Imprimante multifuncționale și copiatoare

imprimante multifuncționale pentru afaceri

INFORMAȚIA ESTE O RESURSĂ DEOSEBIT DE VALOROASĂ ÎN AFACERI  

V-ați gândit deseori cum să folosiți și să prelucrați eficient informațiile pe care le dețineți? Și cum să o faceți ușor și fără prea multe griji?

Există soluții care înlesnesc și fluidizează traficul informațional și care vă ajută cu adevărat să gestionați eficient informațiile. Este vorba de soluții de business bazate pe imprimante multifuncționale profesionale (inclusiv copiatoare) și soluții de software.   

Departamentul nostru specializat este gata să vă ofere consultanță pentru alegerea celor mai eficiente soluții de gestionare a informațiilor.

Serviciile noastre vă oferă încredere, certitudine  și confort, iar asta înseamnă mai mult timp pentru a vă ocupa de ceea ce contează cu adevărat pentru afacerea dumneavoastră.  

O imprimantă multifuncțională este de fapt un echipament complex format dintr-o imprimantă, copiator și scanner. Multifuncționalele se bazează pe tehnologie laser sau cu jet de cerneală. 

Practic, cu o imprimantă multifuncțională, aveți disponibil la sediul firmei dumneavoastră un echipament care poate fi folosit în rețea, cu posibilități multiple de imprimare A4 sau A3, color sau monocrom, cu opțiuni de scanare și copiere documente.

CHR electronics este partener Konica Minolta și Epson Romania și vă oferă soluții optime de închiriere echipamente multifuncționale și plottere, precum și asistență tehnică pentru acestea.

00100trPORTRAIT 00100 BURST20200120090454604 COVER 01
Închiriere imprimante MULTIFUNCȚIONALE
101700865 171372207750639 8318783445358608384 o
Închiriere imprimante mari (Plottere)
asistenta tehnica multifunctionale
Asistență tehnică imprimante ȘI copiatoare

Prin închirierea unei imprimante profesionale de la CHR electronics  dispuneți de un  echipament compact ce înglobează aparatura birotică pentru realizarea unor operații precum imprimarea, copierea si scanarea de documente.

Serviciul de închiriere  de plotterele furnizat de CHR vă asigură accesul la imprimante de format mare, de obicei A1 sau A0. Cu aceste echipamente veți putea realiza imprimarea schițelor de proiect de mari dimensiuni și a hărților.

CHR electronics asigură asistență tehnică la cerere și pe bază de abonament pentru toate tipurile de imprimante, copiatoare și multifuncționale.  Asigurăm gestionarea electronică a solicitărilor de service și a echipamentelor aflate în service.

 

EcoFlow DELTA Max 2000 Feature Image Techaeris 1


Pentru zonele izolate, unde nu aveți acces la rețeaua de energie electrică, funcționarea echipamentelor se poate asigura cu sursa portabilă de energie EcoFlow.

modele imprimante multifuncționale, copiatoare & plottere

                      GARANȚIA CHR

PENTRU O COLABORARE FĂRĂ GRIJI

GARANȚIA 
funcționării produsului

GARANȚIA 
soluției corecte

GARANȚIA 
lucrării efectuate

GARANȚIA de înlocuire a produselor nefuncționale

GARANȚIA unui Partener care rezolvă problemele clientului

cliențIi NOȘTRI consideră că suntem un partener de afaceri profesionist și serios. 
CE SPUN cliențiI DESPRE NOI
Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Marius
Companie producătoare de instalații de ridicat
Brand Manager

Fie ca vorbim de achiziții de echipamente sau servicii de închirieri, apreciem comunicarea promptă și profesionalismul echipei CHR electronics. Toate aceste elemente s-au concretizat într-o colaborare de durată și se încadrează în standardele noastre de calitate. Suntem convinși că ne putem baza pe acest partener de încredere și în proiectele noastre viitoare.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Cornel
Companie distribuție produse lactate
Director

Suntem mulțumiți de relația cu CHR. Rapiditatea și priceperea cu care răspund solicitărilor noastre legate de imprimante, ne-au convins să-i abordăm și pentru alte soluții tehnice. Ne-am dori că toți colaboratorii noștri să fie ca cei de la CHR electronics.

Vlad
Companie producătoare lubrifianți
Responsabil SSM

Legat de colaborarea mea cu firma CHR electronics  pot expune câteva cuvinte: profesionalism, promptitudine, sinceritate, rezultate pozitive, atenție, implicare, caldură. Pot spune ca în întreaga colaborare cu CHR, am dat mereu peste oameni plăcuți, care îți pot oferi o soluție pe măsura așteptărilor tale. 

Adriana
Companie producătoare de textile
HR manager

Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu CHR electronics. Cu soluția furnizată de ei am reușit să optimizăm activitatea departamentului nostru de resurse umane.

Mariana
Firmă transporturi
Director logistică

Lucrăm foarte bine cu echipa de la CHR electronics de peste 10 ani. Suntem mulțumiți de calitatea soluțiilor oferite, mai ales că echipamentele și serviciile sunt de top. Avem încredere în experiența lor și ne bazăm pe sugestiile pe care ni le fac.

Virgil
Companie producătoare de electrocasnice
IT manager

Respectarea termenelor de execuție și suportul oferit ne-au convins că am ales corect când am apelat la specialiștii CHR electronics. Atuurile lor sunt seriozitatea și profesionalismul. Când întâmpinăm dificultăți de ordin tehnic sunt alături de noi.

Mihai
Companie producție industrială
Director IT

Prin închirierea imprimantelor multifuncționale de la CHR ne-am asigurat că nu apar blocaje în activitatea din birourile noastre. Suntem mulțumiți de flexibilitatea arătată de cei de la CHR atunci când avem nevoie de imprimante cu capacitate mai mare sau funcții suplimentare.

Mirela
Dezvoltator imobiliar
Director vânzări

Am avut de gestionat situații mai complicate, cu modificări ale volumului de activitate,  și am găsit răspunsuri din partea celor de la CHR. Când a fost nevoie, ne-au furnizat aparate cu funcții noi sau au înlocuit echipamentele care au avut probleme. Amabilitatea personalului și faptul că răspund rapid ne-au convins să continuăm relația de colaborare.

Otilia
Companie de construcții
Manager de proiect

Activitatea pe bază de proiecte necesită o flexibilitate sporită. Cei de la CHR au identificat rapid soluții atunci când nevoile noastre de tipărire s-au modificat. Un mare plus al colaborării cu CHR electronics a fost faptul că nu există o perioadă minimă contractuală specificată în contract.

Paul
Magazin online
Manager

Sistemul de închiriere imprimante de la CHR s-a dovedit benefic pentru noi. Am scăpat de bătăile de cap avute cu imprimantele, nu mai pierdem timp cu consumabilele și factura o primim după transmiterea automată a contoarelor. Pentru orice problema legată de imprimante îi sunăm pe cei de la CHR. 

Tudor
Companie de construcții
Inginer

Ca și companie de construcții am căutat o firmă care să ne pună la dispoziție imprimante pentru fiecare șantier. Colaboratorii noștri de la CHR ne furnizează rapid echipamente multifuncționale la fiecare deschidere de șantier. Ne bucurăm că avem pe cine să sunăm  când avem orice problemă cu imprimanta. Cu CHR am scăpat de necazurile cu achiziția de imprimante la care de obicei nu aveam suport tehnic.

intrați în legătură cu noi!

    V-ar putea inteREsa și