REVOLUŢIONARUL MULTIFUNCŢIONAL BUSINESS DE MARE VITEZĂ

WorkForce Enterprise

WorkForce Enterprise WF-C20590

Imprimaţi documente de înaltă calitate cu viteză foarte mare, de 100 ipm, cu acest multifuncţional business A3 color pentru departamente mari, fiabil şi ecologic.

WorkForce Enterprise

Acest multifuncţional business A3 color, fiabil, pentru departamente mari, imprimă documente de înaltă calitate la viteze foarte mari, de 75 ipm.

WorkForce Enterprise WF-M20590D4TW

Ideal pentru mediile care necesită volume mari, cum ar fi departamentele de logistică, acest multifuncțional A3 monocrom departamental, de 100 ppm, oferă rezultate fiabile pentru lucrări de imprimare continuă.

Funcţii cheie

Locul în care puterea întâlneşte eficienţa

Tehnologie de imprimare cu cap de printare în linie pentru 100 ipm
În ciuda eficienţei energetice de care dispune, performanţele nu sunt compromise. Tehnologia de imprimare cu cap de printare în linie cu jet de cerneală, care oferă viteze foarte mari şi o calitate de imprimare superioară, este concepută pe baza tehnologiei scalabile pe care Epson a utilizat-o iniţial în sistemele industriale, precum presele de etichete de dimensiuni mari. Noul design remarcabil al capului transversal, ce măsoară doar 43 mm lăţime şi conţinând aproximativ 33.500 de duze, oferă o soluţie excelentă de detectare a rateurilor pentru a reduce benzile.
Detectare automată a rateurilor duzelor
ZCu 33.500 de duze, asigurarea calităţii constante a imprimării este mai mult decât simplă. Tehnologia Epson de verificare a duzelor, care foloseşte elemente de cristal piezoelectric, ajută la detectarea automată şi la corectarea fără întrerupere.
Puterea jetului de cerneală
Spre deosebire de sistemele bazate pe căldură care au limitări inerente din cauza materialelor, tehnologia PrecisionCore de la Epson acceptă mai multe formule de cerneluri colorate şi durabile pe o gamă largă de substraturi.
max paper input
Opţiuni

Cu o capacitate de 5.350 de coli cu o tavă opţională de mare capacitate de 3.000 de coli, o unitate de finisare cu capse pentru 4.000 de coli şi fără timp de încălzire, puteţi imprima lucrări fără întrerupere. Imprimările sunt gata în momentul când ajungeţi la imprimantă – contribuind la menţinerea productivităţii optime când aveţi cea mai mare nevoie.

 • Unitate de finisare pentru 4.000 de coli cu stivuire, mutare şi capsare

 • Capacitate de maximum 5.350 de coli cu alimentarea opţională cu hârtie

 • Până la 100 ipm

Consumabilele şi tehnologia de cerneală

Chiar nu există compromis. Datorită tehnologiei PrecisionCore cu jet de cerneală cu cap transversal de la Epson, cernelurilor lichide şi mecanismului eficient de transport al hârtiei, obţineţi un multifuncţional fiabil şi rapid care creşte productivitatea globală fără să sacrifice calitatea.

 • Cerneala pigmentată DURABrite Pro oferă avantajul şi flexibilitatea calităţii precise de imprimare pe tipuri şi varietăţi multiple de suport

 • Calitate de imprimare precisă, constantă

cartridges
Soluţii şi integrare
solutions printer

Administraţi şi controlaţi cu uşurinţă întreaga flotă de imprimante şi scanere de la distanţă.

Software-ul şi tehnologia de imagine de la Epson economisesc timp eliminând paşi şi permiţându-vă să scanaţi conform proceselor dumneavoastră existente din fluxul de lucru.

Oferiţi utilizatorilor nivelul maxim de productivitate, promovând reducerea preţurilor şi comportamentul ecologic responsabil.

Multifuncţionale Epson (MFP) complet flexibile şi personalizabile.

După succesul parteneriatului cu PaperCut, Epson caută parteneri pentru programul său pentru parteneri ISV, combinând cele mai bune soluţii hardware Epson cu software-ul cu valoare adăugată.

Imprimantă cu laser vs imprimantă cu jet de cerneală
LASER

Tehnologie complexă ce foloseşte căldură şi presiune. Procedura de imprimare include mai multe procese: Încărcare, Expunere, Developare, Primul transfer,  Al doilea transfer,  Reparare,  Imprimare.

printer1
JET DE CERNEALĂ

Tehnologie fără contact, simplă, rece. Procedura de imprimare include doar un proces simplu, apoi tipăreşte: Evacuare, Imprimare.

 

printer2

VIITORUL IMPRIMĂRII CU TEHNOLOGIA HEAT‑FREE

Trecerea de la imprimante laser la imprimante Heat‑Free vă ajută să reduceți atât consumul de energie, cât și impactul negativ al imprimării asupra mediului.

 

© Jasper Gibson

AVANTAJELE IMPRIMANTELOR CU JET DE CERNEALĂ

Obţineţi un avantaj competitiv cu imprimantele cu jet de cerneală de la Epson.

Imprimantele WorkForce Enterprise sunt oferite și în regim de închiriere.

contact

Pentru mai multe informaţii, completaţi detaliile dumneavoastră şi un reprezentant CHR Electronics vă va contacta.

  SUNT INTERESAT DE
  PRENUME*
  NUME*
  COMPANIE*
  STRADA
  LOCALITATE/ORAŞ
  COD POŞTAL
  ADRESĂ DE E-MAIL *
  TELEFON *
  AVEŢI CERINŢE SUPLIMENTARE?