Scroll Top

Moduri de scanare

MODURI DE SCANARE CU UN ECHIPAMENT MULTIFUNCȚIONAL
 Scanarea pe echipamentele multifuncționale se poate face de pe geam (flatbed) sau printr-un alimentator automat de documente, dacă acesta este prevăzut în echipamentul pe care îl folosiți. 
 
Scanarea de pe geam se face așezând documentul pe geamul multifuncționalului
Această variantă este ideală pentru scanarea paginilor dintr-o carte, articolelor din ziare, a documentelor de dimensiuni atipice precum fotografii, bonuri fiscale sau a documentelor fragile sau uzate cum ar fi diferite înscrisuri vechi. 
copiator CHR

 

Ce facem însă dacă avem de scanat un document compus din mai multe pagini, cum ar fi un contract? Putem să le așezăm pe rând pe geam, însă pentru asta există următoarea soluție mai eficientă.

Alimentatorul automat de documente este un dispozitiv al multifuncționalului care permite alimentarea cu mai multe foi și scanarea lor automată. Avantajul acestei metode de scanare constă în faptul că permite utilizatorului să scaneze toate paginile într-o singură operație, fără a fi necesar să alimenteze manual fiecare pagină. 

 

Ce facem atunci când avem de scanat documente față-verso? Există o soluție și pentru acest caz:

Alimentatorul automat de documente cu întoarcerea foilor. Acest alimentator întoarce automat foile pentru a le scana pe ambele fețe. O soluție foarte bună și comodă. 

Dar dacă foile sunt uzate și au colțurile îndoite există riscul să se blocheze atunci când sunt întoarse în alimentator. De aceea a fost dezvoltată și următoarea tehnologie:

Alimentatorul automat de documente cu scanare simultană pe ambele fețe. În acest caz, foaia este scanată pe ambele fețe, într-o singură trecere. Este varianta ce permite viteze foarte mari la scanare și reducerea blocajelor.

scanare

În funcție de cerințele Dvs. noi vă furnizăm multifuncționalul cu scanerul cel mai potrivit. 

 

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.