Închiriere copiatoare

ORICE COMPANIE ARE CU SIGURANȚĂ NEVOIE DE CEL PUȚIN O IMPRIMANTĂ

Cerințele sunt foarte diferite de la caz la caz. Imprimare color sau monocrom? Format A4 sau A3? Cu opțiuni suplimentare de copiere și scanare?

O imprimantă multifuncțională poate combina cu succes aceste elemente în funcție de nevoile specifice ale fiecărei companii. O multifuncțională este cu siguranță o alegere corectă, însă și una destul de complicată.

De ce?

Uneori te pot pune în dificultate specificațiile tehnice, alteori prețul sau varietatea de oferte. Sau, poate toate la un loc.

Există însă alte soluții de luat în calcul când vine vorba de multifuncționale. Iar cea mai la îndemână este închirierea echipamentelor multifuncționale.

Departamentul nostru specializat este gata să vă ofere consultanță pentru alegerea celor mai eficiente soluții de gestionare a informațiilor:

 • echipamentele (imprimante, multifuncționale, copiatoare, scannere) sunt alese de la principalii producători în domeniu, având funcții avansate de tipărire, scanare, copiere, fax cu multiple opțiuni de configurare în funcție de necesitățile utilizatorului;
 • soluțiile de software aduc un plus de securitate, de control al costurilor și de eficientizare a fluxului documentelor în companie.

Serviciile noastre vă oferă  încredere, certitudine și confort, iar asta înseamnă mai mult timp pentru a vă ocupa de ceea ce contează cu adevărat pentru afacerea dumneavoastră.

1
serviciul de Închiriere COPIATOARE ESTE soluția ideală pentru un TCO redus
Sunt cel puțin 10 motive pentru care ar trebui să închiriați o imprimantă multifuncțională

Alegerea echipamentului

1. Alegerea echipamentului se face împreună cu un specialist care vă recomandă cel mai potrivit echipament în funcție de nevoile companiei.

Costuri

2. Costurile totale de operare sunt mai mici (până la jumătate din costurile folosirii imprimantelor clasice, achiziționate).

3. Costurile pot fi estimate și bugetate pe termen lung.

4. Puteți monitoriza ușor costurile pe echipamente și locații.

5. Aveți o singură factură lunară pentru întregul parc de echipamente

6. Factura poate fi încadrată în bugetul de cheltuieli (și nu de investiții) al companiei dumneavoastră.

3

Instalare, întreținere și schimbare echipament

7. Aveți mai multe beneficii incluse în prețul chiriei lunare (livrare, instalare, instruirea personalului, consumabile, suport tehnic, mentenanță și reparații).

8. Garantăm siguranța funcționării ireproșabile a echipamentelor și reducerea perioadelor de staționare.

9. Eliberați personalului de sarcini administrative, astfel încât acesta să se poate concentra asupra activității principale.

10. Echipamentul poate fi schimbat pe parcursul derulării contractului, în cazul în care constatați că aveți nevoie de un alt tip de echipament. 

 

CHIRIA ESTE SINGURUL COST PE TOATĂ PERIOADA DERULĂRII CONTRACTULUI 

2

 

Ce conține chiria echipamentelor? 

 • contravaloarea cedării dreptului de folosință a echipamentelor;
 • totalitatea consumabilelor necesare;
 • totalitatea pieselor de schimb necesare pentru buna funcționare a echipamentelor;
 • totalitatea serviciilor de punere în funcțiune, asistența tehnică și mentenanța.
 

GARANȚIA FUNCȚIONĂRII ESTE INCLUSĂ

În situația în care un echipament nu poate fi reparat, acesta va fi înlocuit.  Avem în permanență un stoc mare de echipamente.

CUM PUTEȚI ÎNCHIRIA UN ECHIPAMENT MULTIFUNCȚIONAL?

 • Luați legătura cu noi. Vom analiza împreună nevoile companiei și vă vom propune soluția optimă.
 • Alegeți pachetul optim de închiriere în funcție de volumul de activitate.
 • Echipa CHR electronics se va deplasa la sediul dumneavoastră pentru livrare, instalare și configurare multifuncțională.
 • Specialiștii noștri vor realiza un training la sediul dumneavoastră legat de utilizarea echipamentelor.

Un singur furnizor, o singură factură, un pachet de avantaje!

Renting diagram

CHR electronics are o experiență de peste 28 de ani în domeniul echipamentelor și serviciilor de tipărire și copiere, fiind printre primele companii care au lansat serviciul de închiriere al multifuncționalelor. Clienții noștri consideră că suntem un partener de afeceri profesionist și serios. 

Doriți să aflați mai multe informații despre serviciul de închiriere COPIATOARE?
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU NOI!

  V-ar putea inteREsa și
  Privacy Preferences
  When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.