Scroll Top

Despre Noi

Povestea CHR

 

Povestea companiei începe în primăvara anului 1993, cu 2 tineri studenți pasionați de tehnologie. După ce au avut ocazia să lucreze câteva luni în Germania la o firmă care furniza echipamente de birou și asigura asistenta tehnica pentru acestea , s-au gândit să-și facă propriul business, acasă. Cu principii corecte și multă pasiune, au înființat CHR electronics. 
Și pentru că în anii ‘90 aproape toate afacerile se bazau pe comerț, ei au vrut să facă mai mult de atât.
Au pus serviciile pe primul loc și au decis să încheie contracte de asistență tehnică pentru produsele vândute.

front-office CHR
imprimanta Toshiba
Primul copiator pe hârtie normală din parcul CHR electronics (TOSHIBA BD 704 produs in 1979) .
Imprimanta TOSHIBA
imprimanta 3
Echipament EPSON de ultimă generație alături de primul copiator TOSHIBA
imprimanta EPSON
Echipament multifuncțional EPSON de mare viteză, cu tehnologie InkJet.
DESPRE NOI

Suntem o organizație în care urmărim constant să ne autodepășim. Suntem pozitivi prin prisma realizărilor de până acum și abordăm cu încredere provocările prezente și viitoareNe mobilizăm permanent să livrăm servicii de calitate și să consolidăm colaborările bazate pe respect și profesionalism cu partenerii noștri.

Cu o activitate neîntreruptă din anul 1993, CHR electronics a înregistrat o evoluție constantă bazată pe o creștere controlată și sănătoasă a indicatorilor de performanță. Ne-am dezvoltat căutând permanent să răspundem, cu promptitudine, nevoilor noi apărute în cadrul companiilor, cu soluții la cheie din sfera echipamentelor și tehnologiilor. 

Dacă în urmă cu trei decenii CHR electronics debuta pe piața brașoveană livrând servicii în domeniul multifuncționalelor de imprimare-copiere, în prezent, complementar, compania furnizează echipamente și servicii B2B în domeniul asigurării securității, în segmentul audio-video și în cel barcode / Auto ID.

Soluțiile tehnice și tehnologice de vârf implementate cu succes de CHR electronics au confirmat reputația echipei noastre de specialiști pe plan local și regional. Am fost receptivi la exigențele beneficiarilor și am contribuit la optimizarea proceselor de afaceri, atât în segmentul firmelor mijlocii brașovene, cât și în cadrul companiilor multinaționale din zona metropolitană. 

CHR electronics înseamnă 30 de ani de experiență în servicii de administrare a activităților de tipărire – copiere – scanare, 24 de ani de când a lansat primul serviciu de închiriere a multifuncționalelor în Brașov și 17 ani de expertiză în soluții audio-video, de securitate, de rețelistică și de gestiune a codurilor de bare. 

Am optimizat și automatizat procesele organizaționale interne prin implementarea unor soluții informatice care să asigure o comunicare în timp real cu echipele aflate pe teren, care să faciliteze transmiterea datelor către și dinspre firmele colaboratoare, dar și controlul costurilor operațiunilor desfășurate.  

Ne mândrim cu creșterea constanta a cifrei de afaceri și cu rezultate economice pozitive, ajungând la un portofoliu de peste 500 de clienți și un număr de peste 1000 de echipamente aflate în contracte de asistență.

multifunctionale CHR
service camera securitate Mobotix
imprimare AWB CHR
Ce oferim?

Compania CHR electronics oferă servicii si produse esențiale pentru partea logistică și administrativă a afacerii dumneavoastră.

Inchirieri imprimante CHR

Echipamente print & copy:
închiriere copiatoare, imprimante și scannere, închiriere plottere,  sisteme pentru managementul documentelor, asistență tehnică.

sistem de securitate chr 1

Echipamente de securitate:
supraveghere video, sisteme de alarmă, sisteme de control acces și pontaj, sisteme de detecție incendiu, bariere și sisteme de parcare, triaj epidemiologic.

videoproiector CHR

Echipamente audio-video:
echipamente de prezentare, echipamente pentru săli de conferință, sisteme de discuții și de traducere simultană, sisteme de sunet ambiental și de adresare publică.

ok11

Sisteme coduri de bare:
sisteme de citire și scriere coduri de bare pentru diverse domenii de activitate - depozite, producție, transport și logistică, sănătate, industria ospitalității.

