Sisteme coduri de bare

SOLUȚII CODURI DE BARE PENTRU AFACEREA TA

CONTROLEAZĂ ȘI URMĂREȘTE MAI UȘOR PRODUSELE ȘI PROCESELE.

Soluțiile noastre de calcul, scanare cod de bare și imprimare mobilă sunt un sprijin real în domenii diverse de activitate, de la producție, transport, logistică, la medicină sau horeca. 

Cu ajutorul lor, aveți vizibilitate și control asupra bunurilor, activelor și tranzacțiilor în compania dumneavoastră.

Soluțiile noastre vă oferă încredere, certitudine și confort, iar asta înseamnă mai mult timp pentru a vă ocupa de ceea ce contează cu adevărat pentru afacerea dumneavoastră.  

sisteme cod de bare pentru depozite

O MAGAZIE BINE CONECTATĂ

CONECTARE – CONTROL – PRECIZIE – TRASABILITATE
 

Ai un depozit? Acum poți controla și urmări mai ușor produsele și procesele! Pentru că doar așa poți avea un lanț de aprovizionare integrat și totodată, productivitate și profitabilitate.

Aici intervin soluțiile noastre de calcul, scaner cod de bare și imprimare mobilă. Ele conectează fiecare zonă operațională a depozitului și vă asigură gestionarea cu succes a tuturor proceselor – de la aprovizionare sau reaprovizionare, recepție și depozitare, la inventar, gestionarea materialelor sau livrare.

CUM TE AJUTĂ SOLUȚIILE CHR ÎN DEPOZITE?
 • Recepția mărfii – Datele produselor sunt captate în timp real și se trimit în sistemul de gestiune, iar problemele sesizate la livrare sunt gestionate cu ușurință.
 • Depozitare și reaprovizionare – știi exact unde este un produs și ce disponibilitate are.
 • Inventar și gestionarea materialelor – ești la curent cu starea și locația tuturor activelor.
 • Ambalarea mărfurilor – confirmi comenzile cu o scanare rapidă, tipărești eticheta de transport cu destinația corectă și urmărești fiecare pachet către camionul potrivit. La pachet cu soluții hands-free.
 • Livrare – Mărfurile sunt încărcare în camionul potrivit, în ordinea corectă și cu o utilizare optimă a spațiului.

sisteme coduri de bare pentru PRODUCȚIE

VIZIBILITATE MAI MARE. PRODUCTIVITATE PE MĂSURĂ.

VIZIBILITATE – TRANSPARENȚĂ – MOBILITATE – TRASABILITATE – CONECTIVITATE
Fii alături de client, dar și competitiv, totodată. Soluțiile noastre pentru producție îți sunt de ajutor în toate zonele de activitate: de la hala de producție, la munca din teren sau în depozitele pe care le gestionezi.

Practic, acum poți avea o fabrică a viitorului, complet integrată. Cu vizibilitate și control asupra bunurilor, activelor și tranzacțiilor.

CUM TE AJUTĂ SOLUȚIILE CHR ÎN PRODUCȚIE?
 • În hala de producție ai nevoie de cunoștințe și viteză pentru a urmări și optimiza. Cu soluțiile noastre bazate pe senzori, cititori și tehnologie de scanare cod de bare, te bucuri de tot ce ai nevoie în zona de producție: trasabilitate, controlul calității, gestionare active și facilități, conectare în rețea.
 • Pentru activitățile din teren, cu calculatoarele și imprimantele mobile, ești pregătit acum să livrezi corect, la timp și cu o evidență clară (număr de inventar, raft, dovadă a livrării – chiar și cu fotografii). Iar pentru partea în care sunt necesare reparații, ai acces direct la specificații tehnice, informații despre inventar și poți comunica direct cu clienții, reducând apelurile și reparațiile repetate.
 • Depozite Smart – soluțiile noastre de calcul, scaner cod de bare și imprimare mobile te țin conectat cu fiecare zonă operațională a depozitului, pentru o gestionare cu succes a tuturor proceselor.

sisteme coduri de bare TRANSPORT ȘI LOGISTICĂ

OPERAȚIUNI PE ”REPEDE ÎNAINTE”

VIZIBILITATE – DINAMISM – PROMPTITUDINE – OPTIMIZARE
 

În lumea de azi, cererile pentru companiile de transport și logistică sunt mai mari ca niciodată. Personalul este sub presiune, conformitatea este complexă, iar clienții se așteaptă la service și informații imediate.

Soluțiile CHR pentru transport și logistică îți oferă o vizibilitate excelentă în fiecare ”colț” al afacerii tale. Vei lua decizii mai informate și ”vei fi acolo”, pentru clienți.

