Despre Noi

Povestea CHR

Povestea companiei începe în primăvara anului 1993, cu 2 tineri studenți pasionați de tehnologie. După ce au avut ocazia să lucreze câteva luni în Germania la o firmă care furniza și asigura asistenta tehnica pentru echipamente de birou, s-au gândit să-și facă propriul business, acasă. Cu principii corecte și multă pasiune, au înființat CHR electronics. 

Și pentru că în anii ‘90 aproape toate afacerile se bazau pe comerț, ei au vrut să facă mai mult de atât. Au pus serviciile pe primul loc și au decis să încheie contracte de asistență tehnică pentru produsele vândute.

imprimanta Toshiba
Primul copiator pe hârtie normală din parcul CHR electronics (TOSHIBA BD 704 produs in 1979) .
Imprimanta TOSHIBA
imprimanta 3
Echipament EPSON de ultimă generație alături de primul copiator TOSHIBA
imprimanta EPSON
Echipament multifuncțional EPSON de mare viteză, cu tehnologie InkJet.
DESPRE NOI

Suntem o organizație în care urmărim constant să ne autodepășim. Suntem pozitivi prin prisma realizărilor de până acum și abordăm cu încredere provocările prezente și viitoareNe mobilizăm permanent să livrăm servicii de calitate și să consolidăm colaborările bazate pe respect și profesionalism cu partenerii noștri.

Cu o activitate neîntreruptă din anul 1993, CHR electronics a înregistrat o evoluție constantă bazată pe o creștere controlată și sănătoasă a indicatorilor de performanță. Ne-am dezvoltat căutând permanent să răspundem, cu promptitudine, nevoilor noi apărute în cadrul companiilor, cu soluții la cheie din sfera echipamentelor și tehnologiilor.

Dacă acum aproape trei decenii CHR electronics debuta pe piața brașoveană livrând servicii în domeniul multifuncționalelor de imprimare-copiere, în prezent, complementar, compania furnizează echipamente și servicii B2B în domeniul asigurării securității, în segmentul audio-video și în cel barcode / Auto ID.

Soluțiile tehnice și tehnologice de vârf implementate cu succes de CHR electronics au confirmat reputația echipei noastre de specialiști pe plan local și regional. Am fost receptivi la exigențele beneficiarilor și am contribuit la optimizarea proceselor de afaceri, atât în segmentul firmelor mijlocii brașovene, cât și în cadrul companiilor multinaționale din zona metropolitană.

CHR electronics înseamnă 28 de ani de experiență în servicii de administrare a activităților de tipărire – copiere – scanare, 22 de ani de când a lansat primul serviciu de închiriere a multifuncționalelor în Brașov și 15 ani de expertiză în soluții audio-video, de securitate, de rețelistică și de gestiune a codurilor de bare.

Am optimizat și automatizat procesele organizaționale interne prin implementarea unor soluții informatice care să asigure o comunicare în timp real cu echipele aflate pe teren, care să faciliteze transmiterea datelor către și dinspre firmele colaboratoare, dar și controlul costurilor operațiunilor desfășurate. 


Ne mândrim cu creșterea constanta a cifrei de afaceri și cu rezultate economice pozitive, ajungând la un portofoliu de peste 500 de clienți și un număr de peste 1000 de echipamente aflate în contracte de asistență.

activitate chr
echipa chr
Ce oferim?

Compania CHR electronics oferă servicii si produse esențiale pentru partea logistică și administrativă a afacerii dumneavoastră.

Echipamente print & copy:
închiriere copiatoare, imprimante și scannere, închiriere plottere,  sisteme pentru managementul documentelor, asistență tehnică.

Echipamente de securitate:
supraveghere video, sisteme de alarmă, sisteme de control acces și pontaj, sisteme de detecție incendiu, bariere și sisteme de parcare, triaj epidemiologic.

Echipamente audio-video:
echipamente de prezentare, echipamente pentru săli de conferință, sisteme de discuții și de traducere simultană, sisteme de sunet ambiental și de adresare publică.

