Asistență tehnică

SCAPĂ DE GRIJA ÎNTREȚINERII ECHIPAMENTELOR TALE!

CHR electronics asigură asistență tehnică la cerere și pe bază de abonament pentru toate tipurile de imprimante, copiatoare și multifuncționale.

Compania are o echipa de ingineri și tehnicieni certificați și oferă de 28 de ani servicii de mentenanță și suport tehnic pentru echipamente print & copy necesare afacerii dumneavoastră. În procesul de asistență tehnică sunt asigurate piesele de schimb și consumabilele necesare. 

Serviciile CHR electronics vă oferă încredere, certitudine și confort, iar asta înseamnă mai mult timp pentru a vă ocupa de ceea ce contează cu adevărat pentru o afacere de succes.  

*Contractele de asistență tehnică se încheie numai cu persoanele juridice.

service CHR 1 e1670509210634
CHR electronics este cu siguranță alegerea celor care își doresc o colaborare serioasă
și fără griji, pe termen lung.

procedura acordĂrii ASISTENȚei TEHNICe 

asistenta tehnica imprimanta CHR
sedinta tehnica CHR
service CHR
service imprimanta

Procedura pentru activitatea de service se derulează cu respectarea următoarelor faze:

1.Preluarea sesizărilor
Preluarea cu acuratețe a detaliilor problemei de natură tehnică semnalate de clienți este asigurată și gestionată de către coordonatorul activității de service din cadrul CHR electronics.
Sesizările de natura tehnică sunt recepționate telefonic sau prin e-mail.

2.Înregistrarea sesizărilor în aplicația informatică dedicată activității de service
Solicitările de asistență sunt înregistrate în programul de gestiune a activității de service avandu-se in vedere elementele sesizate de clienți și aspectele ce definesc natura intervenției tehnice.
Fiecărei solicitări de intervenție tehnică i se aloca un tichet pentru facilitarea urmaririi stadiului de solutionare a sesizarii.

3.Analiza gradului de dificultate al intervenției
Aspectul de natura tehnica sesizat este analizat în cadrul echipei de tehnicieni ce asigura activitatea de service. Se stabilesc echipele de lucru și modalitățile de intervenție pentru a gestiona cu succes toate tichetele înregistrate.

4.Soluționarea sesizărilor:

 • telefonic;
  Identificarea problemei sesizate este realizată telefonic, iar soluționarea se asigură prin ghidarea utilizatorului inspre rezolvarea interactiva a acesteia.
 • prin asistența remote;
  Solutionarea sesizarilor primite telefonic sau online se poate realiza prin conectarea pe calculatoarele utilizatorilor sau pe serverele centralizate. Specialistii nostri rezolvă incidentele ca și cum s-ar afla langa dumneavoastra putând observa in timp real, pe propriul ecran cum se rezolvă situația sesizată.
 • on – site;
  Rezolvarea aspectului tehnic semnalat se realizează prin deplasarea echipei de tehnicieni la sediul clientului unde se va interveni direct pentru aducerea echipamentului la parametrii optimi de funcționare.

5.Urmărirea statusului cererii de asistență
Coordonatorul echipei de service asigura activitatea de management a cererilor de asistență tehnica verificand în timp real statusul realizării intervențiilor planificate. Urmarirea modului de îndeplinire a task-urilor de asistență tehnica se realizeaza în timp real, prin vizualizarea pe un display a dispunerii în teren a echipelor de intervenție și prin menținerea contactului telefonic cu tehnicienii implicați în acțiunile de depanare.
Statusul intervențiilor tehnice este permanent actualizat în cadrul sistemului de ticketing.

6.Analiza modului de realizare a intervențiilor
Analiza statusului intervențiilor tehnice se realizează punctual pentru fiecare solicitare. Se urmărește obținerea feed-back-ului pozitiv din partea clienților pentru ca un tichet de acordare a asistenței tehnice să fie înregistrat cu statusul soluționat / închis.

AVANTAJE SERVICII DE ASISTENȚĂ TEHNICĂ 

RĂSPUNS RAPID la sesizĂri

EXPERIENȚĂ CONSOLIDATĂ

EXPLICAȚII COMPLETE ȘI CLARE

CONSUMABILE ȘI PIESE DE SCHIMB

.

UN SINGUR FURNIZOR, O SINGURĂ FACTURĂ, UN PACHET DE AVANTAJE!