EVOLUȚIA CHR

1993 Înființarea firmei CHR electronics

1994
Semnarea Parteneriatului cu Toshiba

1999 Lansarea primului serviciu de închiriere copiatoare în Brașov

2000 CHR electronics primește diploma de recunoaștere ca BEST NATIONAL DEALER acordată de către TOSHIBA România

2001 Lansarea liniei de business axate pe videoproiectoare

2002 Primirea diplomei de merit din partea TOSHIBA pentru efortul susținut în promovarea copiatoarelor și echipamentelor multifunctionale

2004 Premiul de performantă 2003 pentru cele mai bune realizări în asigurarea suportului tehnic către clienți este decernat CHR electronics de către TOSHIBA România

2005 Începe colaborarea cu compania Monacor în domeniul sistemelor audio profesionale dedicate sectorului business și industriei ospitalității

2006 Diversificarea gamei de activități: soluții de securitate, soluții AUTO ID, rețelistică

2008 CHR electronics devine membru al Asociației Clubul Economic German

2010 Primire certificare MOBOTIX ca și Certified Installer & Planner pentru domeniul sistemelor video high-resolution

2015 Obținere certificare Service & Suport KONICA MINOLTA în domeniul echipamentelor multifuncționale

2017 Certificare ca BUSINESS PARTNER în programul ZEBRA PARTNER CONNECT în domeniul industriei de imprimare și scanare a codurilor de bare, a produselor de mobilitate și RFID. Certificare ca SILVER PARTNER – KONICA MINOLTA România   

CHR electronics a primit certificarea ISO 9001:2015 pentru implementarea Sistemului de Management al Calității

2018 Se lansează soluțiile de tipărire a etichetelor color și de producție a broșurilor

2019 CHR electronics devine GOLD PARTNER EPSON, GOLD PARTNER pentru ZEBRA și Gold Partner KONICA MINOLTA

2020 Eficientizarea proceselor interne prin implementarea sistemului ERP și a soluțiilor pentru citirea automată a contoarelor echipamentelor închiriate, de emitere a facturilor electronice și de comunicare cu echipele de pe teren. Obținerea din partea EPSON a statutului de COLOUR LABEL+ PARTNER

2021 CHR electronics devine SILVER PARTNER TSC pentru echipamente Auto ID

2022 Diversificarea gamei de soluții de închiriere echipamente prin lansarea serviciului de închiriere imprimante de etichete AWB folosite în expedierea coletelor prin curierat 

2023 CHR electronics a obținut certificarea ISO 14001:2015 pentru implementarea Sistemului de Management al Mediului si certificarea ISO 45001:2018 pentru implementarea Sistemului de Management al Sănătății și Securității in Muncă

 

detaliu MFC CHR
supraveghere video CHR
imprimanta TSC etichete CHR
IMG 20210920 WA0009 2 2 e1669214858608
RealWear

MISIUNEA NOASTRĂ

Compania CHR electronics oferă echipamente și servicii esențiale pentru gestionarea administrativă și logistică a afacerilor.  

Întreaga noastră atenție este focalizată pe satisfacerea cerințelor companiilor, iar obiectivul central al întregii noastre activități este livrarea unui maximum de beneficii asociat fiecărei soluții proiectate pentru beneficiarii noștri. 
Reușita noastră este asigurată de livrarea celor mai bune echipamente și servicii, iar aceasta ne angajează la o colaborare permanentă cu clienții noștri prin care anticipăm, înțelegem și acoperim necesitățile lor.

Angajamentul nostru este acela de a furniza produse și servicii profitabile pe plan regional, dar și național, având în vedere continua îmbunătățire a percepției pe care clienții și angajații o au despre calitatea activității companiei.

Suntem pe deplin conștienți că succesul este direct proporțional cu calitatea activității desfășurate de colegii noștri și pentru a ne depăși competitorii urmărim continua perfecționare a resurselor noastre umane. Manifestăm consecvență în atragerea, motivarea și instruirea celor mai buni oameni de echipă pentru a înregistra o dinamică pozitivă a rezultatelor economice.

