Scroll Top

Imprimante multifuncționale și copiatoare

imprimante multifuncționale pentru afaceri

 

INFORMAțIA ESTE O RESURSă DEOSEBIT DE VALOROASă

 

 

 V-ați gândit deseori cum să folosiți și să prelucrați eficient informațiile pe care le dețineți? Și cum să o faceți ușor și fără prea multe griji?

Există soluții care înlesnesc și fluidizează traficul informațional și care vă ajută cu adevărat să gestionați eficient informațiile. Este vorba de soluții de business bazate pe imprimante multifuncționale profesionale (inclusiv copiatoare) și soluții de software. 

Departamentul nostru specializat este gata să vă ofere consultanță pentru alegerea celor mai eficiente soluții de gestionare a informațiilor.

Serviciile noastre vă oferă încredere, certitudine  și confort, iar asta înseamnă mai mult timp pentru a vă ocupa de ceea ce contează cu adevărat pentru afacerea dumneavoastră.  

ECHIPAMENTE MULTIFUNCȚIONALE PENTRU CREȘTEREA EFICIENȚEI ACTIVITĂȚILOR DIN BIROURI

 

O imprimantă multifuncțională este de fapt un echipament complex format dintr-o imprimantă, copiator și scanner. Multifuncționalele se bazează pe tehnologie laser sau cu jet de cerneală. 

Practic, cu o imprimantă multifuncțională, aveți disponibil la sediul firmei dumneavoastră un echipament care poate fi folosit în rețea, cu posibilități multiple de imprimare A4 sau A3, color sau monocrom, cu opțiuni de scanare și copiere documente.

CHR electronics este partener Konica Minolta și Epson Romania și vă oferă soluții optime de închiriere echipamente multifuncționale și plottere, precum și asistență tehnică pentru acestea.

SERVICII SPECIALIZATE IN DOMENIUL ECHIPAMENTELOR DE BIROU

copiatoare CHR
ÎNCHIRIERE IMPRIMANTE PROFESIONALE

Prin închirierea unei imprimante profesionale de la CHR electronics  dispuneți de un  echipament compact ce înglobează aparatura birotică pentru realizarea unor operații precum imprimarea, copierea si scanarea de documente.

inchiriere plotter
ÎNCHIRIERE PLOTTERE DE FORMAT MARE

Serviciul de închiriere  a plotterele furnizat de CHR electronics vă asigură accesul la imprimante de format mare, de obicei A1 sau A0. Cu aceste echipamente specializate veți putea realiza imprimarea schițelor de proiect de mari dimensiuni și a hărților.

image00008
ASISTENȚĂ TEHNICĂ SPECIALIZATĂ

CHR electronics asigură asistență tehnică la cerere și pe bază de abonament pentru toate tipurile de imprimante, copiatoare și multifuncționale.  Asigurăm gestionarea electronică a solicitărilor de service și a echipamentelor aflate în service.

UN SINGUR FURNIZOR, O SINGURĂ FACTURĂ, UN PACHET DE AVANTAJE!

LIVRARE ȘI INSTALARE

.

INSTruire personal

.

ASISTENȚĂ tehnicĂ

.

REPARAȚII ȘI SERVICE

.

CONSUMABILE ȘI PIESE DE SCHIMB

.

ECHIPAMENTE DE BACKUP

.

statie incarcare Ecoflow


Pentru zonele izolate, unde nu aveți acces la rețeaua de energie electrică, funcționarea echipamentelor se poate asigura cu sursa portabilă de energie EcoFlow.

modele imprimante multifuncționale, copiatoare & plottere

GARANȚIA CHR

PENTRU O COLABORARE FĂRĂ GRIJI

GARANȚIA 
funcționării produsului

GARANȚIA 
soluției corecte

GARANȚIA 
lucrării efectuate

GARANȚIA de înlocuire a produselor nefuncționale

GARANȚIA unui Partener care rezolvă problemele clientului

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE SERVICIUL DE ÎNCHIRIERI COPIATOARE ȘI IMPRIMANTE

1. Cât durează instalarea unei imprimante după semnarea contractului de închiriere? 

R: În general, echipamentul poate fi instalat a doua zi după semnarea contractului. În cazul unei configurații speciale, termenul maxim de livrare și instalare este de 5 zile. 


