Scroll Top

Transport / Logistică

Solutii pentru transport si logistica
VIZIBILITATE - DINAMISM - PROMPTITUDINE - OPTIMIZARE

În lumea de azi, cererile pentru companiile de transport și logistică sunt mai mari ca niciodată. Personalul este sub presiune, conformitatea este complexă, iar clienții se așteaptă la service și informații imediate.

Soluțiile CHR pentru transport și logistică îți oferă o vizibilitate excelentă în fiecare ”colț” al afacerii tale. Vei lua decizii mai informate și ”vei fi acolo”, pentru clienți.

CUM TE AJUTĂ SOLUȚIILE CHR?

Depozite Smart – soluțiile noastre de calcul, scanare și imprimare mobile te țin conectat cu fiecare zonă operațională a depozitului, pentru o gestionare cu succes a tuturor proceselor.

Curierat – călătoria unui colet este vizibilă și ușor de urmărit pentru toți cei ce sunt implicați în această poveste. Iar livrările se fac la timp, de fiecare dată.

unnamed 6
unnamed 7
formular de contact

Vezi politica de confidențialitate

principii

Creșterea și dezvoltarea companiei au la bază principii simple: ascultare, consecvență, respect, responsabilitate.

0
Clienți
0
Angajați
0
Echipamente în contracte de asistență
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.