Îmbunătățim permanent procesele noastre de afaceri și dezvoltăm parteneriate cu cei mai buni producători mondiali pentru a fi în măsură să furnizăm companiilor echipamente de ultimă generație care sa corespundă exigențelor societății informaționale.

sediu CHR electronics
norme protectia muncii CHR

VALORILE CHR electronics

RECEPTIVITATE 
deplină în procesul de înțelegere și aprofundare a cerințelor clienților

RESPONSABILITATE
asumată în procesul de identificare a soluției optime pentru fiecare client

CONSECVENȚĂ
în menținerea standardelor
de calitate ale serviciilor furnizate

RESPECT
în relațiile cu partenerii noștri, clienți și furnizori

PROFESIONALISM
 
ca mod prin care abordăm toate provocările

SPIRIT DE ECHIPĂ 
demonstrat zi de zi pentru a răspunde eficient cerințelor companiilor

sisteme de securitate CHR

 

Garanția CHR electronics

Toate soluțiile oferite sunt rezultatul unei analize atente a nevoilor clienților.
În plus, echipamentele vin cu GARANȚIA CHR pentru o colaborare FĂRĂ GRIJI :

  • GARANȚIA funcționării echipamentului;
  • GARANȚIA soluției corecte;
  • GARANȚIA lucrării efectuate;
  • GARANȚIA de înlocuire a echipamentelor nefuncționale;
  • GARANȚIA unui Partener care rezolvă problemele clientului.

CERTIFICĂRI ISO

9001
14001 1
45001

Cum se implementează soluțiile tehnice CHR electronics?

1.IDENTIFICARE SOLUȚIE TEHNICĂ

●Desfășurarea de întâlniri de lucru cu reprezentanții clientului pentru identificarea și clarificarea necesităților
● Analiza preliminară a cerințelor specifice alături de client.

2.CONCEPERE SOLUȚIE

● Analiza tuturor variantelor de lucru fezabile
● Alegerea soluției optime din punct de vedere tehnic și economic

3.PREZENTARE SOLUȚIE & OFERTARE

● Expunerea către client a caracteristicilor tehnice și funcționale ale proiectului 
● Prezentarea ofertei financiare
● Analiza feed-back-ului clientului și adaptarea soluției
● Obținerea acordului clientului asupra conformității soluției

4.PLANIFICARE LUCRĂRI

● Programarea operațiunilor
● Lansarea comenzilor de aprovizionare pentru echipamente și materiale
● Configurarea echipamentelor

5.IMPLEMENTARE & PUNERE ÎN FUNCȚIUNE

● Implementarea soluției tehnice
● Verificarea conformității tehnice și funcționale
● Instruirea utilizatorilor echipamentelor

6.ASISTENȚĂ TEHNICĂ

● Acordarea de suport utilizatorilor
● Mentenanța și repararea echipamentelor
● Furnizarea de consumabile

CLIENȚII NOȘTRI

Angajamentele noastre au adus companiei clienți importanți alături, parteneri de ”cursă lungă”: 

Selgros Cash&Carry, Schaeffler România, Premium Aerotec, Draxlmaier, Salesianer, Preh România, Miele Tehnica, NBHX (Rolem), Total România, Amann România, Delaco, Eldon, Holver, Arabesque, SIT România, AEC Automotive Contractors, Vitesco / Continental, Cosmopolit, Dunapack Packaging, Eren Construct, Maurer Imobiliare, Kasper Imobiliare, Fresenius Kabi, Ropharma, Santa Pharm, Ecofarmacia, Medlife, Qualis, Loedige Machine, Indcar, Electroprecizia, Vestas Aircoil, Ertex International, Onco Card – Spital Oncologic, Spital Sf. Constantin, J.F. Furnir, Arabesque, Cross Bike, Katadyn Production, Technyx / Canam, Hotel Aurelius, Ana Hotels, Hotel Teleferic.

Brosuri CHR
0
Angajați

Profesioniști și dedicați în tot ceea ce fac, abordează ca o echipă provocările profesionale zilnice.

0
Clienți

Toți clienții noștri sunt parteneri de ”cursă lungă”. Ne plac colaborările pe termen lung. 

0
Echipamente

 În contracte de asistență – mai mult de 70% sunt echipamente proprii închiriate către clienți.

CHR electronics este cu siguranță alegerea celor care își doresc o colaborare serioasă și fără griji, pe termen lung.

CE SPUN cliențiI DESPRE NOI
Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Marius
Companie producătoare de instalații de ridicat
Brand Manager

Fie ca vorbim de achiziții de echipamente sau servicii de închirieri, apreciem comunicarea promptă și profesionalismul echipei CHR electronics. Toate aceste elemente s-au concretizat într-o colaborare de durată și se încadrează în standardele noastre de calitate. Suntem convinși că ne putem baza pe acest partener de încredere și în proiectele noastre viitoare.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Sorin
Companie din industria automotive
Manager Securitate

Apreciez CHR electronics pentru ca reușesc sa mă încadrez în termenele de execuție a lucrărilor în domeniul securității impuse de companie.