2. Care este perioada minimă pentru închiriere copiatoare / imprimante multifuncționale?

R: Nu există obligația utilizării pentru o perioadă minimă de timp. Folosiți echipamentul cât aveți nevoie.


3. Care este prețul pentru serviciul de închiriere multifuncționale?

R: Puteți beneficia de avantajele  unei multifuncționale  în baza unui abonament ce pornește de la 20 euro / lună. 


4. In cât timp puteți interveni daca apar defecțiuni ale imprimantei ?

R: Intervenim cu operativitate în ziua preluării sesizării sau cel mai târziu a doua zi.

5. Cât costă înlocuirea tonerului?

R: Înlocuirea tonerului este gratuită, fiind acoperită de valoarea chiriei. 


6. Cât se plătește pentru o reparație sau pentru înlocuirea unei piese?

R: Nu plătiți nimic. Toate intervențiile (inclusiv înlocuirea pieselor) sunt incluse în valoarea abonamentului lunar.
 

7. Cum procedez dacă am închiriat un echipament și după o perioadă îmi dau seama că am nevoie de altceva (print în format A3 în loc de A4, color în loc de monocrom etc.)?

R: În urma transmiterii unei solicitări, putem oricând înlocui echipamentul cu un alt aparat care corespunde nevoilor dumneavoastră. 

cliențIi NOȘTRI consideră că suntem un partener de afaceri profesionist și serios. 

CE SPUN clienții DESPRE NOI
Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Marius
Companie producătoare de instalații de ridicat
Brand Manager

Fie ca vorbim de achiziții de echipamente sau servicii de închirieri, apreciem comunicarea promptă și profesionalismul echipei CHR electronics. Toate aceste elemente s-au concretizat într-o colaborare de durată și se încadrează în standardele noastre de calitate. Suntem convinși că ne putem baza pe acest partener de încredere și în proiectele noastre viitoare.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Sorin
Companie din industria automotive
Manager Securitate

Apreciez CHR electronics pentru ca reușesc sa mă încadrez în termenele de execuție a lucrărilor în domeniul securității impuse de companie.

Cătălin Olar
Selgros Cash&Carry
Director IT

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă. CHR electronics este pentru compania noastră mai mult decât un furnizor de servicii. Este un partener de încredere care este constant alături de noi cu idei și soluții adaptate cerințelor noastre, în special atunci când este necesară expertiză și experiență tehnică de specialitate. Soluția proiectată  pentru sălile noastre de conferințe corespunde întocmai  necesităților companiei noastre. Comunicarea directă și facilă cu managerul de proiect a avut un rol decisiv în dezvoltarea parteneriatului durabil dintre Selgros si CHR electronics. O echipă profesionistă din toate punctele de vedere, dedicată în ceea ce face zi de zi și focusată pe problemele clienților. Felicitări echipei CHR, țineți-o tot așa!

Steffen
Obiectiv turistic Brașov
Organizator evenimente

Fiind deseori în căutare de soluții rapide și eficiente, mă bucur că avem în orașul nostru o firmă de încredere, care ne poate servi echipament și know-how care funcționează. Apreciez și flexibilitatea cu care răspunde solicitărilor.

Marius
Companie producătoare de instalații de ridicat
Brand Manager

Fie ca vorbim de achiziții de echipamente sau servicii de închirieri, apreciem comunicarea promptă și profesionalismul echipei CHR electronics. Toate aceste elemente s-au concretizat într-o colaborare de durată și se încadrează în standardele noastre de calitate. Suntem convinși că ne putem baza pe acest partener de încredere și în proiectele noastre viitoare.

