Scroll Top

Educație

APLICAȚii pentru EDUCAȚIE

Trăim timpuri noi. Timpuri în care elevii reacționează mult mai greu la metodele clasice de predare. Acest fapt este o provocare pentru profesori.

Vestea bună e că există soluții care țin pasul cu schimbarea și care fac școala mult mai atractivă pentru elevi. Unele dintre ele sunt implementate deja în școli și universități din România, cu un feed-back foarte bun.

Vă invităm să descoperiți 10 soluții care vă vor ajuta să fiți mai aproape de elevi. 10 Soluții pentru o ȘCOALĂ ALTFEL în fiecare zi.

SISTEME AUDIO & VIDEO

Oferiți momente de bucurie elevilor la școală, în timpul orelor sau în pauze. Transformați ora de curs într-o experiență interactivă! Lăsați în urmă tabla clasică, creta și bureții. Astăzi aveți tabla interactivă. Un touch-screen imens, pentru toată clasa. 

Utilizați sistemele de sonorizare fixe sau portabile pentru momente de bucurie și relaxare la școală (în pauze sau pentru diverse evenimente școlare).

SISTEME INTERACTIVE DE PROIECȚIE

Tabla interactivă este un touch-screen imens pentru toată clasa.

 • Scrieți cu degetul sau cu pen-ul.
  Importați fișiere și lucrați pe ele. Desenați, subliniați sau evidențiați anumite aspecte pe tabla interactivă.
 • Fără griji! Toată informația scrisă se poate salva.
 • Colaborați! Conectați tabla cu mai multe calculatoare sau tablete într-o activitate de grup.
 • Solicitați rapid o soluție sau un răspuns. Elevii pot scrie la tablă din bancă, utilizând o tabletă sau un calculator.
 • Permiteți elevilor să se concentreze mai mult la oră. Informația de la tablă nu trebuie copiată in caiet. Se poate tipări sau trimite pe e-mail.
sistem videoproiectie CHR
VIDEO PROIECTOARE

Învățarea prin experiențe, exemple sau proiecte este preferată de elevi. Pentru că le place să analizeze, să cerceteze, să-și pună întrebări.

 • O imagine cât o mie de cuvinte! Transmiteți altfel informația în clase sau în laboratoarele de științe. Proiectați imagini, filme, planșe de lucru sau proiecte.
 • Dați prioritate prezentărilor! Puneți proiectul la un videoproiector. Fiți spectator și moderator alături de cei din clasă. Elevii cercetători vor da totul pentru prezentarea lor, dezvoltându-și în același timp abilitățile de vorbire în public.

Proiectele îi fac pe elevi să fie mai implicați în procesul de învățare!

videoproiector CHR
SISTEME DE SONORIZARE

Pauza sau evenimentele înseamnă sărbătoare și bună dispoziție pentru elevi. 

 • Folosiți muzica și anunțurile pentru a-i face să se simtă speciali.
 • Un radio în școală. O pauză cool! Muzică, anunțuri și informații utile pentru elevi, sonerie sau mesaje de urgență.
 • Alegeți unde și cum vreți să se audă. Difuzoarele pot fi montate pe hol, în clase sau în exterior. Sau puteți combina variantele. Reglați volumul pentru fiecare zonă în parte!
 • Faceți-vă auziți la evenimentele interne ale școlii, in sala festivă sau în exterior. Cu sisteme de sonorizare fixe sau portabile, ori doar printr-o portavoce.
sistem sonorizare
AVIZIER DIGITAL

Panou de plută, avizier cu sticlă, hârtii îngălbenite greu inteligibile? Nu mai e cazul. Montați un avizier digital.

 • Comunicare facilă și rapidă! Transmiteți datele către avizier direct din calculator prin rețea, programați din soft sau utilizați un stick USB.
 • Transmiteți mai mult! Nu doar informații statice, ci și dinamice.
 • Adaptați conținutul in funcție de program, context sau de cei pe care îi vizați.
display monitor CHR
REȚELE 
WI-FI

Accesul facil la informație? Este esențial în era informațională.

 • Transformați procesul de predare și învățare! Fiți alături de elevi cu soluții actuale! Accesul rapid la internet prin rețelele wi-fi vă ajută în procesul de căutare și partajare a informației.
 • Internet în pauză! Wi-fi pe holuri sau în exterior. Alegerea echipamentelor se face în funcție de numărul de utilizatori conectați simultan și de traficul estimat.
unnamed 14

SISTEME DE SECURITATE

Siguranța ocupă un loc important în școli. Este esențial să știi că elevii sunt în siguranță și să poți garanta asta. Vă oferim soluții complexe de securitate personalizate pentru domeniul educațional.

CONTROL ACCES

Nu intră oricine! Porniți de la cea mai simplă soluție – interfonul montat la poartă, cu control audio sau video.

Stabiliți reguli  privind accesul în școală sau în anumite zone (laboratoare, secretariat, cancelarie)! Folosiți cartele de acces pentru accesul elevilor sau al profesorilor în școală.

Solicitați pontarea la sosire și la plecare! Veți avea o evidență clară a tuturor elevilor care sunt la școală.

sistem acces CHR
SUPRAVEGHERE VIDEO

Tot mai multe școli se confruntă cu fenomenul de bullying. Și uneori, cu acte de violență între elevi. E important să știi ce se întâmplă în școală.

Gestionați conflictele între elevi si preveniți fraudele de la examene.

 • Camerele video se instalează în clase, pe holuri sau în exterior, cu sau fără sunet.
 • Toate imaginile se stochează într-un înregistrator, pot fi văzute în timp real sau pot fi stocate pe un termen definit.
supraveghere video
DETECȚIE ȘI ALARMARE INCENDIU

Protecția împotriva incendiilor, o prioritate!

Sistemul de detecție incendiu are ca scop detecția și apoi semnalizarea rapidă a apariției unui început de incendiu în spatiul unde este instalat. Cum funcționează?

 • Se montează senzori de fum in clase și pe holuri.
 • Panoul central de control este instalat la portar sau în altă locație.
 • Când un senzor detectează fum, panoul indică zona unde s-a declașat incendiul.

Poate fi conectat cu sistemul intern de sonorizare, pentru difuzarea unor anunțuri specifice.

detectie incendiu CHR

PRINT & COPY

Alegeți soluția inteligentă pentru procesarea documentelor. Închiriați echipamente moderne pentru tipărire, copiere și scanare! Reduceți semnificativ costurile de imprimare și copiere, cu până la 50%. Chiria lunară este singurul cost pe care îl veți înregistra.

MULTI
FUNCȚIOnale 

Bucurați-vă de echipamente care funcționează ireproșabil. Ne ocupăm noi de consumabile, piesele de schimb necesare sau de punerea în funcțiune.

Tipărire, copiere, scanare cu investiție ZERO.

copiatoare CHR
ASISTENȚĂ TEHNICĂ PRINT & cOPY

Scăpați de grija întreținerii și a reparațiilor! Colegii noști vor fi prezenți de fiecare dată când apare o problemă. Și periodic, pentru întreținerea echipamentelor.
Asigurăm asistență tehnică la cerere și pe bază de abonament pentru toate tipurile de imprimante, copiatoare și multifuncționale.

service CHR
cliențIi NOȘTRI consideră că suntem un partener de afaceri profesionist și serios.
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU NOI!

Vezi politica de confidențialitate

V-ar putea inteREsa și
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.