Sisteme coduri de bare:
sisteme de citire și scriere coduri de bare pentru diverse domenii de activitate - depozite, producție, transport și logistică, sănătate, industria ospitalității.

EVOLUȚIE CHR

1993 Înființarea firmei CHR electronics.

1994 Semnarea Parteneriatului cu Toshiba. 

1999 Lansarea primului serviciu de închiriere copiatoare în Brașov.

2000 CHR electronics primește diploma de recunoaștere ca BEST NATIONAL DEALER acordată de către TOSHIBA România.  

2001 Lansarea liniei de business axate pe videoproiectoare.

2002 Primirea diplomei de merit din partea TOSHIBA pentru efortul susținut în promovarea copiatoarelor și echipamentelor multifunctionale.

2004 Premiul de performantă 2003 pentru cele mai bune realizări în asigurarea suportului tehnic către clienți este decernat CHR electronics de către TOSHIBA România.

2005 Începe colaborarea cu compania Monacor în domeniul sistemelor audio profesionale dedicate sectorului business și industriei ospitalității.

2006 Diversificarea gamei de activități: soluții de securitate, soluții AUTO ID, rețelistică.

2008 CHR electronics devine membru al Asociației Clubul Economic German.

2010 Primire certificare MOBOTIX ca și Certified Installer & Planner pentru domeniul sistemelor video high-resolution.

2015 Obținere certificare Service & Suport KONICA MINOLTA în domeniul echipamentelor multifuncționale.

2017 Certificare ca BUSINESS PARTNER în programul ZEBRA PARTNER CONNECT în domeniul industriei de imprimare și scanare a codurilor de bare, a produselor de mobilitate și RFID. Certificare ca SILVER PARTNER – KONICA MINOLTA România.                          

2018 Se lansează soluțiile de tipărire a etichetelor color și de producție a broșurilor.

2019 CHR electronics devine GOLD PARTNER EPSON, GOLD PARTNER pentru ZEBRA și Gold Partner KONICA MINOLTA.

2020 Eficientizarea proceselor interne prin implementarea sistemului ERP și a soluțiilor pentru citirea automată a contoarelor echipamentelor închiriate, de emitere a facturilor electronice și de comunicare cu echipele de pe teren. Obținerea din partea EPSON a statutului de COLOUR LABEL+ PARTNER. 

2021 CHR electronics devine SILVER PARTNER TSC pentru echipamente Auto ID.

 

 

imprimanta Toshiba old1 1
videoproiector
zebra imprimanta etichete ok

MISIUNEA noastră

Compania CHR electronics oferă echipamente și servicii esențiale pentru gestionarea administrativă și logistică a afacerilor. 

Întreaga noastră atenție este focalizată pe satisfacerea cerințelor companiilor, iar obiectivul central al întregii noastre activități este livrarea unui maximum de beneficii asociat fiecărei soluții proiectate pentru beneficiarii noștri. 

Reușita noastră este asigurată de livrarea celor mai bune echipamente și servicii, iar aceasta ne angajează la o colaborare permanentă cu clienții noștri prin care anticipăm, înțelegem și acoperim necesitățile lor.

Angajamentul nostru este acela de a furniza produse și servicii profitabile pe plan regional, dar și național, având în vedere continua îmbunătățire a percepției pe care clienții și angajații o au despre calitatea activității companiei.

Suntem pe deplin conștienți că succesul este direct proporțional cu calitatea activității desfășurate de colegii noștri și pentru a ne depăși competitorii urmărim continua perfecționare a resurselor noastre umane. Manifestăm consecvență în atragerea, motivarea și instruirea celor mai buni oameni de echipă pentru a înregistra o dinamică pozitivă a rezultatelor economice.

Îmbunătățim permanent procesele noastre de afaceri și dezvoltăm parteneriate cu cei mai buni producători mondiali pentru a fi în măsură să furnizăm companiilor echipamente de ultimă generație care sa corespundă exigențelor societății informaționale.

