nivel ridicat de luminozitate care face conținutul să iasă în evidență, indiferent de condițiile de iluminare

Rezoluție înaltă

Rezoluții ridicate pentru o calitate superioară a imaginii si evidențiere a detaliilor

Lipsa nevoii de proiecție

Nu necesită un videoproiector separat, ceea ce poate economisi spațiu și costuri

DISPLAY INTERACTIV – AVANTAJE

Implicarea directă a utilizatorilor
Display-urile interactive creează un mediu captivant, stimulând interesul și implicarea utilizatorilor prin posibilitatea interacțiunii tactile directe.

Colaborare și lucru in echipă
În mediile de afaceri sau educație, displayurile interactive facilitează colaborarea în timp real, permițând mai multor utilizatori să lucreze simultan pe același ecran.

Eficiență operațională
Displayurile interactive facilitează gestionarea și manipularea eficientă a datelor, ceea ce poate duce la luarea deciziilor mai informate și la optimizarea proceselor operaționale. Actualizarea în timp real a informațiilor permite echipei să rămână la curent cu ultimele date și informații relevante.

Versatilitate
Displayurile interactive sunt versatile și pot fi adaptate pentru diverse scenarii, de la prezentări comerciale, la traininguri sau evenimente publice.

Integrare cu tehnologii existente
Display-urile interactive pot fi integrate cu alte tehnologii și dispozitive, cum ar fi dispozitivele mobile sau camerele video, pentru a oferi o experiență mai cuprinzătoare.

display interactiv sedinta
ecran interactiv echipa
CUM ALEGEM display-ul interactiv POTRIVIT PENTRU AFACEREA DUMNEAVOASTRĂ?
1. Analizăm împreună nevoile companiei și propunem soluția optimă de prezentare.
2. Alegeți echipamentul de prezentare în funcție de volumul de activitate și de nevoile specifice.
3. Echipa CHR electronics vine la sediul dumneavoastră pentru instalare și configurare.
4. Specialiștii noștri susțin un training cu angajații legat de utilizarea echipamentelor.

Soluții AUDIO-VIDEO la cheie

CHR electronics are o experiență de peste 15 ani în domeniul echipamentelor și serviciilor auto-video profesionale.
CLIENȚII NOȘTRI CONSIDERĂ CĂ SUNTEM UN PARTENER DE AFACERI PROFESIONIST ȘI SERIOS.
inchiriere multifunctionale
CE SPUN cliențiI DESPRE NOI
Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Cătălin Olar
Selgros Cash&Carry
Director IT

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă. CHR electronics este pentru compania noastră mai mult decât un furnizor de servicii. Este un partener de încredere care este constant alături de noi cu idei și soluții adaptate cerințelor noastre, în special atunci când este necesară expertiză și experiență tehnică de specialitate. Soluția proiectată  pentru sălile noastre de conferințe corespunde întocmai  necesităților companiei noastre. Comunicarea directă și facilă cu managerul de proiect a avut un rol decisiv în dezvoltarea parteneriatului durabil dintre Selgros si CHR electronics. O echipă profesionistă din toate punctele de vedere, dedicată în ceea ce face zi de zi și focusată pe problemele clienților. Felicitări echipei CHR, țineți-o tot așa!

Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Vlad
Companie producătoare lubrifianți
Responsabil SSM

Legat de colaborarea mea cu firma CHR electronics  pot expune câteva cuvinte: profesionalism, promptitudine, sinceritate, rezultate pozitive, atenție, implicare, caldură. Pot spune ca în întreaga colaborare cu CHR, am dat mereu peste oameni plăcuți, care îți pot oferi o soluție pe măsura așteptărilor tale. 

Marius
Companie producătoare de echipamente electrice
IT manager

Avem o experiență foarte bună cu CHR electronics. Lucrările executate sunt făcute meticulos și cu profesionalism. Îi recomand!

Răzvan
Companie producătoare de rulmenți
IT manager

Recomandăm echipa de la CHR electronics. Sunt atenți la detalii și pricepuți în găsirea celor mai bune soluții tehnice pentru cerințele noastre specifice. Ne răspund repede dacă avem nevoie de suport.

Virgil
Companie producătoare de electrocasnice
IT manager

Respectarea termenelor de execuție și suportul oferit ne-au convins că am ales corect când am apelat la specialiștii CHR electronics. Atuurile lor sunt seriozitatea și profesionalismul. Când întâmpinăm dificultăți de ordin tehnic sunt alături de noi.

Mircea
Companie producătoare de instalații de ridicat
Director

Echipa CHR a fost foarte atentă la observațiile și sugestiile noastre. Am apreciat răbdarea și atenția în conceperea soluției pentru sala noastră de conferințe. Sunt amabili și profesioniști de fiecare dată când îi solicităm.

cliențIi NOȘTRI consideră că suntem un partener de afaceri profesionist și serios.
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU NOI!

Vezi politica de confidențialitate

V-ar putea inteREsa și
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.