Sănatate

APLICAȚII PENTRU DOMENIUL MEDICAL

CHR electronics oferă echipamente și servicii adaptate pentru clinici sau spitale. Acestea sunt utile pentru activități administrative sau de securitate, iar soluțiile tehnologice de asistență medicală sunt un sprijin real pentru echipele medicale.

 

IMPRIMANTE ȘI COPIATOARE

Timpul dumneavoastră este esențial. Eficientizați activitățile din zona administrativă cu multifuncționalele de la CHR.  

ECHIPAMENTE MULTIFUNCȚIONALE

Închirierea echipamentelor multifuncționate are beneficii multiple. De la costuri de operare mai mici până la posibilitatea estimării și bugetării acestora pe termen lung.

ASISTENȚĂ
TEHNICĂ

Asigurăm asistență tehnică la cerere
și pe bază de abonament pentru
toate tipurile de imprimante, copiatoare și multifuncționale.

 

SISTEME DE SECURITATE

Securitatea și siguranța sunt esențiale în domeniul medical. Fie că vorbim de siguranța spațiilor, a clienților sau angajaților dumneavoastră, vă oferim soluții complexe de securitatea personalizate pentru domeniul medical.

SUPRAVEGHERE VIDEO

Întăriți securitatea! Supravegherea video aduce o contribuție importantă în realizarea unei rutine de pază și permite monitorizarea întregii activități.

SISTEME DETECȚIE EFRACȚIE

Limitați pagubele materiale sau actele de vandalism! Sistemul de alarmă în caz de efracţie poate transmite apariţia efracţiei apelând un dispecerat sau direct beneficiarul.

CONTROL ACCES ȘI PONTAJ

Cu sistemele de control acces dețineți controlul intrării în anumite spații, stabiliți nivele diferențiate de acces sau țineți o evidență  a perioadei lucrate de către angajați.

DETECȚIE INCENDIU

 Un sistem de detecție și alarmare incendiu are ca scop identificarea și apoi semnalizarea rapidă a apariției unui început de incendiu în spatiul unde este instalat.

EVACUARE VOCALĂ

Difuzați mesaje preînregistrate sau informații live pentru angajații sau clienții dumneavoastră! Soluția poate fi automatizată în cazul unei detecții de incendiu.

BARIERE AUTO

Alegeți varianta de bariere auto de la CHR. Acestea sunt dotate cu senzori, cititoare de carduri și camera video pentru recunoașterea numerelor de înmatriculare.

TRIAJ EPIDEMILOGIC

Optați pentru soluții automate de verificare a temperaturii a temperaturii celor care intră în clinică sau spital. Sau limitați automat numărul celor care intră cu numărătorul de persoane.

 

SISTEME AUDIO&VIDEO

Informații sau ambianță pentru sălile de așteptare, dar și proiecție și comunicare în sălile de conferință. Vă oferim servicii și echipamente profesionale audio & video, care se adaptează nevoilor tot mai crescute de comunicare.

MONITOARE ȘI AVIZIER DIGITAL

Țineți electronic evidența programului de lucru, a programărilor sau a intervențiilor medicale.  
În plus, prezentați clienților servicii și oferte. 

ROOM MANAGEMENT

Afișați programul cabinetului, al sălii de
operații sau al celei în care organizați întâlniri medicale.

TRANSMISIUNI VIDEO STREAMING

Intervenții importante? Transmiteți live intervențiile medicale către diverse platforme online. 

sisteme PENTRU VIDEOCONFERINȚĂ

Sistemele noastre facilitează comunicarea optimă în cazul întâlnirilor medicale, a școlarizărilor sau a altor întâniri de specialitate. 

videoproiectoare &TABLE INTERACTIVE

Aveți de transmis informații detaliate către angajați?
Realizați prezentări interactive! 

sisteme de sonorizare

Difuzați anunţuri destinate clienţilor, pacienților sau angajaților. Optați pentru echipamente specializate pentru sălile de conferință. 

SISTEME CODURI DE BARE

Soluțiile tehnologice de asistență medicală sunt un sprijin real pentru echipele medicale, acestea fiind conectate în timp real la datele despre pacient, cu specialiștii
sau furnizorii de care au nevoie. 
Ești implicat în procesul medical? Acum ai un avantaj performant pentru a oferi cele mai bune îngrijiri pacienților.

identitatea pacientului
IDENTITATEA PACIENTULUI

Cu sistemul integrat de coduri de bare, datele pacientului sunt gestionate optim, de la internare până la externare: înregistrări, intervenții, analize sau tratament. 

sisteme sanatate mobila
sisteme SĂNĂTATE MOBILĂ

Soluțiile tehnologice de asistență medicală permit conectarea, colaborarea și comunicarea instantanee cu colegii. Echipele medicale pot oferi astfel îngrijiri optime pacienților.

MONITORIZARE ÎN TIMP REAL

Prin sistemele de localizare în timp real, se pot identifica, urmări, localiza și monitoriza în timp real starea pacienților, a activelor și a personalului.

cliențIi NOȘTRI consideră că suntem un partener de afaceri profesionist și serios.
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU NOI!

    V-ar putea inteREsa și
    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.