Scroll Top

Birouri

APLICAȚII PRACTICE PENTRU BIROURI

CHR electronics oferă echipamente și servicii pentru spațiile de birouri, cu aplicabilitate pentru diverse zone de activitate și categorii diferite de personal. 

IMPRIMANTE ȘI COPIATOARE

Timpul dumneavoastră este esențial. Eficientizați activitățile din zona administrativă cu multifuncționalele și soluțiile de asistență tehnică de la CHR.

copiatoare CHR
ECHIPAMENTE MULTIFUNCȚIONALE

Închirierea echipamentelor multifuncționale are beneficii multiple. De la costuri de operare mai mici până la posibilitatea estimării și bugetării acestora pe termen lung.

inchiriere-plottere-patrat-500x500
ÎNCHIRIERE PLOTTERE

Alegeți să închiriați un plotter (o imprimantă de format mare). Puteți utiliza echipamentul numai pe durata unui proiect și eliminați riscul achiziției unui echipament necorespunzător.

service CHR
ASISTENȚĂ
TEHNICĂ

Asigurăm asistență tehnică la cerere
și pe bază de abonament pentru
toate tipurile de imprimante, copiatoare și multifuncționale.

SISTEME DE SECURITATE

Siguranța ocupă un loc important în afacerea dumneavoastră. Fie că vorbim de siguranța spațiilor, a clienților sau angajaților dumneavoastră, vă oferim soluții complexe de securitate personalizate pentru spațiile de birouri. 

supraveghere video CHR
SUPRAVEGHERE VIDEO

Întăriți securitatea! Supravegherea video aduce o contribuție importantă în realizarea unei rutine de pază și permite monitorizarea întregii activități.

alarma CHR
SISTEME DETECȚIE EFRACȚIE

Limitați pagubele materiale sau actele de vandalism! Sistemul de alarmă în caz de efracţie poate transmite apariţia efracţiei apelând un dispecerat sau direct beneficiarul.

control-acces-patrat-500x500
CONTROL ACCES ȘI PONTAJ

Cu sistemele de control acces dețineți controlul intrării în anumite spații, stabiliți nivele diferențiate de acces sau știți cât a lucrat fiecare angajat.

detectie si alarmare incendiu patrat 500x500 1
DETECȚIE INCENDIU

 Un sistem de detecție și alarmare incendiu are ca scop identificarea și apoi semnalizarea rapidă a apariției unui început de incendiu în spațiul unde este instalat.

evacuare vocala CHR
EVACUARE VOCALĂ

Difuzați mesaje preînregistrate sau informații live pentru angajații sau clienții dumneavoastră! Soluția poate fi automatizată în cazul unei detecții de incendiu.

sistem bariere
BARIERE AUTO

Alegeți varianta de bariere auto de la CHR. Acestea sunt dotate cu senzori, cititoare de carduri și cameră video pentru recunoașterea numerelor de înmatriculare.

triaj epidemiologic chr
TRIAJ EPIDEMILOGIC

Optați pentru soluții automate de verificare a temperaturii celor care intră în clădire sau în zona de birouri. Sau limitează automat numărul celor care intră cu numărătorul de persoane.

SISTEME AUDIO&VIDEO

Comunicați eficient cu angajații dumneavoastră, fie în cadrul întâlnirilor periodice, fie permanent prin sistemele moderne de proiecție și afișare. Vă oferim servicii și echipamente profesionale audio & video, care se adaptează nevoilor tot mai crescute de comunicare ale companiei.

sistem sali de conferinta
sisteme de proiecție

Oferiți explicații detaliate în cadrul discuțiilor cu angajații sau cu colaboratorii dumneavoastră – cu tablele interactive sau sistemele interactive de proiecție. În plus, puteți înlocui avizierul clasic cu unul digital. 

videoproiector CHR
video proiectoare

Alegeți videoproiectoarele profesionale oferite de CHR. Pentru ședințele periodice, prezentarea obiectivelor sau a unui proiect. Specialiștii noștri vă oferă consultanță pentru alegerea celei mai potrivite soluții.

cable management patrat 500x500 1
Cable management

Un sistem de cable management vă ajută sa organizați cablurile cât mai eficient.                       Pentru un birou ordonat în care nu vă mai împiedicați de cablurile de la calculator (desktop, laptop), imprimantă, fax sau telefon fix. 

sonorizare CHR
sisteme de sonorizare

Creați un mediu plăcut de lucru la birou.
Puneți muzică sau difuzați anunţuri destinate angajaților. 
Specialiștii noștri vă oferă consultanță pentru alegerea celei mai potrivite soluții.

cliențIi NOȘTRI consideră că suntem un partener de afaceri profesionist și serios.
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU NOI!

Vezi politica de confidențialitate

V-ar putea inteREsa și
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.