Scroll Top

Închirierea imprimantei pentru controlul costurilor

ÎNCHIRIEREA IMPRIMANTEI PENTRU CONTROLUL COSTURILOR

Închirierea imprimantei, ca și alternativă modernă pentru a evita incertitudinile legate de achiziționare, vă permite să beneficiați, pe baza unui abonament, de funcționalitățile unui echipament performant și de controlul costurilor.

Analiza pe un orizont de timp de 5 ani a costului închirierii echipamentului comparativ cu cel al achiziționării a relevat că achiziționarea nu este neapărat cea mai bună opțiune, iar închirierea este o variantă mai rentabilă prin prisma următoarelor beneficii incluse:    

  • alegerea optimă a echipamentului;
  • asigurarea transportului; 
  • instalarea rapidă; 
  • trainingul personalului; 
  • asigurarea consumabilelor;
  • asistența tehnică;
  • mentenanța;
  • înlocuirea multifuncționalei în caz de schimbare a cerințelor sau defecțiune;
  • colaborarea fără perioadă minima contractuală.

Graficul de mai jos prezintă cheltuielile pentru fiecare opțiune (închiriere sau achiziționare) pe parcursul a cinci ani: 

inchirierea imprimantei
grafic

Graficul evidențiază diferența între efortul investițional inițial în cazul achiziționării și suma alocată pentru închirierea imprimantei multifuncționale, cu observația că, în cazul închirierii, valoarea ramane constanta pe perioada exploatării, acoperind toate cheltuielile ce pot fi generate de  situațiile neprevăzute ce pot apare în modul de funcționare al echipamentului.

Cunoașterea valorii lunare a abonamentului de operare a echipamentelor de imprimare, tipărire și scanare vă asigură o predictibilitate a cheltuielilor și optimizarea cash-flow-ului. Posibilitatea estimării, a bugetării pe termen lung sau a alocării pe proiecte a cheltuielilor sunt alte avantaje de natură economică ce decurg din utilizarea serviciului de închiriere a multifuncționalei ce permit controlul costurilor.

Incertitudinile din economie, organizarea pe proiecte sau a unor evenimente, precum și modificarea volumului de activitate pot fi foarte ușor gestionate din punct de vedere al costurilor în situația închirierii multifuncționalelor. Echipamentele potrivite pot fi la dispoziția dumneavoastră într-un termen foarte scurt, pot fi  închiriate pe perioade determinate sau se pot returna fără a antrena eforturi financiare generate de achiziții.

 

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.