 

misiune CHR
garanțiA CHR

Toate soluțiile oferite sunt rezultatul unei analize atente a nevoilor clienților.
În plus, echipamentele vin cu GARANȚIA CHR pentru o colaborare FĂRĂ GRIJI :

  • GARANȚIA funcționării echipamentului;
  • GARANȚIA soluției corecte;
  • GARANȚIA lucrării efectuate;
  • GARANȚIA de înlocuire a echipamentelor nefuncționale;
  • GARANȚIA unui Partener care rezolvă problemele clientului.

Cum se implementează soluțiile tehnice CHR electronics?

1.IDENTIFICARE SOLUȚIE TEHNICĂ

●Desfășurarea de întâlniri de lucru cu reprezentanții clientului pentru identificarea și clarificarea necesităților
● Analiza preliminară a cerințelor specifice alături de client.

2.CONCEPERE SOLUȚIE

● Analiza tuturor variantelor de lucru fezabile
● Alegerea soluției optime din punct de vedere tehnic și economic

3.PREZENTARE SOLUȚIE & OFERTARE

● Expunerea către client a caracteristicilor tehnice și funcționale ale proiectului 
● Prezentarea ofertei financiare
● Analiza feed-back-ului clientului și adaptarea soluției
● Obținerea acordului clientului asupra conformității soluției

4.PLANIFICARE LUCRĂRI

● Programarea operațiunilor
● Lansarea comenzilor de aprovizionare pentru echipamente și materiale
● Configurarea echipamentelor

5.IMPLEMENTARE & PUNERE ÎN FUNCȚIUNE

● Implementarea soluției tehnice
● Verificarea conformității tehnice și funcționale
● Instruirea utilizatorilor echipamentelor

6.ASISTENȚĂ TEHNICĂ

● Acordarea de suport utilizatorilor
● Mentenanța și repararea echipamentelor
● Furnizarea de consumabile

clienții noștri

Angajamentele noastre au adus companiei clienți importanți alături, parteneri de ”cursă lungă”: 

Selgros Cash&Carry, Schaeffler România, Premium Aerotec, Draxlmaier, Salesianer, Preh România, Miele Tehnica, NBHX (Rolem), Total România, Amann România, Delaco, Eldon, Holver, Arabesque, SIT România, AEC Automotive Contractors, Vitesco / Continental, Cosmopolit, Dunapack Packaging, Eren Construct, Maurer Imobiliare, Kasper Imobiliare, Fresenius Kabi, Ropharma, Santa Pharm, Ecofarmacia, Medlife, Qualis, Loedige Machine, Indcar, Electroprecizia, Vestas Aircoil, Ertex International, Onco Card – Spital Oncologic, Spital Sf. Constantin, J.F. Furnir, Arabesque, Cross Bike, Katadyn Production, Technyx / Canam, Hotel Aurelius, Ana Hotels, Hotel Teleferic.

                      PRINCIPII CHR

RECEPTIVITATE 
deplină în procesul de înțelegere și aprofundare a cerințelor clienților

RESPONSABILITATE
asumată în procesul de identificare a soluției optime pentru fiecare client

CONSECVENȚĂ
în menținerea standardelor
de calitate ale serviciilor furnizate

RESPECT
în relațiile cu partenerii noștri, clienți și furnizori

PROFESIONALISM
 
ca mod prin care abordăm toate provocările

SPIRIT DE ECHIPĂ 
demonstrat zi de zi pentru a răspunde eficient cerințelor companiilor

0
Angajați

Profesioniști și dedicați în tot ceea ce fac, abordează ca o echipă provocările profesionale zilnice.

0
Clienți

Toți clienții noștri sunt parteneri de ”cursă lungă”. Ne plac colaborările  termen lung. 

0
Echipamente

 În contracte de asistență – mai mult de 70% sunt echipamente proprii închiriate către clienți.

CHR electronics este cu siguranță alegerea celor care își doresc o colaborare serioasă și fără griji, pe termen lung.