Cătălin Olar
Selgros Cash&Carry
Director IT

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă. CHR electronics este pentru compania noastră mai mult decât un furnizor de servicii. Este un partener de încredere care este constant alături de noi cu idei și soluții adaptate cerințelor noastre, în special atunci când este necesară expertiză și experiență tehnică de specialitate. Soluția proiectată  pentru sălile noastre de conferințe corespunde întocmai  necesităților companiei noastre. Comunicarea directă și facilă cu managerul de proiect a avut un rol decisiv în dezvoltarea parteneriatului durabil dintre Selgros si CHR electronics. O echipă profesionistă din toate punctele de vedere, dedicată în ceea ce face zi de zi și focusată pe problemele clienților. Felicitări echipei CHR, țineți-o tot așa!

Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Marius
Companie producătoare de instalații de ridicat
Brand Manager

Fie ca vorbim de achiziții de echipamente sau servicii de închirieri, apreciem comunicarea promptă și profesionalismul echipei CHR electronics. Toate aceste elemente s-au concretizat într-o colaborare de durată și se încadrează în standardele noastre de calitate. Suntem convinși că ne putem baza pe acest partener de încredere și în proiectele noastre viitoare.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Cornel
Companie distribuție produse lactate
Director

Suntem mulțumiți de relația cu CHR. Rapiditatea și priceperea cu care răspund solicitărilor noastre legate de imprimante, ne-au convins să-i abordăm și pentru alte soluții tehnice. Ne-am dori că toți colaboratorii noștri să fie ca cei de la CHR electronics.

Radu
Firmă importatoare si distribuitoare de echipament pentru ciclism
Manager

Suntem foarte mulțumiți de soluțiile de securitate oferite de echipa CHR electronics. Apreciem calitatea lucrărilor subliniind faptul că s-a lucrat bine și curat.

Andreea
Magazin online
Product Manager

Imprimanta de AWB-uri e exact ce aveam nevoie. Nu numai ca ne-a scurtat considerabil  timpul de procesare si împachetare a comenzilor, dar ne-a scăpat de nenorocirile alea de buzunare de plastic pe care le lipeam pe colete si care ajungeau lipite de degete, de haine, de păr, de fișele de comandă și de nervii nostri. Asadar, echipa noastră de împachetare comenzi vă este recunoscătoare pentru ca ați scapat-o de frustrări și ați contribuit la reducerea stresului cu care plecam acasă.

 

 

 

Ionuț,
Companie producătoare de dispozitive metalice de conexiune pentru fire si cabluri electrice si electronice
Manager logistică

Apreciez CHR electronics pentru deschiderea de care a dat dovadă, ținând cont de toate « micile » modificări care au survenit pe parcursul execuției.

Marinela
Firmă inginerie si consultanță tehnică
Consultant Fonduri Europene

Este foarte bine totul. Imprimanta merge exemplar. Instalarea a fost profi si ni s-a explicat tot ce este necesar. Suntem foarte multumite.

Vlad
Companie producătoare lubrifianți
Responsabil SSM

Legat de colaborarea mea cu firma CHR electronics  pot expune câteva cuvinte: profesionalism, promptitudine, sinceritate, rezultate pozitive, atenție, implicare, caldură. Pot spune ca în întreaga colaborare cu CHR, am dat mereu peste oameni plăcuți, care îți pot oferi o soluție pe măsura așteptărilor tale. 

Adriana
Companie producătoare de textile
HR manager

Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu CHR electronics. Cu soluția furnizată de ei am reușit să optimizăm activitatea departamentului nostru de resurse umane.

Marius
Companie producătoare de echipamente electrice
IT manager

Avem o experiență foarte bună cu CHR electronics. Lucrările executate sunt făcute meticulos și cu profesionalism. Îi recomand!

Mariana
Firmă transporturi
Director logistică

Lucrăm foarte bine cu echipa de la CHR electronics de peste 10 ani. Suntem mulțumiți de calitatea soluțiilor oferite, mai ales că echipamentele și serviciile sunt de top. Avem încredere în experiența lor și ne bazăm pe sugestiile pe care ni le fac.

Claudiu
Companie din industria automotive
Director producție

Soluția de securitate instalată de cei de la CHR s-a dovedit cea mai bună alegere. Am reușit să evităm situații neplăcute datorită priceperii lor în alegerea dispozitivelor potrivite pentru compania noastră. Suntem mulțumiți de modul în care lucrăm cu echipa CHR și apreciem competențele lor în domeniu.