Oana
Companie din industria aeronautica
Manager Achiziții

CHR electronics este caracterizat de profesionalism, amabilitate și timp de răspuns foarte bun la solicitări. Găsește de fiecare data soluții de rezolvare atunci când avem o problemă.

Cornel
Companie distribuție produse lactate
Director

Suntem mulțumiți de relația cu CHR. Rapiditatea și priceperea cu care răspund solicitărilor noastre legate de imprimante, ne-au convins să-i abordăm și pentru alte soluții tehnice. Ne-am dori că toți colaboratorii noștri să fie ca cei de la CHR electronics.

Radu
Firmă importatoare si distribuitoare de echipament pentru ciclism
Manager

Suntem foarte mulțumiți de soluțiile de securitate oferite de echipa CHR electronics. Apreciem calitatea lucrărilor subliniind faptul că s-a lucrat bine și curat.

Andreea
Magazin online
Product Manager

Imprimanta de AWB-uri e exact ce aveam nevoie. Nu numai ca ne-a scurtat considerabil  timpul de procesare si împachetare a comenzilor, dar ne-a scăpat de nenorocirile alea de buzunare de plastic pe care le lipeam pe colete si care ajungeau lipite de degete, de haine, de păr, de fișele de comandă și de nervii nostri. Asadar, echipa noastră de împachetare comenzi vă este recunoscătoare pentru ca ați scapat-o de frustrări și ați contribuit la reducerea stresului cu care plecam acasă.

 

 

 

Ionuț,
Companie producătoare de dispozitive metalice de conexiune pentru fire si cabluri electrice si electronice
Manager logistică

Apreciez CHR electronics pentru deschiderea de care a dat dovadă, ținând cont de toate « micile » modificări care au survenit pe parcursul execuției.

Marinela
Firmă inginerie si consultanță tehnică
Consultant Fonduri Europene

Este foarte bine totul. Imprimanta merge exemplar. Instalarea a fost profi si ni s-a explicat tot ce este necesar. Suntem foarte multumite.

Vlad
Companie producătoare lubrifianți
Responsabil SSM

Legat de colaborarea mea cu firma CHR electronics  pot expune câteva cuvinte: profesionalism, promptitudine, sinceritate, rezultate pozitive, atenție, implicare, caldură. Pot spune ca în întreaga colaborare cu CHR, am dat mereu peste oameni plăcuți, care îți pot oferi o soluție pe măsura așteptărilor tale. 

Adriana
Companie producătoare de textile
HR manager

Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu CHR electronics. Cu soluția furnizată de ei am reușit să optimizăm activitatea departamentului nostru de resurse umane.

Marius
Companie producătoare de echipamente electrice
IT manager

Avem o experiență foarte bună cu CHR electronics. Lucrările executate sunt făcute meticulos și cu profesionalism. Îi recomand!

Mariana
Firmă transporturi
Director logistică

Lucrăm foarte bine cu echipa de la CHR electronics de peste 10 ani. Suntem mulțumiți de calitatea soluțiilor oferite, mai ales că echipamentele și serviciile sunt de top. Avem încredere în experiența lor și ne bazăm pe sugestiile pe care ni le fac.

Claudiu
Companie din industria automotive
Director producție

Soluția de securitate instalată de cei de la CHR s-a dovedit cea mai bună alegere. Am reușit să evităm situații neplăcute datorită priceperii lor în alegerea dispozitivelor potrivite pentru compania noastră. Suntem mulțumiți de modul în care lucrăm cu echipa CHR și apreciem competențele lor în domeniu.

Răzvan
Companie producătoare de rulmenți
IT manager

Recomandăm echipa de la CHR electronics. Sunt atenți la detalii și pricepuți în găsirea celor mai bune soluții tehnice pentru cerințele noastre specifice. Ne răspund repede dacă avem nevoie de suport.