CUM TE AJUTĂ SOLUȚIILE CHR ÎN TRANSPORT&LOGISTICĂ?
 • Depozite Smart – soluțiile noastre de calcul, scanare coduri de bare și imprimare mobile te țin conectat cu fiecare zonă operațională a depozitului, pentru o gestionare cu succes a tuturor proceselor.
 • Curierat – călătoria unui colet este vizibilă și ușor de urmărit pentru toți cei ce sunt implicați în această poveste. Iar livrările se fac la timp, de fiecare dată.

sisteme pentru DOMENIUL MEDICAL

INFORMAȚII ÎN TIMP REAL. PACIENȚI MAI BINE ÎNGRIJIȚI.

Utilizarea sistemului de etichetare cu coduri de bare  permite responsabililor din sistemul de sănătate să asigure  identificarea  cu exactitate a pacienților și păstrarea  datelor acestora în condiții de siguranță.

Alocarea  unui cod de bare, tipărit pe un suport reprezentat de brățară, facilitează accesarea rapidă a  informațiilor esențiale despre pacient precum numele, prenumele, data nașterii, medicul curant, diagnosticul, grupa sanguină sau oricare alte date de către personalul medical. Când vine vorba de partea de scanare cod de bare, aceasta se poate opera în orice moment oportun pentru verificarea identității pacientului, ceea ce permite alimentarea bazelor de date cu informații concludente ce vor putea fi consultate de către personalul medical.

Codurile de bare pot fi utilizate în emiterea rețetelor și în activitatea de laborator. Astfel, există siguranța că pacienților le este prescrisă medicamentația indicată, iar în laborator gestiunea probelor va fi asigurată.

CUM TE AJUTĂ SOLUȚIILE CHR ÎN DOMENIUL MEDICAL?

Existența codurilor de bare pe brațările de identificare vine cu o serie de beneficii pentru unitățile medicale, doctori și pacienți:

 • elimină posibilitatea producerii erorilor umane;
 • asigură accesul instant la informații despre pacienți;
 • garantează siguranța pacienților;
 • facilitează activitatea pe secții în instituțiile medicale;
 • asigură economii de timp.

sISTEME coduri de bare pentru HORECA

O EXPERIENȚĂ PERSONALIZATĂ. CLIENȚI CARE SE ÎNTORC.

Terminalele portabile concepute la standarde ergonomice ridicate, confortabile și durabile, sunt înzestrate cu  cea mai recentă tehnologie de captare și transmitere a datelor permițând colectarea datelor despre comenzi sau preţuri. Dispozitivele asigură o productivitate îmbunătățită pentru personalul ce preia comenzile clienților, ce are nevoie de mobilitate ridicată în executarea sarcinilor curente din cadrul spațiilor de depozitare sau de servire.

Produsele etichetate prin sistemul de coduri de bare sunt scanate cu ajutorul terminalelor mobile, datele fiind preluate și transferate pentru prelucrare în aplicaţiile de gestiune integrată. 

Prin utilizarea sistemului de cod de bare se optimizează activitățile din depozite și spații de servire facilitându-se inventarierea, realimentarea stocurilor, managementul prețurilor, recepția comenzilor sau realizarea plății comenzilor. Beneficiile se traduc în creșterea gradului  de organizare însoțit de economii de timp și de resurse.

PROGRAME DE LOIALITATE ÎN HORECA

Păstrarea și fidelizarea clienţilor trebuie sa fie  prioritare în cadrul oricărei afaceri în condițiile concurențiale de piață.

Avantajele unui program de fidelizare printr-un sistem de carduri cu cod de bare sunt:

 • înregistrarea datelor de contact ale clienților;
 • posibilitatea conceperii de oferte personalizate pe baza preferințelor înregistrate ale clienților;
 • anticiparea așteptărilor clienților;
 • emiterea de rapoarte pe clienți sau pe produse;
 • lansarea de acțiuni de retenție pentru menținerea clienților.

IMPRIMANTĂ CODURI DE BARE

VĂ OFERIM SOLUȚII COMPLETE PENTRU TIPĂRIREA ETICHETELOR  
 • imprimantă coduri de bare pentru etichete (ZebraTSC și alți producători); 
 • aplicații software pentru realizarea design-ului etichetelor;
 • etichete;
 • riboane;
 • cuttere;
 • rebobinatoare; 
 • opțiuni peel-off;
 • aplicatoare;
 • scannere;
 • service și mentenanță.
 

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

                                            SPECIALIȘTII NOȘTRI ASIGURĂ:

 • configurarea sistemului necesar afacerii dumneavoastră;
 • instalarea, punerea în funcțiune și programarea echipamentelor;
 • asistenţa tehnică şi întreţinerea sistemului, în garanție și post garanție.

                      GARANȚIA CHR

PENTRU O COLABORARE FĂRĂ GRIJI

GARANȚIA 
funcționării produsului

GARANȚIA 
soluției corecte

GARANȚIA 
lucrării efectuate

GARANȚIA de înlocuire a produselor nefuncționale

GARANȚIA unui Partener care rezolvă problemele clientului

cliențIi NOȘTRI consideră că suntem un partener de afaceri profesionist și serios. 

intrați în legătură cu noi!

  V-ar putea inteREsa și