Scroll Top

Horeca

APLICAȚII PRACTICE PENTRU DOMENIUL HORECA

CHR electronics oferă echipamente și servicii adaptate pentru Horeca. Acestea vă sunt utile în toate etapele procesului dumneavoastră de activitate, de la primul contact cu clientul până la activitățile administrative sau logistice.

IMPRIMANTE ȘI COPIATOARE

Timpul dumneavoastră este esențial. Eficientizați activitățile din zona administrativă cu multifuncționalele de la CHR.  

Inchiriere multifunctionale_patrat-500x500
ECHIPAMENTE MULTIFUNCȚIONALE

Închirierea echipamentelor multifuncționate are beneficii multiple. De la costuri de operare mai mici până la posibilitatea estimării și bugetării acestora pe termen lung.

service copiator CHR
ASISTENȚĂ
TEHNICĂ

Asigurăm asistență tehnică la cerere
și pe bază de abonament pentru
toate tipurile de imprimante, copiatoare și multifuncționale.

IMPRIMANTE ȘI COPIATOARE

Siguranța ocupă un loc important în afacerea dumneavoastră. Fie că vorbim de siguranța spațiilor, a clienților sau angajaților dumneavoastră, vă oferim soluții complexe de securitatea personalizate pentru domeniul HoReCa. 

supraveghere video CHR
SUPRAVEGHERE VIDEO

Întăriți securitatea! Supravegherea video aduce o contribuție importantă în realizarea unei rutine de pază și permite monitorizarea întregii activități.

alarma CHR
SISTEME DETECȚIE EFRACȚIE

Limitați pagubele materiale sau actele de vandalism! Sistemul de alarmă în caz de efracţie poate transmite apariţia efracţiei apelând un dispecerat sau direct beneficiarul.

control-acces-patrat-500x500
CONTROL ACCES ȘI PONTAJ

Cu sistemele de control acces dețineți controlul intrării în anumite spații, stabiliți nivele diferențiate de acces sau țineți o evidență  a perioadei lucrate de către angajați.

detectie si alarmare incendiu patrat 500x500 1
DETECȚIE INCENDIU

 Un sistem de detecție și alarmare incendiu are ca scop identificarea și apoi semnalizarea rapidă a apariției unui început de incendiu în spațiul unde este instalat.

evacuare vocala CHR
EVACUARE VOCALĂ

Difuzați mesaje preînregistrate sau informații live pentru angajații sau clienții dumneavoastră! Soluția poate fi automatizată în cazul unei detecții de incendiu.

sistem bariere
BARIERE AUTO

Alegeți varianta de bariere auto de la CHR. Acestea sunt dotate cu senzori, cititoare de carduri și cameră video pentru recunoașterea numerelor de înmatriculare.

triaj epidemiologic chr
TRIAJ EPIDEMILOGIC

Optați pentru soluții automate de verificare a temperaturii. 
Sau limitați automat numărul celor care intră cu numărătorul de persoane.

SISTEME AUDIO&VIDEO

Cum ar fi serviciile dumneavoastră fără o ambianță plăcută? Sau fără servicii perfomante de proiecție și comunicare în sălile de conferință?  Vă oferim servicii și echipamente profesionale audio & video, care se adaptează nevoilor tot mai crescute de comunicare ale dumneavoastră sau ale clienților care vă calcă pragul.

videoproiector CHR 3
sisteme săli de conferință

Alegeți să fiți prima opțiune a celor care caută o sală de conferințe. Oferim soluții profesionale adaptate spațiului pe care îl dețineți. 

image00004
sisteme de sonorizare

Sunetul poate face diferența. Puneți muzică sau difuzați anunţuri destinate clienţilor sau angajaților? Alegeți soluțiile profesionale de la CHR. 

SISTEME CODURI DE BARE

Echipează-ți afacerea cu capacități de plată și comandă mobilă, de gestionare a stocurilor sau cu tehnologii de comunicare a personalului! Pentru că ospitalitatea are legătură cu fiecare punct de contact – indiferent dacă ne raportăm la un hotel, un restaurant cu servire rapidă sau un loc de divertisment.

PXL 20210511 071307040 01
dispozitive de comunicare

Cu calculatoarele și smartphone-urile mobile, răspunzi eficient și oferi clienților servicii peste așteptări. Iar recenziile vor fi cu siguranță pozitive. 

scanner Zebra CHR
gestionare stocuri

Urmărește ușor stocurile și activele! Cu soluțiile noastre ai acces la date în timp real și poți acționa rapid și sigur în prima linie a afacerii tale.

horeca programe fidelizare
programe loialitate

Clienții care revin sunt o resursă deosebit
de importantă. Oferă experiențe
personalizate
clienților și stabilește relații pe termen lung! 

cliențIi NOȘTRI consideră că suntem un partener de afaceri profesionist și serios.
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU NOI!

Vezi politica de confidențialitate

V-ar putea intesa și
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.