Virgil
Companie producătoare de electrocasnice
IT manager

Respectarea termenelor de execuție și suportul oferit ne-au convins că am ales corect când am apelat la specialiștii CHR electronics. Atuurile lor sunt seriozitatea și profesionalismul. Când întâmpinăm dificultăți de ordin tehnic sunt alături de noi.

Mircea
Companie producătoare de instalații de ridicat
Director

Echipa CHR a fost foarte atentă la observațiile și sugestiile noastre. Am apreciat răbdarea și atenția în conceperea soluției pentru sala noastră de conferințe. Sunt amabili și profesioniști de fiecare dată când îi solicităm.

Mihai
Companie producție industrială
Director IT

Prin închirierea imprimantelor multifuncționale de la CHR ne-am asigurat că nu apar blocaje în activitatea din birourile noastre. Suntem mulțumiți de flexibilitatea arătată de cei de la CHR atunci când avem nevoie de imprimante cu capacitate mai mare sau funcții suplimentare.

Mirela
Dezvoltator imobiliar
Director vânzări

Am avut de gestionat situații mai complicate, cu modificări ale volumului de activitate,  și am găsit răspunsuri din partea celor de la CHR. Când a fost nevoie, ne-au furnizat aparate cu funcții noi sau au înlocuit echipamentele care au avut probleme. Amabilitatea personalului și faptul că răspund rapid ne-au convins să continuăm relația de colaborare.

Otilia
Companie de construcții
Manager de proiect

Activitatea pe bază de proiecte necesită o flexibilitate sporită. Cei de la CHR au identificat rapid soluții atunci când nevoile noastre de tipărire s-au modificat. Un mare plus al colaborării cu CHR electronics a fost faptul că nu există o perioadă minimă contractuală specificată în contract.

Paul
Magazin online
Manager

Sistemul de închiriere imprimante de la CHR s-a dovedit benefic pentru noi. Am scăpat de bătăile de cap avute cu imprimantele, nu mai pierdem timp cu consumabilele și factura o primim după transmiterea automată a contoarelor. Pentru orice problema legată de imprimante îi sunăm pe cei de la CHR. 

Ioana
Companie producătoare de mobilă
Manager vânzări

Apreciem că cei de la CHR ne-au asistat în alegerea sistemului de tipărire a etichetelor cu coduri de bare. Ne-au ajutat să identificăm corect imprimanta de care aveam nevoie, dar și etichetele potrivite produselor noastre.

Tudor
Companie de construcții
Inginer

Ca și companie de construcții am căutat o firmă care să ne pună la dispoziție imprimante pentru fiecare șantier. Colaboratorii noștri de la CHR ne furnizează rapid echipamente multifuncționale la fiecare deschidere de șantier. Ne bucurăm că avem pe cine să sunăm  când avem orice problemă cu imprimanta. Cu CHR am scăpat de necazurile cu achiziția de imprimante la care de obicei nu aveam suport tehnic.

Lucia
Beneficiar sisteme de securitate

Lucrare excelent executată. Va mulțumesc si vă felicit pentru ceea ce ați facut. Sunt super mulțumită.

 

 

Florin M.
Companie producătoare de scule industriale
Warehouse manager

Cu soluția de tipărire a etichetelor AWB de la CHR, am redus la jumătate timpul de pregătire al coletelor pentru livrarea către clienții noștri. Astfel, am devenit mai operativi în desfășurarea activităților din depozite. În plus, avem parte de asistența tehnică și expertiza celor de la CHR electronics.

Ștefania
Furnizor servicii de securitate și sănătate în muncă
Asistent manager

Apreciem deschiderea manifestată pentru oferirea unei soluții potrivite birourilor firmei noastre. Informațiile furnizate ne-au ajutat să ne facem o imagine completă asupra avantajelor serviciului de închiriere imprimante multifuncționale. Ne bucură faptul că putem colabora cu CHR.

intrați în legătură cu noi!

Vezi politica de confidențialitate

V-ar putea inteREsa și
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.