GARANȚIA CHR

PENTRU O COLABORARE FĂRĂ GRIJI

GARANȚIA 
funcționării produsului

GARANȚIA 
soluției corecte

GARANȚIA 
lucrării efectuate

GARANȚIA de înlocuire a produselor nefuncționale

GARANȚIA unui Partener care rezolvă problemele clientului

CE SPUN cliențiI DESPRE NOI
Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Marius
Companie producătoare de instalații de ridicat
Brand Manager

Fie ca vorbim de achiziții de echipamente sau servicii de închirieri, apreciem comunicarea promptă și profesionalismul echipei CHR electronics. Toate aceste elemente s-au concretizat într-o colaborare de durată și se încadrează în standardele noastre de calitate. Suntem convinși că ne putem baza pe acest partener de încredere și în proiectele noastre viitoare.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Cornel
Companie distribuție produse lactate
Director

Suntem mulțumiți de relația cu CHR. Rapiditatea și priceperea cu care răspund solicitărilor noastre legate de imprimante, ne-au convins să-i abordăm și pentru alte soluții tehnice. Ne-am dori că toți colaboratorii noștri să fie ca cei de la CHR electronics.

Vlad
Companie producătoare lubrifianți
Responsabil SSM

Legat de colaborarea mea cu firma CHR electronics  pot expune câteva cuvinte: profesionalism, promptitudine, sinceritate, rezultate pozitive, atenție, implicare, caldură. Pot spune ca în întreaga colaborare cu CHR, am dat mereu peste oameni plăcuți, care îți pot oferi o soluție pe măsura așteptărilor tale. 

Adriana
Companie producătoare de textile
HR manager

Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu CHR electronics. Cu soluția furnizată de ei am reușit să optimizăm activitatea departamentului nostru de resurse umane.

Mariana
Firmă transporturi
Director logistică

Lucrăm foarte bine cu echipa de la CHR electronics de peste 10 ani. Suntem mulțumiți de calitatea soluțiilor oferite, mai ales că echipamentele și serviciile sunt de top. Avem încredere în experiența lor și ne bazăm pe sugestiile pe care ni le fac.

Virgil
Companie producătoare de electrocasnice
IT manager

Respectarea termenelor de execuție și suportul oferit ne-au convins că am ales corect când am apelat la specialiștii CHR electronics. Atuurile lor sunt seriozitatea și profesionalismul. Când întâmpinăm dificultăți de ordin tehnic sunt alături de noi.

Mihai
Companie producție industrială
Director IT

Prin închirierea imprimantelor multifuncționale de la CHR ne-am asigurat că nu apar blocaje în activitatea din birourile noastre. Suntem mulțumiți de flexibilitatea arătată de cei de la CHR atunci când avem nevoie de imprimante cu capacitate mai mare sau funcții suplimentare.

Mirela
Dezvoltator imobiliar
Director vânzări

Am avut de gestionat situații mai complicate, cu modificări ale volumului de activitate,  și am găsit răspunsuri din partea celor de la CHR. Când a fost nevoie, ne-au furnizat aparate cu funcții noi sau au înlocuit echipamentele care au avut probleme. Amabilitatea personalului și faptul că răspund rapid ne-au convins să continuăm relația de colaborare.

Otilia
Companie de construcții
Manager de proiect

Activitatea pe bază de proiecte necesită o flexibilitate sporită. Cei de la CHR au identificat rapid soluții atunci când nevoile noastre de tipărire s-au modificat. Un mare plus al colaborării cu CHR electronics a fost faptul că nu există o perioadă minimă contractuală specificată în contract.

Paul
Magazin online
Manager

Sistemul de închiriere imprimante de la CHR s-a dovedit benefic pentru noi. Am scăpat de bătăile de cap avute cu imprimantele, nu mai pierdem timp cu consumabilele și factura o primim după transmiterea automată a contoarelor. Pentru orice problema legată de imprimante îi sunăm pe cei de la CHR. 

Tudor
Companie de construcții
Inginer

Ca și companie de construcții am căutat o firmă care să ne pună la dispoziție imprimante pentru fiecare șantier. Colaboratorii noștri de la CHR ne furnizează rapid echipamente multifuncționale la fiecare deschidere de șantier. Ne bucurăm că avem pe cine să sunăm  când avem orice problemă cu imprimanta. Cu CHR am scăpat de necazurile cu achiziția de imprimante la care de obicei nu aveam suport tehnic.

Ștefania
Furnizor servicii de securitate și sănătate în muncă
Asistent manager

Apreciem deschiderea manifestată pentru oferirea unei soluții potrivite birourilor firmei noastre. Informațiile furnizate ne-au ajutat să ne facem o imagine completă asupra avantajelor serviciului de închiriere imprimante multifuncționale. Ne bucură faptul că putem colabora cu CHR.

cliențIi NOȘTRI consideră că suntem un partener de afaceri profesionist și serios.
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU NOI!

  V-ar putea inteREsa și