Scroll Top

Videoproiector laser

VIDEOPROIECTOR LASER   

Videoproiectoarele laser sunt dispozitive care utilizează tehnologia laser pentru a proiecta imagini pe o suprafață, un ecran sau un perete la un nivel calitativ superior  videoproiectoarelor tradiționale cu lămpi cu halogen.

Prin colaborarea cu CHR electronics, beneficiați de suport profesionist pentru a alege echipamentele potrivite companiei dumneavoastră. Analizăm atent aspecte precum nevoia de portabilitate, luminozitatea necesară, rezoluția potrivită sau conectivitatea. Primiți astfel o soluție la cheie pentru susținerea prezentărilor, desfășurarea intâlnirilor de afaceri sau a trainingurilor.

Demersul nostru este susținut de experiența de peste 15 ani în domeniul echipamentelor audio – video profesionale.

 

videoproiector CHR 2

CARE SUNT BENEFICIILE UTILIZĂRII VIDEOPROIECTORULUI LASER? 

Calitatea imaginii

Imagini mai clare, culorile mai vii și mai precise, contrast mai bun

Performanță constantă

Calitate constantă a imaginii indiferent de trecerea timpului

Durabilitate și fiabilitate

Durată de viață mai lungă deoarece nu au lampi care necesită schimbare

EficiențĂ energetică

Consumă mai puțină energie electrică în timpul utilizării

ECONOMII SI TCO SCĂZUT

Funcționează mii de ore fără a necesita înlocuirea componentelor cheie

Video proiector laser – AVANTAJE

Flexibilitate la instalare
Datorită dimensiunilor compacte și a designului lor, videoproiectoarele cu laser pot fi instalate în mai multe locuri și în diferite configurații, oferind mai multă flexibilitate în alegerea locului de montare.

Pornire rapidă și oprire imediată
Videoproiectoarele cu laser se pot porni și opri instantaneu, fără perioade de răcire sau încălzire necesare ca în cazul proiectoarelor cu becuri.

Lipsa necesității de întreținere constantă
Videoproiectoarele cu laser necesită mai puțină întreținere decât cele clasice, reducând costurile și efortul alocat acestui aspect.

Prietenos cu mediul
Videoproiectoarele cu laser produc mai puține deșeuri, deoarece nu necesită înlocuirea frecventă a lămpilor și au o amprentă ecologică mai mică. 

videoproiector CHR 4
CUM ALEGEM VIDEOPROIECTORUL POTRIVIT PENTRU AFACEREA DUMNEAVOASTRĂ?
1. Analizăm împreună nevoile companiei și propunem soluția optimă de videoproiecție.
2. Alegeți echipamentul de videoproiecție în funcție de volumul de activitate și de nevoile specifice.
3. Echipa CHR electronics vine la sediul dumneavoastră pentru instalare și configurare.
4. Specialiștii noștri susțin un training cu angajații legat de utilizarea echipamentelor.

Soluții AUDIO-VIDEO la cheie

CHR electronics are o experiență de peste 15 ani în domeniul echipamentelor și serviciilor auto-video profesionale.
CLIENȚII NOȘTRI CONSIDERĂ CĂ SUNTEM UN PARTENER DE AFACERI PROFESIONIST ȘI SERIOS.
inchiriere multifunctionale
CE SPUN cliențiI DESPRE NOI
Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Cătălin Olar
Selgros Cash&Carry
Director IT

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă. CHR electronics este pentru compania noastră mai mult decât un furnizor de servicii. Este un partener de încredere care este constant alături de noi cu idei și soluții adaptate cerințelor noastre, în special atunci când este necesară expertiză și experiență tehnică de specialitate. Soluția proiectată  pentru sălile noastre de conferințe corespunde întocmai  necesităților companiei noastre. Comunicarea directă și facilă cu managerul de proiect a avut un rol decisiv în dezvoltarea parteneriatului durabil dintre Selgros si CHR electronics. O echipă profesionistă din toate punctele de vedere, dedicată în ceea ce face zi de zi și focusată pe problemele clienților. Felicitări echipei CHR, țineți-o tot așa!

Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Vlad
Companie producătoare lubrifianți
Responsabil SSM

Legat de colaborarea mea cu firma CHR electronics  pot expune câteva cuvinte: profesionalism, promptitudine, sinceritate, rezultate pozitive, atenție, implicare, caldură. Pot spune ca în întreaga colaborare cu CHR, am dat mereu peste oameni plăcuți, care îți pot oferi o soluție pe măsura așteptărilor tale. 

Marius
Companie producătoare de echipamente electrice
IT manager

Avem o experiență foarte bună cu CHR electronics. Lucrările executate sunt făcute meticulos și cu profesionalism. Îi recomand!

Răzvan
Companie producătoare de rulmenți
IT manager

Recomandăm echipa de la CHR electronics. Sunt atenți la detalii și pricepuți în găsirea celor mai bune soluții tehnice pentru cerințele noastre specifice. Ne răspund repede dacă avem nevoie de suport.

Virgil
Companie producătoare de electrocasnice
IT manager

Respectarea termenelor de execuție și suportul oferit ne-au convins că am ales corect când am apelat la specialiștii CHR electronics. Atuurile lor sunt seriozitatea și profesionalismul. Când întâmpinăm dificultăți de ordin tehnic sunt alături de noi.

Mircea
Companie producătoare de instalații de ridicat
Director

Echipa CHR a fost foarte atentă la observațiile și sugestiile noastre. Am apreciat răbdarea și atenția în conceperea soluției pentru sala noastră de conferințe. Sunt amabili și profesioniști de fiecare dată când îi solicităm.

cliențIi NOȘTRI consideră că suntem un partener de afaceri profesionist și serios.
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU NOI!

Vezi politica de confidențialitate

V-ar putea inteREsa și
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.