Răzvan
Companie producătoare de rulmenți
IT manager

Recomandăm echipa de la CHR electronics. Sunt atenți la detalii și pricepuți în găsirea celor mai bune soluții tehnice pentru cerințele noastre specifice. Ne răspund repede dacă avem nevoie de suport.

Virgil
Companie producătoare de electrocasnice
IT manager

Respectarea termenelor de execuție și suportul oferit ne-au convins că am ales corect când am apelat la specialiștii CHR electronics. Atuurile lor sunt seriozitatea și profesionalismul. Când întâmpinăm dificultăți de ordin tehnic sunt alături de noi.

Mircea
Companie producătoare de instalații de ridicat
Director

Echipa CHR a fost foarte atentă la observațiile și sugestiile noastre. Am apreciat răbdarea și atenția în conceperea soluției pentru sala noastră de conferințe. Sunt amabili și profesioniști de fiecare dată când îi solicităm.

Mihai
Companie producție industrială
Director IT

Prin închirierea imprimantelor multifuncționale de la CHR ne-am asigurat că nu apar blocaje în activitatea din birourile noastre. Suntem mulțumiți de flexibilitatea arătată de cei de la CHR atunci când avem nevoie de imprimante cu capacitate mai mare sau funcții suplimentare.

Mirela
Dezvoltator imobiliar
Director vânzări

Am avut de gestionat situații mai complicate, cu modificări ale volumului de activitate,  și am găsit răspunsuri din partea celor de la CHR. Când a fost nevoie, ne-au furnizat aparate cu funcții noi sau au înlocuit echipamentele care au avut probleme. Amabilitatea personalului și faptul că răspund rapid ne-au convins să continuăm relația de colaborare.

Otilia
Companie de construcții
Manager de proiect

Activitatea pe bază de proiecte necesită o flexibilitate sporită. Cei de la CHR au identificat rapid soluții atunci când nevoile noastre de tipărire s-au modificat. Un mare plus al colaborării cu CHR electronics a fost faptul că nu există o perioadă minimă contractuală specificată în contract.

Paul
Magazin online
Manager

Sistemul de închiriere imprimante de la CHR s-a dovedit benefic pentru noi. Am scăpat de bătăile de cap avute cu imprimantele, nu mai pierdem timp cu consumabilele și factura o primim după transmiterea automată a contoarelor. Pentru orice problema legată de imprimante îi sunăm pe cei de la CHR. 

Ioana
Companie producătoare de mobilă
Manager vânzări

Apreciem că cei de la CHR ne-au asistat în alegerea sistemului de tipărire a etichetelor cu coduri de bare. Ne-au ajutat să identificăm corect imprimanta de care aveam nevoie, dar și etichetele potrivite produselor noastre.

Tudor
Companie de construcții
Inginer

Ca și companie de construcții am căutat o firmă care să ne pună la dispoziție imprimante pentru fiecare șantier. Colaboratorii noștri de la CHR ne furnizează rapid echipamente multifuncționale la fiecare deschidere de șantier. Ne bucurăm că avem pe cine să sunăm  când avem orice problemă cu imprimanta. Cu CHR am scăpat de necazurile cu achiziția de imprimante la care de obicei nu aveam suport tehnic.

Lucia
Beneficiar sisteme de securitate

Lucrare excelent executată. Va mulțumesc si vă felicit pentru ceea ce ați facut. Sunt super mulțumită.

 

 

Florin M.
Companie producătoare de scule industriale
Warehouse manager

Cu soluția de tipărire a etichetelor AWB de la CHR, am redus la jumătate timpul de pregătire al coletelor pentru livrarea către clienții noștri. Astfel, am devenit mai operativi în desfășurarea activităților din depozite. În plus, avem parte de asistența tehnică și expertiza celor de la CHR electronics.

Ștefania
Furnizor servicii de securitate și sănătate în muncă
Asistent manager

Apreciem deschiderea manifestată pentru oferirea unei soluții potrivite birourilor firmei noastre. Informațiile furnizate ne-au ajutat să ne facem o imagine completă asupra avantajelor serviciului de închiriere imprimante multifuncționale. Ne bucură faptul că putem colabora cu CHR.

CONTACT
Adresa

Str. N.Titulescu 2,

500010 Brasov, Romania

Telefon

0372 922 922

E-mail

office@chr.ro

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.